ja sam jos sinoc pisao da nema nista od toga
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Pišao bi bilo adekvatno
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

GDJE SU ONI KOJI KAZU DA UPRAVA NECE KOSEVO I DA IMAJU TAL DA IDU U BUTMIR? JEL VAS BAR MALO STID? A MAHALATE TO NA SVAKOM COSKU I LAZETE.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Amar je igrac koji treba svakoj ekipi koja se bori za najvisi plasman.Fakin koji zna stati i u zastitu ekipe, izvrsiti pritisakAmca007 je napisao/la: ↑16 jul 2020, 17:50Rahman je stvarno majstor fudbala. Moje misljenje je da treba odigrat Evropu i neka ide, jer je igrac koji je ters i kojem nikad nista ne valja. Kvari atmosferu u ekipi i pravi kontra efekat. Kad bi napravili dobar rezultat u Evropi, mogao bi otic za fine pare..
na sudije...Mi takvog igraca od vremena Hote nismo imali.
Igrac koji moze povuci cijelu ekipu svojim ludilom da daju 150% svojih mogucnosti.I sasvim je logicno i normalno da ce se nekada porjeckati i sa nekim od saigraca, ti je i kod najvecih evropskih klubova cest slucaj.Ako bi njega izgubili mi smo 30% slabiji...
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Opa djani na 4 godine
@samozdravlje Ovo si ti oko Salčina garant završio, nema ko drugi.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ali, ali... najproblematicniji je i treba ga otjerati.
Ne opravdavam, po dzepu i na hladjenje ako ne postuje disciplinu, ali srati po covjeku koji je PO MNOGIMA jedan od najzasluznijih igraca za uspjehe kluba u zadnje 2-3 godine... ne ide.
Amer Dupovac!
Ako će ga otjerati, Emir zna zamjenu za njega. Nekog fakina dovesti na bilo kojoj poziciji. Da je lider ekipe i zajebant'
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma Rahman je najbolji igrac lige, tu nema sta.
Sad cemo samo vidjeti kako uprava razmislja, ostaviti ga i graditi sigurnu buducnost oko kapitalca u vidu njega ili prodati ga sad kad je najvise ja cijeni i oslanjati se na mladje igrace u 80% slucajeva.
Sve je do filozofije kluba
Sad cemo samo vidjeti kako uprava razmislja, ostaviti ga i graditi sigurnu buducnost oko kapitalca u vidu njega ili prodati ga sad kad je najvise ja cijeni i oslanjati se na mladje igrace u 80% slucajeva.
Sve je do filozofije kluba
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Upravi si ti, ali ako je on nezadovoljan i istrosen u Sarajevu, hoce promjenu, onda ga ne treba zadrzavat. Moje misljenje je da je on nas najbolji igrac, najveci majstor, ali jbg. Da hoce za repku odigrat koji minut i neka ide.. Ili mu ponudit bas najbolje uslove u ligi oa neka gura..Ado76 je napisao/la: ↑16 jul 2020, 18:14Amar je igrac koji treba svakoj ekipi koja se bori za najvisi plasman.Fakin koji zna stati i u zastitu ekipe, izvrsiti pritisakAmca007 je napisao/la: ↑16 jul 2020, 17:50Rahman je stvarno majstor fudbala. Moje misljenje je da treba odigrat Evropu i neka ide, jer je igrac koji je ters i kojem nikad nista ne valja. Kvari atmosferu u ekipi i pravi kontra efekat. Kad bi napravili dobar rezultat u Evropi, mogao bi otic za fine pare..
na sudije...Mi takvog igraca od vremena Hote nismo imali.
Igrac koji moze povuci cijelu ekipu svojim ludilom da daju 150% svojih mogucnosti.I sasvim je logicno i normalno da ce se nekada porjeckati i sa nekim od saigraca, ti je i kod najvecih evropskih klubova cest slucaj.Ako bi njega izgubili mi smo 30% slabiji...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Niko nije rekao "otjerat", nego "pustit ako ima ponuda". A očito je da ima, ne bi niko dao sporazumni raskid ponajboljem igraču u ekipi. A držat nezadovoljnog igrača u ekipi je mina za svlačionicu, još on od decembra smije pregovarat s drugim ekipama i gubiš sigurno 200-300 hiljada na njemu. Mislim da je svima jasno da je on dao svoj maksimum u Sarajevu i da i on hoće da ide. Bezveze opstruišemo čovjeka na čijoj poziciji imamo dva kvalitetna i talentovana mlada igrača. Ako će nezadovoljstvo iskazivat qrcoboljom i miniranjem svlačionice, što nam to treba bezveze?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Gdje Kronaveter **** vi obitelj? 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
A što preuveličavate, ispade kao da je uzeo pištolj od Radovca i došao u kamp i pucao Hodžiću u list lijeve noge.
Šta vam je, nesuglasice, poslan na hlađenje, propustio dvije prijateljske koje mu i ne trebaju kao nekim jer se dokazao i neizostavan je u prvih 11 ako ćemo gledati iz tog ugla.
Priče zayebaje se, zasitio se, ima želju da ide.. pa u ovom vaktu mu je za sad kod nas najsigurnije. Ova situacija je ostavila mnoge posljedice na veliki broj klubova koji i ne plaćaju ko što su plaćali, a ovdje ima sigurno dobre i sigurne pare jer smo, hvala Bogu, stabilan klub.
Vezni red Sušić - Oremuš - Rahmanović se ne smije remetit, pogotov nakon onakve patnje juče sa vezom Miličević - Oremuš - Zinedin.
Šta vam je, nesuglasice, poslan na hlađenje, propustio dvije prijateljske koje mu i ne trebaju kao nekim jer se dokazao i neizostavan je u prvih 11 ako ćemo gledati iz tog ugla.
Priče zayebaje se, zasitio se, ima želju da ide.. pa u ovom vaktu mu je za sad kod nas najsigurnije. Ova situacija je ostavila mnoge posljedice na veliki broj klubova koji i ne plaćaju ko što su plaćali, a ovdje ima sigurno dobre i sigurne pare jer smo, hvala Bogu, stabilan klub.
Vezni red Sušić - Oremuš - Rahmanović se ne smije remetit, pogotov nakon onakve patnje juče sa vezom Miličević - Oremuš - Zinedin.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], mosarajvosa83, rimljanin90, Sanchez87hz i 28 gostiju.