Nece se desiti za naših života.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑06 jun 2020, 21:13Zivim za dan kad ce se golf 2 sklonit sa bh cesta.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- PovratakKralja
- Kontakt:
Re: Chat
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Zar planiras zivjeti jos 100 godina?PovratakKralja je napisao/la: ↑06 jun 2020, 21:14Nece se desiti za naših života.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑06 jun 2020, 21:13Zivim za dan kad ce se golf 2 sklonit sa bh cesta.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Ma ko god ga uzme i pravi se budala s njim nije mi ga zao kad procitam u crnoj hronici. Bar za 80% nesreća su krivi glupi vozači dvicePovratakKralja je napisao/la: ↑06 jun 2020, 21:14Nece se desiti za naših života.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑06 jun 2020, 21:13Zivim za dan kad ce se golf 2 sklonit sa bh cesta.
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
-
jolicnikola
- Kontakt:
ne znam ja kako mi je došlo na pamet da popijem jedno Union pivo
De ba ne objeduj gofna!MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑06 jun 2020, 21:29Ma ko god ga uzme i pravi se budala s njim nije mi ga zao kad procitam u crnoj hronici. Bar za 80% nesreća su krivi glupi vozači dvicePovratakKralja je napisao/la: ↑06 jun 2020, 21:14Nece se desiti za naših života.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑06 jun 2020, 21:13Zivim za dan kad ce se golf 2 sklonit sa bh cesta.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
https://www.vice.com/en_us/article/g5pq ... -in-russia

Hico se okrece u grobuGerman neo-Nazis have been getting military-style training at camps run by a far-right Russian terrorist organization, German media reported Friday, in the latest sign of deepening international cooperation between white supremacist networks.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Marsal
- Kontakt:
Golf 4 1,9 sdi (3.900 KM)
https://www.olx.ba/artikal/37671270/golf-4-1-9-sdi/
Ne traži dalje. Lagan za održavanje, nema dizni i zajebancija, svaki majstor ga zna u dušu, pouzdan, što je bitno nije dovoljno jak za mega divljanje.
Idealan autić za početnika.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ovo obozavam gledati.
Vjerske vodje i politicari zajedno zagrljeni u pjesmi.
Sto nam vise u BiH treba.

Vjerske vodje i politicari zajedno zagrljeni u pjesmi.
Sto nam vise u BiH treba.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ispod Modrića je sigurno, ipak je Luka bio Balon d'or i najbolji igrač Svjetskog. S Petrovićem je rame uz rame kad se objektivno gleda, s tim da Dražen ima status božanstva u Hrvatskoj zbog nekih drugih razloga.Captain4 je napisao/la: ↑06 jun 2020, 19:12Kakav interview Kukoča sa Bahom. Veliki gospodin, frajer nema šta nije osvojio i od individualnih i ekipnih stvari, jedino Đoker može ispred njega po svim rang listama oko najvećih sportaša na ovim prostorima.
Fali mu samo sportske agresivnosti, Hrvati ga sortiraju ispod Dražena i Modrića.![]()
Let's talk about SIX baby!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jel Jala i Buba pisu ove nove Sasine pjesme,idiotizam teski.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prije jedno 2-3 godine od Avde Avdica su mediji pravili dvorsku ludu, a sada je preko noci postao relevantan faktor i niko ga vise ne ismijava nakon sto mu je Kakir dodjelio ulogu kakvu je dodjelio. Cilj je da on kao proziva Kakira ali u konacnici opet provuce da sve sto Kakir kaze je istina. Recimo Avdi je Novalic zrtva jer je po Kakirovoj percepciji zrtva, Avdo je tu da usmjeri raju kako Kakir zeli.Civa je napisao/la: ↑06 jun 2020, 18:43Kad je isplivala afera oko onog Đakovića, pisalo se i bile su slike da je dan, dva prije toga bio sa Osmicom na kafi, i čini mi se Baketom. Može se dugo vremena pljuvati po nekome, ali sinoć je u 3-4 navrata spomenuo Konakovića u negativnom efektu, kao i SDP. Pričao je puno o Bošnjačkom dijelu, i okej shvatamo mi to Avdo i sami da je najviše afera i svega na tom polju, da nema optužbi u Hercegovini južno od Jablanice i slično. Ali realno, je li SDA sve vrijeme sklapa dealove i talove s HDZom. Rekao je Senad u jednom trenutku, jer je u DN iz ZDK odabran hrvat iz HDZ, a imao si vala i SDP i NS i ostale stranke, direktno ga je SDA odabrala.
I da li ti znaš koliko neki novinari daju keša za emisije pripremljene ili članke? Solak ti je u toku ovih afera nudio 5k KM, jednoj TV stanici da se intervju odigra po njegovom. Tako da malo je onih koji imaju karaktera, pa tako i Avdo i ala Avdo.
- Marsal
- Kontakt:
Ali bukvalno. Nije mi jasno kako raja ovo ne vidi.tuzlak1987 je napisao/la: ↑06 jun 2020, 22:20Prije jedno 2-3 godine od Avde Avdica su mediji pravili dvorsku ludu, a sada je preko noci postao relevantan faktor i niko ga vise ne ismijava nakon sto mu je Kakir dodjelio ulogu kakvu je dodjelio. Cilj je da on kao proziva Kakira ali u konacnici opet provuce da sve sto Kakir kaze je istina. Recimo Avdi je Novalic zrtva jer je po Kakirovoj percepciji zrtva, Avdo je tu da usmjeri raju kako Kakir zeli.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Antipolitika3
- Kontakt:
Imali šta gore od političara u BiH, ima to su vjerske vođe koje pod okriljem vjere trpaju u džepove.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.