Moram i ja kakvu fiktivnu zastavu mog naselja sasiti pa kaciti po kablovima.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Šteta, ovo ljeto ti je zbog manjka gužvi bila idealna prilika da naučiš plivat.ArtVandelay je napisao/la: ↑28 jun 2020, 12:57
Kada smo vec kod Neumljana, ti ljudi nemaju niti stida niti srama.
Sada pozivaju pastetlije i paradajzlije, a ostatak godine ne vade floskulu "politicko Sarajevo" iz usta. Rekao sam da ce praviti Bosance od kamena. Ne bi im otisao taman mi dzabe nudili, neka jedu kamen sto se mene tice.
Neum (izgraden od strane bosnjackih radnika) je kanalizacijska rupa. Smrad fekalija je neizbjezan, bas kao ustaska "glazba" sto tresti iz onih betonskih garsonjerica do hotela Zenit (mislim da se tako hotel zove).
U to su ga pretvorili kolonizatori iz zaleda neumskog, koji su teski krkani, mahom pokatoliceni srbi sljegnuti iz Crne Gore.
Niti bi otisao kod papisticke brace im u hrvatskoj, prije svega zbog neljubaznosti i arogancije. Ni kada bi mi ponudili sedmodnevnu druzbu s nekom Cehinjom.
Ima smisla....PovratakKralja je napisao/la: ↑28 jun 2020, 15:45Necu ih udarat ako budu mirni.
+1
ni ja sto je velika steta, mi bismo trebali biti kao austrijanci po tom pitanju
Zimovanje je najbolje sa djevojkom, bungalov/vikendica, kamin, vatrica, šetnja. U tim zimskim centrima obično imaju saune i bazeni, ono, sedam dana najboljeg mogućeg odmora.Varg je napisao/la: ↑28 jun 2020, 18:53ni ja sto je velika steta, mi bismo trebali biti kao austrijanci po tom pitanju
Pit ko stoka u onoj krčmi na vrhu Jahorine i meze.Virtu4l je napisao/la: ↑28 jun 2020, 18:59Zimovanje je najbolje sa djevojkom, bungalov/vikendica, kamin, vatrica, šetnja. U tim zimskim centrima obično imaju saune i bazeni, ono, sedam dana najboljeg mogućeg odmora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.