Sta bi s onog ražnja jel se leorey usudio vise javitPovratakKralja je napisao/la: ↑08 jun 2020, 23:43Meni kad bi ponudili heroin ili nargilu ja bi rekao heroin.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ma zayebavao se , kako reče da si puštao bradu na to se nadovezao ..Heller je napisao/la: ↑08 jun 2020, 23:38Nit sam ikada bio na heroinu nit sam toliko malouman da cuclam crijevo.bombaysaphire je napisao/la: ↑08 jun 2020, 23:20
Čim neko pusti bradu ili je bruda/brada ili vehabija oni su mi poznati po bradama , šta ću...
Halali ...
Znam za tvoje "stavove" , zato sam i išao na zezanje , nisam očekivao ozbiljnost ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Pink BH je večeras nadmašio samog sebe , epizoda trajala 9 minuta yebem im sve debilno ...
Čekaš epizodu i ona traje 9 minuta , pa haj budi normalan ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Bilo je nekih pokušaja al su samo ostali pokušaji.RollMan je napisao/la: ↑08 jun 2020, 23:44Sta bi s onog ražnja jel se leorey usudio vise javitPovratakKralja je napisao/la: ↑08 jun 2020, 23:43Meni kad bi ponudili heroin ili nargilu ja bi rekao heroin.![]()
Ražanj sam malo pojeo ja i društvo a 3-4 kile sam bacio keru.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Kako li će Brude za 50 godina unucima objašnjavati zašto u tri broja manjim tolama zagrljeni s istim takvim likom cuclaju cijev
Zašto gledaš Pink mrtvibombaysaphire je napisao/la: ↑08 jun 2020, 23:48Pink BH je večeras nadmašio samog sebe , epizoda trajala 9 minuta yebem im sve debilno ...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Pa gledaj na netu, imaš milion stranica i prevod.bombaysaphire je napisao/la: ↑08 jun 2020, 23:48Pink BH je večeras nadmašio samog sebe , epizoda trajala 9 minuta yebem im sve debilno ...
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Ne mozes njega voljeti.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Heller je napisao/la: ↑08 jun 2020, 23:50Kako li će Brude za 50 godina unucima objašnjavati zašto u tri broja manjim tolama zagrljeni s istim takvim likom cuclaju cijev
Zašto gledaš Pink mrtvibombaysaphire je napisao/la: ↑08 jun 2020, 23:48Pink BH je večeras nadmašio samog sebe , epizoda trajala 9 minuta yebem im sve debilno ...
Navukao se na seriju Nemoguća ljubav , yebo me otac ...
Sad je kasno ...
Sutra RAK zovem , ne možeš više ovako ...
-
bombaysaphire
- Kontakt:
PovratakKralja je napisao/la: ↑08 jun 2020, 23:51Pa gledaj na netu, imaš milion stranica i prevod.bombaysaphire je napisao/la: ↑08 jun 2020, 23:48Pink BH je večeras nadmašio samog sebe , epizoda trajala 9 minuta yebem im sve debilno ...
U pravu si vala , jedino mi to preostaje ..
Evo vidim da ima na Dailymotion, sad da li ti imaju sve ne znam, provjeri ti to opet.bombaysaphire je napisao/la: ↑09 jun 2020, 00:03Heller je napisao/la: ↑08 jun 2020, 23:50Kako li će Brude za 50 godina unucima objašnjavati zašto u tri broja manjim tolama zagrljeni s istim takvim likom cuclaju cijev
Navukao se na seriju Nemoguća ljubav , yebo me otac ...
Sad je kasno ...
Sutra RAK zovem , ne možeš više ovako ...
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- legenda reala
- Kontakt:
Čuo sam da se udalaJustin je napisao/la: ↑08 jun 2020, 15:30Gdje nam je Ustipce nestalo? Ti sve pratis i znas.legenda reala je napisao/la: ↑08 jun 2020, 12:05Frajer misli ti neki balavac koji nema zivota pa ono da mi je tvoja glava jedan dan da odmorim![]()
Kod nas čim je neko raspolozen uvijek za zajebanciju smatra se ludim![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ova je iz Toronta
snašo sam se već , slao sam onom fanu arsenala ovdje slike kad nije vjerovao u moju priču s kakvom sam šljunkarom moro izlazit radi papira
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Radi papira su mnogi zaginuli.
Pogotovo oni sa 20g koji su otišli za neke koje imaju cca 65g.
Pogotovo oni sa 20g koji su otišli za neke koje imaju cca 65g.