Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Govori kako bi Vijetnamski fudbaleri trebali igrati vani pa spominje(Portugal,Mađarsku i nas) .Kao ako se tu pokazu da ce im biti lakse za dalje,i onda navodi primjere igraca nasih (samo se tu dobro zajebo
Mogo mu je neko spomenut Modrica i onu izjavu da ne bi bio igrac koji jeste bez PLBiH....miky_hz je napisao/la: ↑14 jul 2020, 08:45Govori kako bi Vijetnamski fudbaleri trebali igrati vani pa spominje(Portugal,Mađarsku i nas) .Kao ako se tu pokazu da ce im biti lakse za dalje,i onda navodi primjere igraca nasih (samo se tu dobro zajebo) spominje Dzeku,Pjanica,Begovica,Kolasinca koji su igrali u BIH pa uspjeli vani.Nije ocito jos upoznat da je ovo ovo dijaspora sve odgojila izuzev Dzeke
![]()
Moze New Balance ili npr Under Armour, ne znam za njih da li imaju u ponudi dresove.skoJaa je napisao/la: ↑14 jul 2020, 07:28Ma ne mozemo mi imati ove "velike" marke jer oni na lageru imaju jedan ili dva bordo dresa i vrte se godinama. Mi trebamo ganjati nesto tipa Kappa, Joma, Lotto ili Jako, neko ko bi nam posvetio malo vise paznje. Bila je mahalska da smo prije ovog zadnjeg produzenja ugovora bili u kontaktu sa New Balance.AlfredNobel je napisao/la: ↑14 jul 2020, 04:20Nemamo mi ugovor konkretno s Nikeom, koliko ja znam i koliko se razumijem. Imamo ugovor s dobavljačem, te se ta ista oprema uzima s lagera, tako da i imamo ove najobičnije dresove. Kakav Nike i mi, niti znaju da postojimo, niti imaju koristi od nas.
ImajuhordasDoboj je napisao/la: ↑14 jul 2020, 09:14Moze New Balance ili npr Under Armour, ne znam za njih da li imaju u ponudi dresove.skoJaa je napisao/la: ↑14 jul 2020, 07:28Ma ne mozemo mi imati ove "velike" marke jer oni na lageru imaju jedan ili dva bordo dresa i vrte se godinama. Mi trebamo ganjati nesto tipa Kappa, Joma, Lotto ili Jako, neko ko bi nam posvetio malo vise paznje. Bila je mahalska da smo prije ovog zadnjeg produzenja ugovora bili u kontaktu sa New Balance.AlfredNobel je napisao/la: ↑14 jul 2020, 04:20
Nemamo mi ugovor konkretno s Nikeom, koliko ja znam i koliko se razumijem. Imamo ugovor s dobavljačem, te se ta ista oprema uzima s lagera, tako da i imamo ove najobičnije dresove. Kakav Nike i mi, niti znaju da postojimo, niti imaju koristi od nas.
Bezveze pricamo,puste zelje
Kako majstorski nam plasiras dovodjenje vijetnamaca u tim. Kad dolaze, koju pozicije igraju??Pantelija je napisao/la: ↑14 jul 2020, 09:49Trazis onoga ko ce ti kroz ugovor kompenzirati komplet opremu za sve selekcije i da kvalitetne proizvode imas u fan shopu za razumnu cijenu.
Da ti svaki igrac ima istu opremu i da ima zamjenska oprema nakon odredjenog perioda. Da ti mogu uraditi jednu garnituru dresova po sezoni po tvojoj zelji i potrebi. I to je to.
Svima je jasno da od nas niko nece zaraditi prodajom opreme jedino moze biti dobra reklama. Jedino da dovedes dva igraca iz vijetnama i da dole tusis dresove i uradis dobru promociju kluba preko vlasnika pa da eto imas nesto. U bosni neces se najesti hljeba od prodaje sem kad su evropske tekme.
Pa nije ugovor tariguz jarane.JavierBosnia je napisao/la: ↑14 jul 2020, 10:00Kakve su vam to mahalske price zbog ugovora uprava ne moze nista uraditi po pitanju dresova? Kakvih ugovora jeste li normalni. 2020 je godina drustvo
Moze se sve, al nemaju znanja niti zelje da to mijenjaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.