FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Unknown2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Unknown2 » 16 jul 2020, 12:56

Ovo jest jedina prilka da se dobije pare za njega. hvala ti za sve i bye. realno treba uzeti neki 300.000 € ipak dobio poziv za BIH :lol:

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 16 jul 2020, 12:57

Izgleda da nije sve propalo za Beciraja. Stay tuned. Znat ce sve sve ubrzo.

Ima nade ;)
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 16 jul 2020, 13:04

Ako će Rahmanovic ici za solidne pare onda sretno i hvala za sve.
Jedan od najboljih igraca koji je igrao u posljednje vrijeme.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 16 jul 2020, 13:04

AngelDiMaria je napisao/la:
16 jul 2020, 12:05
Beqiraj je visok 1,88 m, a igra na svim pozicijama u napadu.

ja u nasoj igi ne vidim ni jednog igraca koji bi nama donio prevagu i bio istinsko pojacanje za evropu. Znaci ne govorim o mladim talentima koje treba jos brusiti da postanu pidre i djokanovici, govorim o igracima koji ce u startu biti prevaga. **** vas bagaric i siroki bijeg posebno
Sta vrijedi djokanovicu sto je takav kakav jeste,kad se milicevic gura za zadnejg veznog,da bi dupovac igrao stopera.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 jul 2020, 13:06

Duljevic, Saric, Lazic, Adukor sad Rahmanovic sve u posljednje 2-3 godine. Po najbolji i najplaceni igraci a klub ostane na ledu nikako da iskontrolišemo ove situacije oko ugovora i odlazaka igraca.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 16 jul 2020, 13:07

Sanchez1987 je napisao/la:
16 jul 2020, 13:04

ja u nasoj igi ne vidim ni jednog igraca koji bi nama donio prevagu i bio istinsko pojacanje za evropu. Znaci ne govorim o mladim talentima koje treba jos brusiti da postanu pidre i djokanovici, govorim o igracima koji ce u startu biti prevaga. **** vas bagaric i siroki bijeg posebno
Sta vrijedi djokanovicu sto je takav kakav jeste,kad se milicevic gura za zadnejg veznog,da bi dupovac igrao stopera.
Otkud ti to bolan?
Dupovac ne gura na stopera nego je Susic bio povrijedjen..
Kad se Susic vrati Dupovac ispada iz prvih 11..
@bordobijeli pa nece otici besplatno..ima jos godinu dana ugovora
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 16 jul 2020, 13:08

bordobijeli je napisao/la:
16 jul 2020, 13:06
Duljevic, Saric, Lazic, Adukor sad Rahmanovic sve u posljednje 2-3 godine. Po najbolji i najplaceni igraci a klub ostane na ledu nikako da iskontrolišemo ove situacije oko ugovora i odlazaka igraca.
Rahmanović ima ugovor do kraja juna 2021. godine. Ako ga mislimo prodavati trebamo to učiniti ove godine, najkasnije poslije Evrope. Ako ga ne prodamo, sumnjam da će produžiti, i mi smo tu donji
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 16 jul 2020, 13:11

Svake godine ista prica sa Rahmanom. Daj nek se lik proda, dosadio je Bogu i navijacima.
Max Allegri

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 16 jul 2020, 13:11

16 jul 2020, 13:04

ja govorim o pojacanjima. andrej je svoje pokazao svakako. o taktickim zamislima sš ne zelim da razgovaram. poenta je da nam ne treba neko iz premijer lige, pogotovo ne iz sirokog.

ne razumijem te sefe. hoces reci zato sto se milicevic gurao dvije tekme na dmf treba da dodje bagaric iz sirokog ili si onko se nadovezao kao nije ti jasno sta radi sš?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 16 jul 2020, 13:13

Ma pravio, ne pravio probleme vrijeme mu je bilo da ide. 3 godine, taman.

Nemojte samo poceti pljuvati kako znate, jedan od najboljih nasih igraca, osim one svoje prve godine, velika uloga u sva tri trofeja.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 16 jul 2020, 13:18

Opet se otpisuju i prodaju igrači, kao vakat je. Jest vakat, davno je i bio, prodajemo mi svaki prelazni rok i Kovačevića i Tatara i Rahmanovića a oni su tu još i neka su jer doprinose rezultatima kluba.

Za Rahmanovo ponašanje svi znamo, takav je kakav je. Prošli put je bila priča da se hvatao za vrat sa Velkoskim i bilo je tačno pa kasnije jedan drugom skaču u zagrljaj nakon golova i podyebaju se na društvenim mrežama. Nadam se da će se i ovaj put to riješiti jer nam Amar treba. Normalno, žestoko ga kaznit novčano zbog kršenja discipline ali ne dopustiti da preskače utakmice lige i evrope zbog ponašanja koje se ne može sredit.

Iskreno, jedan od naših najboljih igrača, meni Zinedin nikako ne miriše od početka, po meni ne može ni pertle vezati Rahmanu, pa se nadam da će Rahman zauzet to mjesto ofanzivnog veznog. Ako dobijemo kakvu dobru ponudu za njega, nemam ništa protiv da ga prodamo ali da na njegovo mjesto dovedemo podjednako kvalitetnog igrača.

I bio je Rahman juče na tekmi, sjedio je sa igračima na klupi pored.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 16 jul 2020, 13:21

Napisao si mladi igraci koje treba brusiti,na to sam mislio,,kako ces izbrusiti nekoga ako ne igra,a igra ti jedan dupovac sa parmakom u ledjima,,znaci dijete ne moze dobiti prilku ni u prijateljskoj tekmi gdje ti jos fali igrac na istoj pozici,i onda ti kao trener opet nesto iskombinujes da ga ne ubacis ...hm....kako je to fino djeci gledati milina,,das mu do znanja da ce igrati samo ako oremus i susic ne budu ni medju 18 a milicevic bude povrijedjen..

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 16 jul 2020, 13:23

BordoSarajevo je napisao/la:
16 jul 2020, 13:18
Opet se otpisuju i prodaju igrači, kao vakat je. Jest vakat, davno je i bio, prodajemo mi svaki prelazni rok i Kovačevića i Tatara i Rahmanovića a oni su tu još i neka su jer doprinose rezultatima kluba.

Za Rahmanovo ponašanje svi znamo, takav je kakav je. Prošli put je bila priča da se hvatao za vrat sa Velkoskim i bilo je tačno pa kasnije jedan drugom skaču u zagrljaj nakon golova i podyebaju se na društvenim mrežama. Nadam se da će se i ovaj put to riješiti jer nam Amar treba. Normalno, žestoko ga kaznit novčano zbog kršenja discipline ali ne dopustiti da preskače utakmice lige i evrope zbog ponašanja koje se ne može sredit.

Iskreno, jedan od naših najboljih igrača, meni Zinedin nikako ne miriše od početka, po meni ne može ni pertle vezati Rahmanu, pa se nadam da će Rahman zauzet to mjesto ofanzivnog veznog. Ako dobijemo kakvu dobru ponudu za njega, nemam ništa protiv da ga prodamo ali da na njegovo mjesto dovedemo podjednako kvalitetnog igrača.

I bio je Rahman juče na tekmi, sjedio je sa igračima na klupi pored.
Dobar dio teksta stoji, ali ovaj da Zinedin ne može ni vezat pertle Amaru je poprilično glup
SAMO SARAJ'VO

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 16 jul 2020, 13:25

@zuka, salje jer nafata djecu pa im za petopu "pravi TM" :/ Amara prodati, ocito je doslo do zasicenja s obje strane... Imamo Zinedina i Salcina na toj poziciji, moze i Tino ako dodje DMF. Pokriveni smo extra a moze se uzeti bar pola miliona domacih novcanica...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 16 jul 2020, 13:29

16 jul 2020, 13:21
Napisao si mladi igraci koje treba brusiti,na to sam mislio,,kako ces izbrusiti nekoga ako ne igra,a igra ti jedan dupovac sa parmakom u ledjima,,znaci dijete ne moze dobiti prilku ni u prijateljskoj tekmi gdje ti jos fali igrac na istoj pozici,i onda ti kao trener opet nesto iskombinujes da ga ne ubacis ...hm....kako je to fino djeci gledati milina,,das mu do znanja da ce igrati samo ako oremus i susic ne budu ni medju 18 a milicevic bude povrijedjen..
Milicevic sto je pokazo protiv slobode dzokanovic je bolje odigro sa 18 godina, susic je povrijden, bice 24-25 nek se bori njemu je 700-800 minuta dosta ove sezone

Plus vinko je rekao da ce citavu utakmicu sleducu igrat ovi sto nisu sa slobodom igrali

Steta sto Salcin nece da pospise ugovor (cak mislim da je veca steta za njega nego za klub)

Rahmanovica prodat ako iko nudi neku ostetu, prem da cisto sumnjam da ce njega htjet ijedan ozbiljan klub jad vidi njegove kartone i mma poteze

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 16 jul 2020, 13:30

@MortemHz Mislim da je vakat za novu anketu
SAMO SARAJ'VO

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 16 jul 2020, 13:33

16 jul 2020, 13:21
jest stoji to. kao milicevic i dupovac inace igraju i to. ako cemo o toj temi, mislim da ce nam i faliti igraca na tim pozicijama o kojima pricas jer cemo kroz mjesec dana poceti na dva fronta a nakon nekog vremena i treci, kup. Mislis da fakat nece dobiti priliku niko od njih? Meni je ovo vise uigravanje ekipe i nista vise, isprobavanje nekih zamislis itd. Moram te podsjetit da na klupi nije vise sš koji vrsi jendu izmjenu po utakmici i to u 86 minuti napadac za napadaca.

a ja sam pisao na temu da pored svega sto imamo, nema mjesta ni jednom igracu iz lige da dodje i da donese prevagu, jer takav u nasoj ligi ne postoji. izdvojio bih stilica ali, on je kod kona i taj nam ne treba. vise mi muka bude od bagarica, peca , vega, beganovica, itd itd. bolje nam je onda da smo sisica ostavili. nije nesto skup a bar moze trcat ko muha bez glave.

i jos jedna stvar. igras tekme sa takvim zamislima. mislim da vinko nije glup da sili ovu strategiju. covjek probao da vidi kako ce ici, ocito je da ne ide ovako. e tad sjednes igracima kaes : ee ovo ovako ne moze dao sam vam priliku izvolte na klupu ima neko bolji.

msm da se jos uvijek prerano osudjuju taktike i zamisli strucnog staba
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 16 jul 2020, 13:33

Ja čisto sumnjam da će Miličević igrati zadnjeg veznog. Ovo je bilo samo zato sto je Susic povrijeđen. Improvizacija.
Vezni red ce biti kombinovan na relaciji Susic - Oremus - Đokanović

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 jul 2020, 13:36

THEC je napisao/la:
16 jul 2020, 12:39
E ovo je bas ludilo niko nista zvanicno ne zna, sad potpisuje, za par sati sve propalo pa onda se Hadzibegic iz vedra neba stvori i kaze da mu je drago sto ce Beciraj igrati u Sarajevu, **** lud zbunjenog :urnebes:
A evo i ja gledam
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 16 jul 2020, 13:36

Dugo već ne pišem, čitam pomalo, al ne mogu da ne napišem da ne mogu vjerovati da niko ništa nije naučio iz slučaja Hajrović. Inače, Fatos je jutros napustio hotel Ibis, bio je u Sarajevu, nisu se dogovorili zbog menadžera i popodne danas ima rezervisan let za Zagreb. Baš ništa niste naučili...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Haksss, mnon46, muhamedhulk, n0dix, NazorUso, riki46 i 79 gostiju.