Neko? Bilo ko?jurisicduska je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:56Koliko ste vi kone platile zemljište i stadion Grbavicu ? i čim i kad se to desilo ?i čije je prvobitno bilo ?
![]()
molim koncizan odgovor.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ajnadžić: Moja ruka je pružena, želim da FK Sarajevo ima najmoderniji stadion u državi!

Nedzade, ne trolaj bezveze

Hvala opštini na pomoći. Nismo mi nezahvalni kao neki koje pomažu godinama.
@vanja/denchi/zajednički-profil, hoće li ta arena?
@vanja/denchi/zajednički-profil, hoće li ta arena?
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- feniksptica
- Kontakt:
Znas da ti nece odgovorit kad ih direktno pitas, malo su nam komsinice pussy i licemjeriHordasOdMalena je napisao/la: ↑23 jun 2020, 13:33Neko? Bilo ko?jurisicduska je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:56Koliko ste vi kone platile zemljište i stadion Grbavicu ? i čim i kad se to desilo ?i čije je prvobitno bilo ?
![]()
molim koncizan odgovor.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svrakino1921
- Kontakt:
Zeljovci
procitajte sta pitari traze za preuzimanje stadiona
jedna od stavki-prihod od iznajmljivanja poslovnih prostora da ide njima
kako ih boli to rentanje poslovnih prostora....

procitajte sta pitari traze za preuzimanje stadiona
jedna od stavki-prihod od iznajmljivanja poslovnih prostora da ide njima
kako ih boli to rentanje poslovnih prostora....

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Pitajte onog ludjaka sto vam je zapisao historiju. On tvrdi da niste nastali od nas. I da nam niste uzeli najbolje igrace. I da niste dosli na kosevo samo radi bureka.feniksptica je napisao/la: ↑23 jun 2020, 13:36Znas da ti nece odgovorit kad ih direktno pitas, malo su nam komsinice pussy i licemjeriHordasOdMalena je napisao/la: ↑23 jun 2020, 13:33Neko? Bilo ko?jurisicduska je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:56Koliko ste vi kone platile zemljište i stadion Grbavicu ? i čim i kad se to desilo ?i čije je prvobitno bilo ?
![]()
molim koncizan odgovor.
Sto se ludi pravite, pitajte njega on sve zna.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Evo Azmir ce uloziti 50 miliona u Kosevo pod uvjetom da i TC igra utakmice....njegov klub bi se zvao Sarajevo United FC, al pod uvjetom da prikaze manja ulaganja, da umanji doprinose drzavi, on je veliki patriot ove zemlje, onda bi mogla i reprezentacija igrati, jer Avenija ne da vise da se igra u Zenici. Naravno vijetnamac da ulozi u akademiju i terene za treninge. Svi bi dobili i bili zadovoljni.....Begic i Azmir bi se pomirili, banjalucki Arkan bi uzimao reket klubovima za ucesce u Evropi....a savez bi zavrsio Zelji jos samo istocnu i tribinu na jugu, naravno sa trafoem.
🔴⚫️
Izvinjavam se na upadu u raspravu.irfo je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:46Sve ja to shvatam, i sve to ima smisla, ali samo za navijace tvog kluba. Sta je sta ostalim gradjanima? Sto bi mog jarana kojeg ne zanima fudbal bilo briga sto ce imat neki stadion visoke kategorije? Boli ga briga, ne interesuje ga sport i ne zeli da se poklanja drzavna imovina te vrijednosti.extazy je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:44Imat ces stadion dostojan glavnog grada, stim da ne vrijedjam vas stadion, samo sto je vas neuslovan za grupne ako se ikad desi. Red je da u glavnom gradu imamo stadion najmoderniji, a iz uprave ako su obecali da ce ga napravit za cetvrtu kategoriju, tako ce i biti. A ulaganja ce vjerovatno i prestic vrijednost istog.
Ali i ja isto sve shvatam, ali isto tako sta imam ja kao navijac drugog tima, s tim sto Koldzo daje pare od mojih doprinosa Zeljeznicaru? Mene ne interesuje Zeljeznicar i ne zelim da moje pare idu njemu, pitali me iko za to?
since 1973
- feniksptica
- Kontakt:
Sta mi imamo od tog sto drzavni novci se daju Zelji, moze l neko da odgovori ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Dobijamo viziju i filozofiju....bolje u sutra naseg BiH nogometa ili fudbala.feniksptica je napisao/la: ↑23 jun 2020, 13:46Sta mi imamo od tog sto drzavni novci se daju Zelji, moze l neko da odgovori ?
🔴⚫️
Hoce i arena ce biti, a znam da samo titule neko nece vidjeti ni za 10 g...
Prije cemo mi Arenu dobiti, nego vi titulu i nekako ova 7 najsladja...

Što ovako Ajnadžiću ne napraviš, pa daš ljudima za marku, nego onakav lavor raspadnuti. Sram te bilo!
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- feniksptica
- Kontakt:
Mohikanac popij terapiju, opet te prenijelo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svrakino1921
- Kontakt:
imas profit opcine N Sarajevo od reprezentativnih utakmicaonako je napisao/la: ↑23 jun 2020, 13:44Izvinjavam se na upadu u raspravu.irfo je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:46Sve ja to shvatam, i sve to ima smisla, ali samo za navijace tvog kluba. Sta je sta ostalim gradjanima? Sto bi mog jarana kojeg ne zanima fudbal bilo briga sto ce imat neki stadion visoke kategorije? Boli ga briga, ne interesuje ga sport i ne zeli da se poklanja drzavna imovina te vrijednosti.extazy je napisao/la: ↑23 jun 2020, 12:44
Imat ces stadion dostojan glavnog grada, stim da ne vrijedjam vas stadion, samo sto je vas neuslovan za grupne ako se ikad desi. Red je da u glavnom gradu imamo stadion najmoderniji, a iz uprave ako su obecali da ce ga napravit za cetvrtu kategoriju, tako ce i biti. A ulaganja ce vjerovatno i prestic vrijednost istog.
Ali i ja isto sve shvatam, ali isto tako sta imam ja kao navijac drugog tima, s tim sto Koldzo daje pare od mojih doprinosa Zeljeznicaru? Mene ne interesuje Zeljeznicar i ne zelim da moje pare idu njemu, pitali me iko za to?
Nacelnik je davao u stadion da ga osposobi za reprezentativne utakmice
Nacelnik Dzokol je najbolji
A gdje onaj @gospodin, njemu je Nam davao informacije iz prve ruke. Pričao mu da bi uložio tri, pet, deset miliona. 

Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Stadion cat.4
Jedini u drzavi, moze repka igrat sve...moze svaki klub koji izbori igrat grupne faze na domacem terenu uz domacu podrsku....uz kapacitet koseva moze i ozbiljan novac uzeti na posjeti takvih meceva...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
mi imamo pare-krava ih ne moze pojest
mi dajemo najvece plate
al hocemo da rentamo poslovne prostore
nisu to neke pare za nas
al hocemo i mi kao mali plavi....
samo jadnom u zivotu

mi dajemo najvece plate
al hocemo da rentamo poslovne prostore
nisu to neke pare za nas
al hocemo i mi kao mali plavi....
samo jadnom u zivotu

Napravi ljudima stadion, Ajnađiću klošaru.

Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ma jok, to je za male klubove u dugovima da ne odu u stecaj, mi to rentamo pa otpisemo na humanitarne svrhe
Imamo neke trofeje da branimo pa nam je to prioritet
Blago se vama nemate tih muka

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Molim upravu Želje da organizuje sastanak sa načelnikom opštine Centar. Ponudite nešto više para za Lavor, i neka djeca gore treniraju. Naravno Torpedu izdavat po komercijalnim uslovima za premijer ligu, i usput zaraditi nešto. Ako im se ne sviđa mogu u Zenicu, da ipak jedan premijerligaš ostane u gradu željeza, snalaze se tamo fino vidjelo se prošlo ljeto...
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 3 gosta.