GOSPODARU FAMILIJE VI STE GENIJE
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Igra li Jurcic, igrac veci od FKZ?
A jesi li ti normalan? Kakvi su to dječiji folovi?FrancescoTotti je napisao/la: ↑18 jul 2020, 18:56Jesi ti normalan djecace?
Hahhahahahahahahahhahahahagagagagagavavaghaahhaah
Obavezno srpska trobojka na logu da stoji. Da se zna ko finansira!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Imam ideju da se tv prava plaćaju po broj navijača. Olimpićiću odma 24 marke.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ja sam za vuka na ražnjuMancini je napisao/la: ↑18 jul 2020, 19:26A jesi li ti normalan? Kakvi su to dječiji folovi?FrancescoTotti je napisao/la: ↑18 jul 2020, 18:56Jesi ti normalan djecace?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Moze i u gulasuOsim13 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 19:30Ja sam za vuka na ražnjuMancini je napisao/la: ↑18 jul 2020, 19:26A jesi li ti normalan? Kakvi su to dječiji folovi?FrancescoTotti je napisao/la: ↑18 jul 2020, 18:56
Jesi ti normalan djecace?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Po 200.000 godisnje ce dobiti i 1 liga FBiH i 1 liga RS.
Klubovi bi trebalo po 80k godisnje iz prve, te 80 k iz druge kolone. Osim ako to savez ne ukrade. Te bi se 400.000 godišnje dijelilo na nagrade. A mogo bi i savez šta uletit.
Nullius in verba
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Sad ce se zeljescar opet vratiti na NK, tacnije HNKHrvatski klubovi ce svake godine dijeliti 10 miliona eura
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
A gdje je Semir taj stari nemir i njega ceka Sebijina rukaaaa
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- kerimatomic1921
- Kontakt:
A sto to morteme sve velikim slovom a Zeljo malim?MortemHz je napisao/la: ↑18 jul 2020, 19:08Ako sam dobro izračunao, svaki klub u prosjeku će dobiti 133K po sezoni jer ćemo imati i nagradni fond koji će ići po pozicijama. Znači realno je da Sarajevo, željo, Zrinjski ili ko god bude u vrhu izvuče malo više od tog prosjeka a oni koji ispadnu će dobiti manje.tuzlak1987 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 18:5860 hiljada KM po sezoni, koliko price oko niceg. Sa 60k ne mozes da prezivis pola mjeseca. Jedna protuha od igraca toliko uzme za 10 mjeseci.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Pa mali klub, radnicki...bave se proizvodnjom majica...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 20:16A sto to morteme sve velikim slovom a Zeljo malim?MortemHz je napisao/la: ↑18 jul 2020, 19:08Ako sam dobro izračunao, svaki klub u prosjeku će dobiti 133K po sezoni jer ćemo imati i nagradni fond koji će ići po pozicijama. Znači realno je da Sarajevo, željo, Zrinjski ili ko god bude u vrhu izvuče malo više od tog prosjeka a oni koji ispadnu će dobiti manje.tuzlak1987 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 18:5860 hiljada KM po sezoni, koliko price oko niceg. Sa 60k ne mozes da prezivis pola mjeseca. Jedna protuha od igraca toliko uzme za 10 mjeseci.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Tebe kujo nista nisam pitao, obracam se svom drugu.Denchi je napisao/la: ↑18 jul 2020, 20:18Pa mali klub, radnicki...bave se proizvodnjom majica...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 20:16A sto to morteme sve velikim slovom a Zeljo malim?MortemHz je napisao/la: ↑18 jul 2020, 19:08
Ako sam dobro izračunao, svaki klub u prosjeku će dobiti 133K po sezoni jer ćemo imati i nagradni fond koji će ići po pozicijama. Znači realno je da Sarajevo, željo, Zrinjski ili ko god bude u vrhu izvuče malo više od tog prosjeka a oni koji ispadnu će dobiti manje.
Ne uznemiravaj me, hvala.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
-
GradKamena2
- Kontakt:
Kljuc nase lige je da reprezentacija pocme radit nesto za pocetak da se plasiraju bar na svako drugo natjecanje.
**** bi Hrvati ovo dobili da reprezentacija nije bila druga na SP,reprezentacija dize cjenu svemu od igraca pa do ovih ugovora.
**** bi Hrvati ovo dobili da reprezentacija nije bila druga na SP,reprezentacija dize cjenu svemu od igraca pa do ovih ugovora.
- Beduin
- Kontakt:
I ja sam tog misljenja, reprezentacija mora ici na velika natjecanja i tako promovisati drzavu, igrace, ligu... a svakim plasmanom dobijanu veliku svotu novca za nase uslove, cime moze potpomoci klubove makar ulaganjem u infrasteukturu.GradKamena2 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 20:46Kljuc nase lige je da reprezentacija pocme radit nesto za pocetak da se plasiraju bar na svako drugo natjecanje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
GradKamena2
- Kontakt:
Slazem se,jer realno sve selekcije moraju ic na prvenstva a pogotovo A selekcija,jer onda neko te igrace vidi pa ce rec mozda i ima kvaliteta ajmo pogledat malo tamo.Beduin je napisao/la: ↑18 jul 2020, 21:25I ja sam tog misljenja, reprezentacija mora ici na velika natjecanja i tako promovisati drzavu, igrace, ligu... a svakim plasmanom dobijanu veliku svotu novca za nase uslove, cime moze potpomoci klubove makar ulaganjem u infrasteukturu.GradKamena2 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 20:46Kljuc nase lige je da reprezentacija pocme radit nesto za pocetak da se plasiraju bar na svako drugo natjecanje.
**** bi Mamic prodavo igrace za cifre da nije HR bila gdje jeste,ko ce ti dat za igraca iz BH lige pare nema te u europi,nema ti reprezentacije,pa ko uspije prodat igraca za 500.000 eura treba mu spomenik napravit .
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ima veze i što su ima klubovi napredovali u Evropi , prije 3 godine Dinamo , Hajduk , Rijeka i Osijek su igrali play-off evropskih natjecanja...GradKamena2 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 20:46Kljuc nase lige je da reprezentacija pocme radit nesto za pocetak da se plasiraju bar na svako drugo natjecanje.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
GradKamena2
- Kontakt:
Slazem se,ali puno toga je povukla reprezentacija.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 jul 2020, 21:57Ima veze i što su ima klubovi napredovali u Evropi , prije 3 godine Dinamo , Hajduk , Rijeka i Osijek su igrali play-off evropskih natjecanja...GradKamena2 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 20:46Kljuc nase lige je da reprezentacija pocme radit nesto za pocetak da se plasiraju bar na svako drugo natjecanje.
Naravno, to je prioritet i trebalo bi se raditi na tome. Da su barem poslije Brazila terene renovirali vecini klubova sto su realno mogli od dijela zaradjenog novca, sve bi puno bolje bilo, od kvaliteta, mladih igraca pa do transfera. Medjutim, u NFSBiH imamo apsolutne neznalice kojima su preci seminari i edukacija od svega navedenog, za razliku od HNS-a!GradKamena2 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 20:46Kljuc nase lige je da reprezentacija pocme radit nesto za pocetak da se plasiraju bar na svako drugo natjecanje.
forza
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.