Husika
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jako je opasno mahati zastavom jugoslavije kao prije koji mjesec u Sa kada znamo da se pod tom zastavom izvrsila agresija na RBiH. To je prava bolest 13ogodisnjaka.Epidaurus je napisao/la: ↑15 jul 2020, 14:01Nisam primijetio da je iko normalan izjednacavao branioca ABiH sa agresorom VRS i tzv. JNA no jako cesto primjecujem da se svi lijevo orijentisati prozivaju srbocetnicima, jugobalijama i slicnim nazivima primjerenim mentalno zaostalom 13ogodisnjaku. Postajete kao ustase u Hrvatskoj kojima se pricinjavaju komunisti na svakom koraku.
Samo partijsko pionirska skolaGracanicaAA je napisao/la: ↑15 jul 2020, 14:10Koliko smo mi glup narod. Tacno da ne mozes vjerovati nikom vise.
8 od 22 mil, znači cca 30%, a ovu državu cca 49%!RollMan je napisao/la: ↑15 jul 2020, 14:18Al oni tupani iz sumadije po HRT dokumentarcima na yt o raspadu srboslavije hahahah kao komentari " vojska je kiksala , trebali su preuzeti vlast ne bi došlo do raspada zemlje"marksistička utopija
Bukvalno 8 miliona ljudi minimalno u tom momentu nije moglo smisliti tu drzavu , a ne zna se koliko ih je bilo pod oružjem ( zenge npr.)
Ko eto narod bi podrzao vojsku hahaha politicari naa zavadili hagag
Vidiš koliko smo moćni. Njih 30% svrgnulo a nama haman 50% ne može ništaMMM je napisao/la: ↑15 jul 2020, 14:408 od 22 mil, znači cca 30%, a ovu državu cca 49%!RollMan je napisao/la: ↑15 jul 2020, 14:18Al oni tupani iz sumadije po HRT dokumentarcima na yt o raspadu srboslavije hahahah kao komentari " vojska je kiksala , trebali su preuzeti vlast ne bi došlo do raspada zemlje"marksistička utopija
Bukvalno 8 miliona ljudi minimalno u tom momentu nije moglo smisliti tu drzavu , a ne zna se koliko ih je bilo pod oružjem ( zenge npr.)
Ko eto narod bi podrzao vojsku hahaha politicari naa zavadili hagag![]()
![]()
I ti lijevo orijentisani nazivaju svakakvim imenima neistomisljenike.Epidaurus je napisao/la: ↑15 jul 2020, 14:01Nisam primijetio da je iko normalan izjednacavao branioca ABiH sa agresorom VRS i tzv. JNA no jako cesto primjecujem da se svi lijevo orijentisati prozivaju srbocetnicima, jugobalijama i slicnim nazivima primjerenim mentalno zaostalom 13ogodisnjaku. Postajete kao ustase u Hrvatskoj kojima se pricinjavaju komunisti na svakom koraku.
Nije to glupa priča. Imali bi legitimitet. Zahvaljujte Bogu i Bogicu Bogicevicu.RollMan je napisao/la: ↑15 jul 2020, 14:18Al oni tupani iz sumadije po HRT dokumentarcima na yt o raspadu srboslavije hahahah kao komentari " vojska je kiksala , trebali su preuzeti vlast ne bi došlo do raspada zemlje"marksistička utopija
Ko eto narod bi podrzao vojsku hahaha politicari naa zavadili hagag
Od Bogicevica samo Jadranka priznajem.slusalica je napisao/la: ↑15 jul 2020, 15:01Nije to glupa priča. Imali bi legitimitet. Zahvaljujte Bogu i Bogicu Bogicevicu.RollMan je napisao/la: ↑15 jul 2020, 14:18Al oni tupani iz sumadije po HRT dokumentarcima na yt o raspadu srboslavije hahahah kao komentari " vojska je kiksala , trebali su preuzeti vlast ne bi došlo do raspada zemlje"marksistička utopija
Ko eto narod bi podrzao vojsku hahaha politicari naa zavadili hagag![]()
Nije istina.VolimTz je napisao/la: ↑15 jul 2020, 13:56Ti si mi sam prisio nacizam. Moji Bosnjaci kroz historiju nisu sistematski etnicki cistili, ubijali ili silovali nikoga.Epidaurus je napisao/la: ↑15 jul 2020, 13:47Zapravo ti sto bi streljali sve neistomisljenike imaju puno vise dodirnih tacaka sa tvojim svjetonazorima nego sa mojim- Problem tebe i takvih kao ti je sto svakog ko je politicki lijevo orijentisan vide kao srbocetnika, komunistu i sta sve vec ne, a u stvarnosti to naravno nema veze s mozgom. Sta je razlog tome sami Bog zna, razlozi su vjerovatno povezani sa mentalnim i deduktivnim barijerama. Jednako mi smeta i teski ljevicar i teski desnicar.
Ta je zastava iskorištena u početku zbog naoružanja i opreme, znaš i sam da je nedugo zatim odbačena i u potpunosti zamjenjena trobojkom. Jugoslavija tad nije više ni postojala niti originalna ideja iste, u suštini je na neki način zloupotrebljena. Izjednačavati četničku ideologiju sa tom Jugoslavijom tad vala i ne ide.VolimTz je napisao/la: ↑15 jul 2020, 14:06Jako je opasno mahati zastavom jugoslavije kao prije koji mjesec u Sa kada znamo da se pod tom zastavom izvrsila agresija na RBiH. To je prava bolest 13ogodisnjaka.Epidaurus je napisao/la: ↑15 jul 2020, 14:01Nisam primijetio da je iko normalan izjednacavao branioca ABiH sa agresorom VRS i tzv. JNA no jako cesto primjecujem da se svi lijevo orijentisati prozivaju srbocetnicima, jugobalijama i slicnim nazivima primjerenim mentalno zaostalom 13ogodisnjaku. Postajete kao ustase u Hrvatskoj kojima se pricinjavaju komunisti na svakom koraku.