Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Svaka častLjumanM95 je napisao/la: ↑28 jun 2020, 20:18Neformalni/stari naziv grada je Litva. Tako barem od većine starijih čujem kad krenu u grad da idu u Litvu.kraljttbvb je napisao/la: ↑28 jun 2020, 20:15Ima li iko iz Banovica?
Vazda me interesovalo što se firma zove Litvatrans Banovici kad nisu iz Litve/ Litvanije
Koja je poveznica?
Također i rječica koja protiče kroz grad se zove Litva.
Vučić već godinu dana radi ono što Čeda govori 20 godina, a ima tu i dosta Bebinog uticaja. Uostalom vidjećemo vrlo brzo, kad se formira nova Vlada.alan_kardec je napisao/la: ↑29 jun 2020, 12:04Čeda Prašak treba pichkoustom oko Kosova?![]()
![]()
Sad kad se zakuha na Kosovu?Pa na Kosovu se počelo kuhati prije 40 godina
Ne zbunjuj nas @virtualni![]()
Osjeti se to, tačno se vidjelo kad je Jovanović okrenuo priču što se tiče Vučića, već odavno oni nešto petljaju i ubijeđen sam da je to Bebino maslo. Jovanović nema nikakvu politčku moć, ali njegov glas se daleko čuje, sigurno su nešo smislili.
Virtu4l je napisao/la: ↑29 jun 2020, 12:11Što se Kosova tiče, nema potrebe da meni nešto kao objašnjavaš tim tonom. Kad kažem zakuhati, dobro se zna na šta mislim. Na stavljanje tačke na taj problem.alan_kardec je napisao/la: ↑29 jun 2020, 12:04Čeda Prašak treba pichkoustom oko Kosova?![]()
![]()
Sad kad se zakuha na Kosovu?Pa na Kosovu se počelo kuhati prije 40 godina
Ne zbunjuj nas @virtualni![]()
Tonom kao da ja ne znam da se kuha već 40 godina.alan_kardec je napisao/la: ↑29 jun 2020, 12:22Kojim to tonom? Pokušao sam da kažem na najnormalniji mogući način.
A to za stavljanje tačke, ne mislim da će se desiti u skoroj budućnosti. O stavljanju tačke se pričalo i nakon jednostranog proglašenja nezavisnosti pa šta. Ne zato što su Srbi nešto kao jaki pa oni ne daju, nego su se u odnosu na zadnjih petnaestak godina stvari u svijetu promijenile. Srbi ne trebaju nešto puno ni da rade po tom pitanju, treba da održavaju status quo što je duže moguće, a ovi dole se uveliko kolju međusobno. Kurtijeva vlada pala nakon 50 dana, dižu se optužnice protiv njihovih glavešina (mada optužnica sama po sebi ne mora ništa da znači), povlačenje priznanja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.