FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
sta treba brate plavac sto se tice francuskog tu sam pravi poliglota kad treba nekoj trebi francuski sloziti 

- Nastrojeni
- Kontakt:
Za mizerne pare igraju. Šta su u Zrinjskom imali, a šta sad ovdje imaju je nebo i zemlja.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja samo znam reci antouannn grizzmann (naglasak) i merci.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ja mu ne mogu halaliti go koji je dao na Grbavici, i izbio nam 2 boda, odnosno titulu, isto kao što ni Zebi nisam nikada mogao halaliti što nam zabi za 1-1 i takođe izbi titulu. Imaće pljuvanje od mene, na kraju od tada i ne pričamo i izbjegavamo jedan drugog. Kome je dobar, i zadovoljan je njegovim dolaskom, poštujem, meni nije, i ne kontam smisao...
Za sada imam sliku, nemam ton. Kada zatreba, šaljem. 
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Vala ako ce njih dvojica mladjim igracima uzimati minutazu, nek se takvi odmah prestanu baviti nogometom.
Nemam pojma za koje ce pare igrati i drago mi je ako su tu iz ljubavi, malo je takvih. Za neke stvari nam mogu obojica valjati, ali mi nije bas svejedno sto dovodimo igrace koji ne mogu odmah u prvih 11.
Pa nismo ih ni doveli za prvih 11. Nekada je širina klupe pravo bitna.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Plaho serete i gore smo prihvatali kad su se vraćali a pljujete Samira koji nam je dosta valjo što je titula donio,što je para halalio i što je para od transfera donio.Tu je došao da uleti kada zatreba i zato što zna kako se titula osvaja mislim radi 100g kluba
Dobrodošao Tuce
Dobrodošao Tuce
Brko iz druge galaksije!
- kolezeljovac
- Kontakt:
A sta treba uraditi igrac kad ga se otjera? Potpisati za neki tamo klub, i kad igra utakmicu protiv bivseg kluba da ne daje 100% za svoj klub je li? Samim tim da ne postuje klub u tom trenutku ciji je igrac i koji mu daje platu? Ne budi smijesan, sad da Stilic ode ili neko drugi u bilo koji klub u PLBiH, ne bi bilo normalno da u svakoj tekmi u tom klubu, samim tim i protiv nas neda svoj maksimum!VeteranSA je napisao/la: ↑23 jun 2020, 15:54Ja mu ne mogu halaliti go koji je dao na Grbavici, i izbio nam 2 boda, odnosno titulu, isto kao što ni Zebi nisam nikada mogao halaliti što nam zabi za 1-1 i takođe izbi titulu. Imaće pljuvanje od mene, na kraju od tada i ne pričamo i izbjegavamo jedan drugog. Kome je dobar, i zadovoljan je njegovim dolaskom, poštujem, meni nije, i ne kontam smisao...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Samo se ne treba otimati da izvede slobodnjak u zoni šuta, to je sve...nemoj meni tersati i govoriti zašto je Tuce otišao, jer ja to jako dobro znam, a neko je već djelimično i spomenuo to prije...kolezeljovac je napisao/la: ↑23 jun 2020, 16:00A sta treba uraditi igrac kad ga se otjera? Potpisati za neki tamo klub, i kad igra utakmicu protiv bivseg kluba da ne daje 100% za svoj klub je li? Samim tim da ne postuje klub u tom trenutku ciji je igrac i koji mu daje platu? Ne budi smijesan, sad da Stilic ode ili neko drugi u bilo koji klub u PLBiH, ne bi bilo normalno da u svakoj tekmi u tom klubu, samim tim i protiv nas neda svoj maksimum!VeteranSA je napisao/la: ↑23 jun 2020, 15:54Ja mu ne mogu halaliti go koji je dao na Grbavici, i izbio nam 2 boda, odnosno titulu, isto kao što ni Zebi nisam nikada mogao halaliti što nam zabi za 1-1 i takođe izbi titulu. Imaće pljuvanje od mene, na kraju od tada i ne pričamo i izbjegavamo jedan drugog. Kome je dobar, i zadovoljan je njegovim dolaskom, poštujem, meni nije, i ne kontam smisao...
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Meni je sasvim ok što ima raje koja nije za dolazak Bekrića i to poštujem. Ne volim one koji pljuju Bekrića i Amara zbog toga, jer to nije ok.
Znam zašto je doveden, to je ono bitno.
Znam zašto je doveden, to je ono bitno.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Neki dan sam postavljao to:Plavac87 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 15:43
@Braco, koji je ucinak Rame, Zajmovica u poređenju sa Bekrićem?
Evo da ne gledamo nasih 80 suteva na cetiri tekme koje nismo uzeli na Grbavici, more sansi, malo je reci jaču ekipu u odnosu na Slobodu.
Jos da dodam. U neka "bolja" vremena smo za komisiju znali dati cifru za koju će sada Bekrić i Jamak pola godine igrati. Naša raja, Željovci pravi.![]()
Bekrić je sam u posljednje 3 sezone imao skoro takav učinak (7 golova), s tim da je u Zrinjskom imao samo 10 utakmica od prve minute. Iskreno nit sam sretan niti tužan što dolazi, može pomoći da zamjeni Semira ponekad pogotovo što sljedeće sezone će se moći 5 izmjena izvršiti na utakmici, a iskustvo koje Bekrić. Jamak i slični s klupe mogu donijeti u tolikom broju izmjena može valjati itekako. Naprimjer ganjaš rezultat, a u protokolu za utakmicu ti Bekrić, Meša, Štilić, Jamak, Ermin, Bojo, Mustafa, Subašić, Veseli, Dado plus nova pojačanja. Sve znalci s loptom, valjat će nam to u odlučujućim trenutcima, pogotovo to iskustvo.braco je napisao/la: ↑12 jun 2020, 01:15
Natjero si me da izvučem još jednu statistiku od koje mi nije dobro. U posljednje dvije sezone Veseli, Sinan i Zaim su skupa zabili jednocifren broj ligaških golova tj. samo 9 kad zbrojiš golove sve trojice.![]()
Da bude još ludje dodaj na to Mustafu Mujezinovića koji u posljednje dvije sezone nije dao nijedan ligaški gol za Želju. Brko je fakat nadmašio sam sebe kad s ovakvom ofanzivom se borio za oba trofeja ove godine![]()
E hvala @Braco, koga interesuje zašto, neka čita. Još će sjediti na klupi, miran, zapeti kada treba i neće svako malo talasati kao neke instagram piqketine i umišljene zvijezde.
U parama, strašno i porediti, vjeruj.
U parama, strašno i porediti, vjeruj.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Maj.ku on je.bo svoju rumunu na Grbavici nam zabi go, kasnije se jos nalozio da nam ga zabije, tad sam ga zamrzio sve mu jeb.em puu
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Nista ne govorite sto je forum sve plavlji i plavlji 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
smijesno je da se neki brinu na sta ce ekipa liciti laganini dvije noge u zrak dok je Amara tu nema frke on da dovede 11 osoba iz gerontoloskog centra borio bi se za titulu 

-
Walterrorist
- Kontakt:
Iskreno da kazem nisam nesto iznenadjen ovim transferom Bekrica, cak sta vise bilo mi je nekako logicno i za ocekivati, s obzirom da smo znali da mu ie ugovor istekao, bez obzira sto se i poznajemo ja mu ne mogu halaliti onaj gol na Grbavici, nisam imao prilike da ga vidim ali rekao bi mu ja to haha..znam da je profesionalac ali dzaba, jace od mene..btw..ne sumnjam u odlicne igre naredne sezone
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Amazon [Bot], bordospartanac, bvsic, ELDIABLO20, HordasFks, Hrammm1921, Lokomotifa, mavi, MojaMalenkost, nedimmmm1337, Nekadasiigrostarsno, Orvel, PingoFTW, ristagrad i 91 gost.