Promijenit ću kada budemo konačno znali potencijalne protivnike
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Bas sam na to mislio ako ti nema susica stavis djokanovica,,a ne milicevica,da dijetu ubijes volju za fudbalom.
ima nas u manjini koji znamo da od toga nema ništaSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑16 jul 2020, 13:36Dugo već ne pišem, čitam pomalo, al ne mogu da ne napišem da ne mogu vjerovati da niko ništa nije naučio iz slučaja Hajrović. Inače, Fatos je jutros napustio hotel Ibis, bio je u Sarajevu, nisu se dogovorili zbog menadžera i popodne danas ima rezervisan let za Zagreb. Baš ništa niste naučili...
FKS
I mene interesuje zašto stalno ponavlja kolateralna šteta.
Kontam nešto šta ti je glava, psiha,i profesionalnost.
Došao Benko cijela BiH je o tome pisala pa i regija. Odigrao fenomenalno, i onda dodje neki Hurtic i takvu ljudsku I fudbalsku gromadu stavi na klupu. Benko riječ nije rekao, odradio profesionalno, i tako klub napustio. Kao legenda I takav će uvijek ostati.
I sad uzmeš Rahmanovica čovjek kome je Sarajevo vrh karijere.Svaki par mjeseci neki ekcesi ,frke.
I kad ode vani ja mu predviđam za pola godine povratak u Tuzla Sity.
Do neki dan proslavljen kao "heroj", a sad nakon par nebuloznih komentara o Rahmanovicu, glavni neprijatelj kluba. **** ti nas...
Amer Dupovac!
Sta cemo onda? Pustiti da neko hvata igrace za vrat i sutiti ? Praviti se da se to nije desilo? Govoriti nrka dobar je igrac sta fali sto malo malo nekog za vrat hvata?
Juventus vidala otjera kad je bio ponajbolji igrac i srce ekipe jer je pravio sranja van terena.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AngelDiMaria
- Kontakt:
msm da se pokazalo na milion primjera da je atmosfera u ekipi najbitnija.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Otkud to da je uhvatio nekoga za vrat? Napisao neko na forumu?Pantelija je napisao/la: ↑16 jul 2020, 13:50Sta cemo onda? Pustiti da neko hvata igrace za vrat i sutiti ? Praviti se da se to nije desilo? Govoriti nrka dobar je igrac sta fali sto malo malo nekog za vrat hvata?
Juventus vidala otjera kad je bio ponajbolji igrac i srce ekipe jer je pravio sranja van terena.

Amer Dupovac!
Rahman je meni jedan od drazig igraca i ne bih volio da ode zbog drskosti koju pokazuje na terenu, a i ima znanje, sigurno jedan od najkvalitetnijih nash igraca.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- RajaBa1983
- Kontakt:
nabijem ja njega na k....
ne moze on da radi u klub šta on hoce cuj da hvata igrace za vrat
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma to je bilo prošle godine u ovo vrijeme, pisalo se ovdje, neke nesuglasice koje su se brzo riješile a to sam spomeno zbog tog odnosa koji je opet i nakon toga bio na odličnom nivou bez obzira na te ekscese. Ne sumnjam da su Rahman i Hodža to izgladili i da su opet "jarani" kao da ništa nije bilo.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Nakon poluvremena u Visokom vidjelo se da nesto nije uredu,ono ljudi ni na terminu ne rade. Mislim da on to smišljeno radi svaki prelazni rok pravi gluposti. Ne znam sto mu to treba al izgleda to su njegove mušice koje ga sprečavaju da igra vrhunski.Pantelija je napisao/la: ↑16 jul 2020, 13:50Sta cemo onda? Pustiti da neko hvata igrace za vrat i sutiti ? Praviti se da se to nije desilo? Govoriti nrka dobar je igrac sta fali sto malo malo nekog za vrat hvata?
Čuj gušio.... Pa šta! Fudbal je to yebo vas hljeb, na terminu se raja zna popičkarati, a kamoli u pravom. Ako se svađaju na treningu, znači da se dobro radi. Nek se marišu samo, odlično je to!
Ko je nekom kriv što ima neko piččkasti mentalitet pa ne konta to..... Ima raje koja su temperamenta... Ko vas yebe, kad ste ko trebe!!!
Ko je nekom kriv što ima neko piččkasti mentalitet pa ne konta to..... Ima raje koja su temperamenta... Ko vas yebe, kad ste ko trebe!!!
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 16 jul 2020, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ova trojica su sigurno opcija prije Đokanovića ( po meni nijedan nije bolji na klasičnom dmf niti ima te karakteristike) ,mali jedini može špartati 90 min i defanzivno je klasa već,a posebna je prića što klub niti će dobiti neki veći kvalitet od tandema Oremuš- Sušić( Milićević) a o transferu i eventualnoj dobiti ne vrijedi ni trošiti riječi.Sanchez1987 je napisao/la: ↑16 jul 2020, 13:38Bas sam na to mislio ako ti nema susica stavis djokanovica,,a ne milicevica,da dijetu ubijes volju za fudbalom.
Rahmanović je klasa za Mustedanagića i to će se pokazati uskoro.O njemu pišu ljudi koji ga nisu vidjeli nikada ili eventualno vide potez u ove 3 utakmice i oduševljenje.Ko ga prati od U-17 U-19 U-21 i njegove pozajmice po Češkoj zna da je to sve osim razvoja i napredka igrača.Rahman kakav got bio sa glavom je igrač koji je donosio razliku na terenu .Jedini njegov legitimni nasljednik na toj poziciji je mali Đani Salčin koji je za mene veći potencijal od Zinedina i potpuno razumijem što ne produžava ako je planiran da bude alternativa Pidri na lijevom beku.
- feniksptica
- Kontakt:
Sto se ovdje neki kurce previse. Rahman anm je bio glavi igrac nosio sredu. Jeo kakonse kod nas kaze. Jedini mogo promjenit tok utakmice. Produzii jednok ugovor kad su ga svi napadali. Zasitio se hoce vani treba ispostovat. I uzet pare i to je to cuj sta ce nam kakav on 
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Rece hadzija 1-2 igraca dolaze do kraja priprema. Pa vidjecemo
Vinko izgbio kompas nakon 20 dana.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Hajmo vratit forum na period poslije derbija 1:3, Rahmanu i Tataru se glave skidale ovdje zbog qrcobolje, pogotovo Tataru zbog onog storyja 7 dana kasnije. Sad odjednom zakletva, kae kakve ekscese pravi. 
Sve i da ništa ne radi, vakat mu je da se proda. Tri godine je tu, nije toliko ni mlad, nek proba ubost kakvu lovu vani i to je to. Hvala mu za sve, prvu sezonu je bio promašaj, u drugoj najbolji igrač ekipe, sad vrlo dobar al uz dva mlađa potencijala na istoj poziciji (ne gubimo previše). Još ako uzmemo u obzir da je upravo on došao kao zamjena za Dulju, najboljeg igrača ekipe... Po meni ga je Rahmanović prekucao igrajući za FKS, učestvovao u tri trofeja, dao veći doprinos itd. Možemo sutra očekivat isto od Zizua i Salčina.
Ovaj @Pantelija zakuhava, s jednog profila piše da Beqiraj dolazi a s drugog da je napustio Sarajevo jer se nisu dogovorili. Koga yebeš @panto...

Sve i da ništa ne radi, vakat mu je da se proda. Tri godine je tu, nije toliko ni mlad, nek proba ubost kakvu lovu vani i to je to. Hvala mu za sve, prvu sezonu je bio promašaj, u drugoj najbolji igrač ekipe, sad vrlo dobar al uz dva mlađa potencijala na istoj poziciji (ne gubimo previše). Još ako uzmemo u obzir da je upravo on došao kao zamjena za Dulju, najboljeg igrača ekipe... Po meni ga je Rahmanović prekucao igrajući za FKS, učestvovao u tri trofeja, dao veći doprinos itd. Možemo sutra očekivat isto od Zizua i Salčina.
Ovaj @Pantelija zakuhava, s jednog profila piše da Beqiraj dolazi a s drugog da je napustio Sarajevo jer se nisu dogovorili. Koga yebeš @panto...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, Burberry46, Google Adsense [Bot], Homelander i 64 gosta.