jest stoji to. kao milicevic i dupovac inace igraju i to. ako cemo o toj temi, mislim da ce nam i faliti igraca na tim pozicijama o kojima pricas jer cemo kroz mjesec dana poceti na dva fronta a nakon nekog vremena i treci, kup. Mislis da fakat nece dobiti priliku niko od njih? Meni je ovo vise uigravanje ekipe i nista vise, isprobavanje nekih zamislis itd. Moram te podsjetit da na klupi nije vise sš koji vrsi jendu izmjenu po utakmici i to u 86 minuti napadac za napadaca.Sanchez1987 je napisao/la: ↑16 jul 2020, 13:21Napisao si mladi igraci koje treba brusiti,na to sam mislio,,kako ces izbrusiti nekoga ako ne igra,a igra ti jedan dupovac sa parmakom u ledjima,,znaci dijete ne moze dobiti prilku ni u prijateljskoj tekmi gdje ti jos fali igrac na istoj pozici,i onda ti kao trener opet nesto iskombinujes da ga ne ubacis ...hm....kako je to fino djeci gledati milina,,das mu do znanja da ce igrati samo ako oremus i susic ne budu ni medju 18 a milicevic bude povrijedjen..
a ja sam pisao na temu da pored svega sto imamo, nema mjesta ni jednom igracu iz lige da dodje i da donese prevagu, jer takav u nasoj ligi ne postoji. izdvojio bih stilica ali, on je kod kona i taj nam ne treba. vise mi muka bude od bagarica, peca , vega, beganovica, itd itd. bolje nam je onda da smo sisica ostavili. nije nesto skup a bar moze trcat ko muha bez glave.
i jos jedna stvar. igras tekme sa takvim zamislima. mislim da vinko nije glup da sili ovu strategiju. covjek probao da vidi kako ce ici, ocito je da ne ide ovako. e tad sjednes igracima kaes : ee ovo ovako ne moze dao sam vam priliku izvolte na klupu ima neko bolji.
msm da se jos uvijek prerano osudjuju taktike i zamisli strucnog staba