Ti kao Tuzlak bi trebao znati da je najbolje piti u parku u Tuzli po danu. Kada mlade dame prolaze sa panonskog.Heller je napisao/la: ↑28 jun 2020, 19:02Pit ko stoka u onoj krčmi na vrhu Jahorine i meze.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ASD
- Kontakt:
Re: Chat
Pričamo o Planini. A nećemo o Parku u Tuzli i cuganju tamo. To je ko da objašnjavaš Vince Carteru kako zakucati. Il Željku Komšiću kako prodat svoje glasačko tijelo.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Koliko košta mjesečno grijanje strujom i plinom za jednosoban stan u Sa? Našao neke gajbe za rentanje ali grijanje preko struje i plina, pa ako je neko voljan objasniti. 

"We need to suffer. And we need to fight."
- PovratakKralja
- Kontakt:
Kolika ti je kirija i koje naselje ?
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Kirije variraju od 280 do 350, Novo Sarajevo sve.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Puno za to naselje.Captain4 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 20:03Kirije variraju od 280 do 350, Novo Sarajevo sve.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ima li iko iz Banovica?
Vazda me interesovalo što se firma zove Litvatrans Banovici kad nisu iz Litve/ Litvanije
Koja je poveznica?
Vazda me interesovalo što se firma zove Litvatrans Banovici kad nisu iz Litve/ Litvanije

Koja je poveznica?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Neformalni/stari naziv grada je Litva. Tako barem od većine starijih čujem kad krenu u grad da idu u Litvu.kraljttbvb je napisao/la: ↑28 jun 2020, 20:15Ima li iko iz Banovica?
Koja je poveznica?

Također i rječica koja protiče kroz grad se zove Litva.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Šta si upisao?Captain4 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 20:03Kirije variraju od 280 do 350, Novo Sarajevo sve.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Đe si **** te Bego GutićLjumanM95 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 20:18Neformalni/stari naziv grada je Litva. Tako barem od većine starijih čujem kad krenu u grad da idu u Litvu.kraljttbvb je napisao/la: ↑28 jun 2020, 20:15Ima li iko iz Banovica?
Koja je poveznica?
Nullius in verba
Devera se, nije mi ko tebi lako...Heller je napisao/la: ↑28 jun 2020, 20:23Đe si **** te Bego GutićLjumanM95 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 20:18Neformalni/stari naziv grada je Litva. Tako barem od većine starijih čujem kad krenu u grad da idu u Litvu.kraljttbvb je napisao/la: ↑28 jun 2020, 20:15Ima li iko iz Banovica?
Koja je poveznica?
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Kapitenu jesi ti prvo, il drugo godište?
Koji dio Novog Sarajeva?

Koji dio Novog Sarajeva?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Meh, samo nemoj u Pofaliće gore na brdo.
A plinsko grijanje nije skupo, a ako je stan dobro odrađen možda ga nećeš morati nikad ni upaliti.
Meni iskreno nikad na pamet ne padne da upalim grijanje.

A plinsko grijanje nije skupo, a ako je stan dobro odrađen možda ga nećeš morati nikad ni upaliti.
Meni iskreno nikad na pamet ne padne da upalim grijanje.
Remember, remember the 5th of November.
Volio bih izganjati stan do 400-450 sa režijama, ionako ću se vjerovatno prebaciti u Graz dogodine.
Baš sam te zbog ovoga i pitao, radi blizine faksa. Ako si već odlučio živit sam bez cimera, onda sebi traži neku garsonjeru na Grbavici, Hrasno najdalje. Nećeš morat koristit gradski prijevoz koji je sam po sebi nakaradan, a naselja su odlična za prosječnog studenta jer imaš sve na dohvat ruke u par minuta.
Što se tiče grijanja, moja preporuka ti je da tražiš centralno grijanje, jer nećeš imati nikakvu brigu. U zavisnosti od kvadrature, zimi ćeš plaćati 60-80 KM, a ljeti je cvaja. Nije ni plin loš, al je obaveza ako živiš sam.
I, sretno, trebat će ti.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase