FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 22 jul 2020, 02:47

Surreal je napisao/la:
22 jul 2020, 02:22
AlfredNobel je napisao/la:
22 jul 2020, 01:43
feniksptica je napisao/la:
22 jul 2020, 00:33
Ja ove likove evo konkretno ovdje koje traze igrace ne kontam. Iz razloga jer su to isti ljudi koji su govorili kad se stalno dovodilo pola ekipe da je bitno zadrzat tim na okupu duze nego pojacanja. A sad ova prica. Nikad ugodit.

Suljic NE u Sarajevo ! Ne bit nikom klub za utjehu ''BOLJE ISTA NEGO NISTA''.
Hahahahahahhahaha jes.. Listaju TM, 'kae evo sastavio sam ti listu Hadžija pa pogledaj'. :urnebes:
Razumijem ja tebe druže, ti sigurno i jesi "školovaniji" od nas ovdje na tom polju. Ali kada pravih utakmica nema, raja koristi apsolutno sve čime se mogu povezati sa klubom. I ako je neko potrošio makar i deset minuta listajući TM, to je uradio isključivo zbog strasti prema klubu, i šta tu ima loše?
Ko je rekao da ima? Kažem da je čisti nonsense trošiti vrijeme na izvlačenje igrača s takvih sajtova i sastavljanje listi igračkih želja u nadi da će to vidjeti SD. Stvarno mislite da Hadžija sjedi kući besposlen pored monitora, moli se i refrešuje forum kako bi mu izletilo neko ime? Uostalom, ti preko TM-a možeš vidjeti jedino CV igrača i po tome suditi, sve ostalo je beskorisno. Nejse, to nije ni poenta sad.

Bit je da nema ništa loše u tome, nego je meni smiješno kad neko pošalje deset imena i kaže 'evo ti Hadžija ja odradio tvoj posao ovi su ti zvjerke pa ih zaganjaj.'
Recimo, meni jedan od dražih forumaša @beli prati TM koliko ja znam, pa ga ja nikad nisam ismijavao povodom toga.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 22 jul 2020, 02:51

Lik je napisao/la:
21 jul 2020, 23:35
Dok se ceka bomba imate golove sa tekme Germinal Ekeren - Sarajevo 4:1 na temi historija...
Uvijek kad se Ekerena sjetim jeza me neka prođe kad pomislim na onaj revanš na Koševu i pjevanje Volim te Sarajevo, grmi sa sjevera, pola sata nismo prestajali sa tom pjesmom. To su bila vremena bar što se navijanja tiče.

P.S. idu pojačanja mojne tenzija pitari :D

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 22 jul 2020, 06:46

Danas će bit zanimljiv dan :njanjanja: :cool:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 22 jul 2020, 06:53

Osttribine je napisao/la:
22 jul 2020, 02:51
Lik je napisao/la:
Dok se ceka bomba imate golove sa tekme Germinal Ekeren - Sarajevo 4:1 na temi historija...
Uvijek kad se Ekerena sjetim jeza me neka prođe kad pomislim na onaj revanš na Koševu i pjevanje Volim te Sarajevo, grmi sa sjevera, pola sata nismo prestajali sa tom pjesmom. To su bila vremena bar što se navijanja tiče.

Bio sam na sjeveru tu tekmu, mislim da je Eurosport 2 prenosio. Ili me nesto prenjelo...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 jul 2020, 07:14

BordoSarajevo je napisao/la:
22 jul 2020, 06:46
Danas će bit zanimljiv dan :njanjanja: :cool:
Da hoće više da i sa tim završimo.
Kako se prvenatvo završilo, najavljuju se pojačanja, bombe do dana današnjeg.
Haj valjda nekad i pogode.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 jul 2020, 08:09

Ono me qurac boli hoce li ko doci, al je smjesno vise jer svako jutro prije 7h neko napise da ce taj dan biti nesta, nesto ce se dogoditi...

Mislim, na pocetku je i bilo zanimljivo sad je postalo totalno zaqurac ta zayebancija :)

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 22 jul 2020, 08:09

bordobijeli je napisao/la:
21 jul 2020, 23:42
Haver ! je napisao/la:
21 jul 2020, 23:36
Super, ja se preseravam.
Ne izmisljajte stvari. Niko nije napisao da je juricic ili Bekic pojacanje i da smo trebali dovesti nekog sličnog i ne ubacujte rijeci u usta kad nigdje to nije navedeno.
Diže se panika kao da je neko spomenuo da se raspadamo i ispadamo iz lige. Samo je rečeno da je neozbiljno dovoditi igrače kad sezona već počne i gledati moze li isti odigrati 20 minuta zato sto je lumpovao mjesecima bez priprema. Onda radije nek igra "nepromišljeni" Hodžić koji je prošao komplet pripreme i spreman je
Ma to je tako ovdje, odma misle da neko napada upravu da si dušman kluba itd. Ja napisa danas ne treba olako prodavati igrace odma idu napadi kazu gdje ces nas s dinamom poredit.
koga smo to mi olako prodali?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 22 jul 2020, 08:31

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
21 jul 2020, 23:25
Isto ko da je Hadzic rekao necemo nikog dovesti zadovoljni smo s ovim
A covjek hladno najavio minimalno 2 pojacanja
Jok eto oni ne znaju da imamo samo jednu zamjenu na zadnjem veznom..Nije da ganjamo Anela H.
Ali hajd..znam dobro da ce svaki kriticar na kraju sutiti jer cemo uraditi top prelazni rok
Ali ne kontam vas..2 puta zaredom osvojimo titulu i brinete se
Citam i ne vjerujem da mislite da je Zeljo najveci konkurent za titulu..da je konkurent, svakako jeste, ali da su veci kandidati od nas nema sanse pa da ga yebem
Mislim da ne misle na terenu tu smo sigurno jaci al im ide tih 100 g i sa onim kriminalcem pokusat ce na sve nacine(citaj nelegalne) doci do titule

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 22 jul 2020, 08:39

Dobro raja su nervozna jer prate klub, fudbal, a u fudbalu su transferi sastavni dio, i ko to ne konta to nek prati fudbal nego nesto drugo!
Odlazaka je bilo, mozda ce ih jos biti, ali dolazaka mora biti, jer ako nema onda nesto nije uredu. Cista logika. Zinedin je prvi koji ''dosao'', nadam se jos dvojici, trojici da pokusamo da sto jaci budemo slijedecu sezonu.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 jul 2020, 08:41

Te price s za malu djecu...
Koga boli qurac sto je njima 100 godina, ukoliko mi budemo dobijali utakmice koje treba da dobijemo?

Isto se prica i za Borac, i za zrinjski...

Koga ce ono dobiti ako im Stilic bude odmarao?

Trebamo gledati samo sebe... Mi vec sad imamo ekipu koja moze uzeti opet titulu aBd.

Koliko smo ispred svih, dovoljno pokazuje to da nismo nijednog igraca doveli jer cekamo kvalitetnije.
Taj kvalitet se isplati cekati vise nego da dovedes igraca prije pocetka sezone. Mozda ce u tom momentu ekipe koje su kompletiane imati malu prednost, medjutim kroz par kola ce doci sve na svoje mjesto.
Imamo dobru ekipu, prva dva kola su nam ajmo reci lakse utakmice, al nije za opustanja.

Samo nam jos treba neka lupa nervoza, jer nam niko nije dosao :D
Drugi neka brinu o nama, MI SMO SAMPIONI DRZAVE.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 22 jul 2020, 08:50

Lik je napisao/la:
22 jul 2020, 06:53
Osttribine je napisao/la:
22 jul 2020, 02:51
Lik je napisao/la:

Bio sam na sjeveru tu tekmu, mislim da je Eurosport 2 prenosio. Ili me nesto prenjelo...
Dobro jutro.
Nije te ništa prenijelo. Bar ne previše.
Bijah i ja ba toj utakmici i navijanje je bilo fantastično. Nakon tekme, igrači Germinala otišli su na Sjever i aplaudirali Hordama.
Eurosport je prikazao 5-ominutni, mislim, snimak baš zbog "trumendes" navijanja, što je njihov komentator istakao, oduševljen istim.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 22 jul 2020, 09:15

Bezveze je ovo lupanje dogoverna dva, dogovorena tri, do kraja sedmice pa do prvog, ako ovaj onaj ne nadje nista doci ce...
Samo se uvlaci nervoza medju ljude bespotrebno.

I ova prica onaj se pojacao, ovaj slavi 100, onome direktor ovo sponzor ono... To je ba gubitnicki mentalitet i trazenje opravdanja za slabiju sezonu a liga jos nije pocela.

Imamo jaci sastav nego prosle sezone u ova doba. Nema trzavica strajk, kondicioni, svadje sa trenerom sto znaci da samo zalaganje i rezultati ce biti tu.
Sto nebi Hajdarevic sa 17 godina mogao pokazati nesto u 20 minuta igre i krenuti stopama Pidre i Kovacevica.
Sto mora propast sezona ako niko ne dodje, sto? Ovi igraci moraju da pokaznu da vrijede para.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 22 jul 2020, 09:19

8 dana do pocetka lige a niko nije dosao, msm da se to do sada nije desilo. Sta nam to govori, ne dogovaraju se pojacanja za ligu vec za Evropu :mrgreen:

Viši level :kafa:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 jul 2020, 09:42

:facepalm: :facepalm: joj pitara, majko mila. Smiriti se, sve će biti ok. Bez sikirancije molim.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 22 jul 2020, 09:50

FoSte95 je napisao/la:
22 jul 2020, 09:19
8 dana do pocetka lige a niko nije dosao, msm da se to do sada nije desilo. Sta nam to govori, ne dogovaraju se pojacanja za ligu vec za Evropu :mrgreen:

Igrat ce ta neka pojacanja od 7-8 tog kola,sta fali,,kako smo i navikli,sve super sve bajno,ni barca nam nije ravna 🙂

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 22 jul 2020, 09:51

fks74 je napisao/la:
22 jul 2020, 09:42
:facepalm: :facepalm: joj pitara, majko mila. Smiriti se, sve će biti ok. Bez sikirancije molim.
eto te ko baho topalbecirevic :njanjanja:
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 22 jul 2020, 10:02

Pojačanja je tu.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 jul 2020, 10:11

Sanchez1987 je napisao/la:
22 jul 2020, 09:50
FoSte95 je napisao/la:
22 jul 2020, 09:19

Igrat ce ta neka pojacanja od 7-8 tog kola,sta fali,,kako smo i navikli,sve super sve bajno,ni barca nam nije ravna 🙂
Što se tiče lige, nama pojačanja ne trebaju. Za euro takmičenja je druga priča. Naši u klubu su svjesni toga da smo nosioci.

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 22 jul 2020, 10:15

Evo da rezervišem
Sutra će biti pojačanja
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 22 jul 2020, 10:16

Mi do Evrope imamo 4 ligaske utakmice. Prije evrope imamo Olimpic a poslije Velez, bilo bi dobro kada bi se ta utakmica sa Olimpicom pomjerila za jedan ili dva dana jer tesko da ce biti prostora da se jedna od tih utakmica odgodi.
A aBd kod drugog pretkola nam pada borac prije a Sloboda poslije, moglo bi se i to vidjeti da se pomjeri po jedan dan bar. Nadam se da nece dirigovati shema prenosa utakmica i da ce savez dogovoriti da zbog evrope ne bude neki glup raspored.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amkeivke, Bordo10, ubipara i 21 gost.