FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Amca007

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Amca007 » 14 jul 2020, 08:13

Nastavak sezone bez publike :plac: :oops:
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 14 jul 2020, 08:34

Dajte pojacanja, nove dresove, aplikacije, besplatne ulaznice i nagradne igre.

Trazite ovo svi, svi, svi.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 jul 2020, 08:45

ledesma je napisao/la:
14 jul 2020, 06:15
Šta je ono gazda na vijetnamskom trabunjo? Politolozi prevod molim..
Govori kako bi Vijetnamski fudbaleri trebali igrati vani pa spominje(Portugal,Mađarsku i nas) .Kao ako se tu pokazu da ce im biti lakse za dalje,i onda navodi primjere igraca nasih (samo se tu dobro zajebo :mrgreen: ) spominje Dzeku,Pjanica,Begovica,Kolasinca koji su igrali u BIH pa uspjeli vani.Nije ocito jos upoznat da je ovo ovo dijaspora sve odgojila izuzev Dzeke :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 14 jul 2020, 08:53

Sutra prvi put u funkciji BORDO TV :njanjanja:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 jul 2020, 08:59

miky_hz je napisao/la:
14 jul 2020, 08:45
ledesma je napisao/la:
14 jul 2020, 06:15
Šta je ono gazda na vijetnamskom trabunjo? Politolozi prevod molim..
Govori kako bi Vijetnamski fudbaleri trebali igrati vani pa spominje(Portugal,Mađarsku i nas) .Kao ako se tu pokazu da ce im biti lakse za dalje,i onda navodi primjere igraca nasih (samo se tu dobro zajebo :mrgreen: ) spominje Dzeku,Pjanica,Begovica,Kolasinca koji su igrali u BIH pa uspjeli vani.Nije ocito jos upoznat da je ovo ovo dijaspora sve odgojila izuzev Dzeke :mrgreen:
Mogo mu je neko spomenut Modrica i onu izjavu da ne bi bio igrac koji jeste bez PLBiH....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 14 jul 2020, 09:09

Realno članovi trebaju da imaju prednosti, ovo sa fan šopom je glupost, nikad i ne koristim popust beznačajan. Ono druženje što se organizovalo za nas redovne dugogodišnje članove je super stvar i treba češće takve stvari organizovati. Nemamo mi puno stalnih i redovnih i treba nas nagraditi.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 14 jul 2020, 09:14

skoJaa je napisao/la:
14 jul 2020, 07:28
AlfredNobel je napisao/la:
14 jul 2020, 04:20
Hajdeee je napisao/la:
14 jul 2020, 00:16
Ne moze uprava nista za dresove, jer je ugovor takav kakav jeste. Mislim da jos ovu sezonu moramo izgurati sa istim ovim. Onda tek ganjati novi ugovor sa Nike ili nekim drugim. Mozes mijenjati font slova i brojeva i to je to.
Nemamo mi ugovor konkretno s Nikeom, koliko ja znam i koliko se razumijem. Imamo ugovor s dobavljačem, te se ta ista oprema uzima s lagera, tako da i imamo ove najobičnije dresove. Kakav Nike i mi, niti znaju da postojimo, niti imaju koristi od nas.
Ma ne mozemo mi imati ove "velike" marke jer oni na lageru imaju jedan ili dva bordo dresa i vrte se godinama. Mi trebamo ganjati nesto tipa Kappa, Joma, Lotto ili Jako, neko ko bi nam posvetio malo vise paznje. Bila je mahalska da smo prije ovog zadnjeg produzenja ugovora bili u kontaktu sa New Balance.
Moze New Balance ili npr Under Armour, ne znam za njih da li imaju u ponudi dresove.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 14 jul 2020, 09:32

hordasDoboj je napisao/la:
14 jul 2020, 09:14
skoJaa je napisao/la:
14 jul 2020, 07:28
AlfredNobel je napisao/la:
14 jul 2020, 04:20

Nemamo mi ugovor konkretno s Nikeom, koliko ja znam i koliko se razumijem. Imamo ugovor s dobavljačem, te se ta ista oprema uzima s lagera, tako da i imamo ove najobičnije dresove. Kakav Nike i mi, niti znaju da postojimo, niti imaju koristi od nas.
Ma ne mozemo mi imati ove "velike" marke jer oni na lageru imaju jedan ili dva bordo dresa i vrte se godinama. Mi trebamo ganjati nesto tipa Kappa, Joma, Lotto ili Jako, neko ko bi nam posvetio malo vise paznje. Bila je mahalska da smo prije ovog zadnjeg produzenja ugovora bili u kontaktu sa New Balance.
Moze New Balance ili npr Under Armour, ne znam za njih da li imaju u ponudi dresove.
Imaju
New Balance do sad pravio dresove Liverpoolu,a donedavno je Under Armour Tottenhamu pravio dresove
Ja bi bas volio New Balance da nam pravi dresove

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 14 jul 2020, 09:41

Hahahaha kakav NB ljudi sta vam je

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 14 jul 2020, 09:43

Lakoste je napisao/la:
14 jul 2020, 09:41
Hahahaha kakav NB ljudi sta vam je
Bezveze pricamo,puste zelje
Od realnih marki,mogao bi Macron

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 14 jul 2020, 09:43

slika

Sve bi dao, da opet imamo ovakve, Umbro dresove, pukle bi u Fan shopu, ko halva.Naši najbolji dres, ikad.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 14 jul 2020, 09:44, ukupno mijenjano 1 put.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 14 jul 2020, 09:44

HAAD
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 14 jul 2020, 09:47

AngelDiMaria je napisao/la:
14 jul 2020, 09:44
HAAD
:rol: :urnebes:
Kad se sjetim samo na sta su licili igraci :urnebes:

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 14 jul 2020, 09:48

slika
Ubjedljivo najljepši dres :mrgreen:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 14 jul 2020, 09:49

Trazis onoga ko ce ti kroz ugovor kompenzirati komplet opremu za sve selekcije i da kvalitetne proizvode imas u fan shopu za razumnu cijenu.
Da ti svaki igrac ima istu opremu i da ima zamjenska oprema nakon odredjenog perioda. Da ti mogu uraditi jednu garnituru dresova po sezoni po tvojoj zelji i potrebi. I to je to.
Svima je jasno da od nas niko nece zaraditi prodajom opreme jedino moze biti dobra reklama. Jedino da dovedes dva igraca iz vijetnama i da dole tusis dresove i uradis dobru promociju kluba preko vlasnika pa da eto imas nesto. U bosni neces se najesti hljeba od prodaje sem kad su evropske tekme.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 jul 2020, 09:53

Meni su NIKE odlicni dresovi, treba samo novi dizajn tj malo promjene

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 jul 2020, 09:55

Pantelija je napisao/la:
14 jul 2020, 09:49
Trazis onoga ko ce ti kroz ugovor kompenzirati komplet opremu za sve selekcije i da kvalitetne proizvode imas u fan shopu za razumnu cijenu.
Da ti svaki igrac ima istu opremu i da ima zamjenska oprema nakon odredjenog perioda. Da ti mogu uraditi jednu garnituru dresova po sezoni po tvojoj zelji i potrebi. I to je to.
Svima je jasno da od nas niko nece zaraditi prodajom opreme jedino moze biti dobra reklama. Jedino da dovedes dva igraca iz vijetnama i da dole tusis dresove i uradis dobru promociju kluba preko vlasnika pa da eto imas nesto. U bosni neces se najesti hljeba od prodaje sem kad su evropske tekme.
Kako majstorski nam plasiras dovodjenje vijetnamaca u tim. Kad dolaze, koju pozicije igraju??

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 jul 2020, 09:58

Mislim da je bolje da sa Namom to vidimo on ima uticaja dole, da preko svojih veza sjedne on i dogovori dobar ugovor za klub, dole ih se svakako vecina proizvodi bas NIKE ima vecinu postrojenja u vijetnamu ako se ne varam, a kad bi nekim ludilom dvojicu njihovih pokupili i dole prodavali nase dresove, hebo sve ulaznice ikad sta bi para zaradili....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 14 jul 2020, 10:00

Kakve su vam to mahalske price zbog ugovora uprava ne moze nista uraditi po pitanju dresova? Kakvih ugovora jeste li normalni. 2020 je godina drustvo
Moze se sve, al nemaju znanja niti zelje da to mijenjaju
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 14 jul 2020, 10:05

JavierBosnia je napisao/la:
14 jul 2020, 10:00
Kakve su vam to mahalske price zbog ugovora uprava ne moze nista uraditi po pitanju dresova? Kakvih ugovora jeste li normalni. 2020 je godina drustvo
Moze se sve, al nemaju znanja niti zelje da to mijenjaju
Pa nije ugovor tariguz jarane.
Ja ne znam jesi li radio kad u nabavci, to je dzennet za mutne likove koliko god firma bila postena. Ja mjesec dana mijenjao nekad davno kolegicu u firmi koja i nema neku veliku nabavku robe, za sarafe i matice dodju tri ponudjaca svaki nosi kovericu, sat ili tako :D mogu zamisliti kod velikih ugovora kakva su to podmazivanja.
I onda potpises da dvije ili tri sezone nosis to i zo bez prava da mijenjas to i to uz to i to itd. I onda ako se jos napravis budala da raskidas ugovor ako druga sttana ima jakog advokata moze te oguliti.
Tako da se strpiti jos ovu godinu i cekati da se zavrsi ovo s nike i onda sto kaze denchi vidjeti sa Namom svakako dobar dio svjetskih brendova u vijetnamu ima proizvodnju i moze srediti sta hoce.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.