Dogovorili smo da ce pisati 'zbog korone', kao smanjen obim posla, iako sam ja taj koji je dao otkaz.
A radio sam godinu i 3 mjeseca
Moderator/ica: insider
Dogovorili smo da ce pisati 'zbog korone', kao smanjen obim posla, iako sam ja taj koji je dao otkaz.
Imas pravo 3 mjeseca s biroa.SMR187 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 21:33Dogovorili smo da ce pisati 'zbog korone', kao smanjen obim posla, iako sam ja taj koji je dao otkaz.
A radio sam godinu i 3 mjeseca

Katolici i pravoslavci Bosne se u 99% slučajeva izjašnjavaju kao Hrvati i Srbi i ponosni su na to i imaju vrlo snažan nacionalni identitet i Bosna i Hercegovina zakonski priznaje njihovo postojanje kao konstitutivnih naroda. Šta bi ti uradio povodom toga: da odeš misionariti po Širokom Brijegu i Han Pijesku i ubjeđivati ih da su Bošnjaci katolici i pravoslavci? Da im zakonski ukineš pravo da budu Srbi i Hrvati?Captain4 je napisao/la: ↑01 jun 2020, 21:15Bošnjaci nisu samo muslimani, nego su i katolici i pravoslavci Bosne. Ende.
To što se neki papak sjetio da identificira muslimane kao Bošnjake je primitivna stvar. Ja se osjećam kao Bošnjak iz gore pomenutih razloga.
Problem je što 90% Bošnjaka ovo ne shvata, niti će ikada shvatiti jer im u mentalitetu nije da prepoznaju činjenice.
Jeste, od toga posle pravi sarmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.