FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@nobel bas tako, meni je TM kao Imstagram
ali iz svog cejfa. Naravno, nekad na forum postavim SVOJE zelje ili igrace za koje JA MISLIM da bi bili pojacanja... Ne pada mi na pamet blamirati se i slati SD-u.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Eto vidis, znam da je nesto bilo oko Eurosporta...VenamaHrabrih je napisao/la: ↑22 jul 2020, 08:50Dobro jutro.Lik je napisao/la: ↑22 jul 2020, 06:53Bio sam na sjeveru tu tekmu, mislim da je Eurosport 2 prenosio. Ili me nesto prenjelo...Osttribine je napisao/la: ↑22 jul 2020, 02:51
Uvijek kad se Ekerena sjetim jeza me neka prođe kad pomislim na onaj revanš na Koševu i pjevanje Volim te Sarajevo, grmi sa sjevera, pola sata nismo prestajali sa tom pjesmom. To su bila vremena bar što se navijanja tiče.
P.S. idu pojačanja mojne tenzija pitari![]()
Nije te ništa prenijelo. Bar ne previše.
Bijah i ja ba toj utakmici i navijanje je bilo fantastično. Nakon tekme, igrači Germinala otišli su na Sjever i aplaudirali Hordama.
Eurosport je prikazao 5-ominutni, mislim, snimak baš zbog "trumendes" navijanja, što je njihov komentator istakao, oduševljen istim.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
belosevic28 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 10:17@nobel bas tako, meni je TM kao Imstagramali iz svog cejfa. Naravno, nekad na forum postavim SVOJE zelje ili igrace za koje JA MISLIM da bi bili pojacanja... Ne pada mi na pamet blamirati se i slati SD-u.

-
- Kontakt:
Ima li sta od pojacanja, zna li ko sta ???

Ne vidim problem čekati pojačanje tipa Beciraj, Hodžić, Suljic pa i do avgusta.
Ne mijenjao pola ekipe pa da se sad aman zaman treba uigravati. Na kraju dovesti ovako kvalitetna pojačanja nije neki problem uigrati.Sta ti imaš Beciraja uigravati, čovjek koji ima milion jakih utakmica, sad njemu problem da se uklopi u prvoj utakmici protiv neke Krupe.
A nije nam problem čekati recimo Milanovica da proigra već evo godinu dana.
Želim da kažem da je bolje nikog ne dovesti, ili samo dovesti reda radi da bude broj.Pojacanje mora biti bolje od onih iz prvih 11, ako je to cilj uprave a kako vidim jeste, apsolutno tu politiku kluba podržavam.
Ne mijenjao pola ekipe pa da se sad aman zaman treba uigravati. Na kraju dovesti ovako kvalitetna pojačanja nije neki problem uigrati.Sta ti imaš Beciraja uigravati, čovjek koji ima milion jakih utakmica, sad njemu problem da se uklopi u prvoj utakmici protiv neke Krupe.
Želim da kažem da je bolje nikog ne dovesti, ili samo dovesti reda radi da bude broj.Pojacanje mora biti bolje od onih iz prvih 11, ako je to cilj uprave a kako vidim jeste, apsolutno tu politiku kluba podržavam.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Upravo toamypitar je napisao/la: ↑22 jul 2020, 11:36Ne vidim problem čekati pojačanje tipa Beciraj, Hodžić, Suljic pa i do avgusta.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ja sam malo skromniji tip od vas i bio bih zadovoljan kombinacijom tipa Fanimo + Bagaric. Meni je bitna konstanta u ligi, osvajanje ove godine radi novog evropskog takmicenja, a u Evropi od ove godine ocekujem to trece pretkolo, sto bi bio neki dusevni mir jer ne bi odigrali ispod ocekivanja niti bi napravili neko cudo.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Pošto nema lajkaNapapijri je napisao/la: ↑22 jul 2020, 11:42Ja sam malo skromniji tip od vas i bio bih zadovoljan kombinacijom tipa Fanimo + Bagaric. Meni je bitna konstanta u ligi, osvajanje ove godine radi novog evropskog takmicenja, a u Evropi od ove godine ocekujem to trece pretkolo, sto bi bio neki dusevni mir jer ne bi odigrali ispod ocekivanja niti bi napravili neko cudo.
Evo 1+
Jesul nam ovo prve pripreme da se ne pojavljuju igraci na probi. Vazda je bilo onih zalutalih .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma buraz od kad postoji Sarajevo to je bilo nema veze sa Husrefom,znam jedne godine prijateljsku igrali na pomocnom sa tim igracima na probi 20 ih doslo

Nego nako se sjetih nesto ,nevezano da nekog "prozovem".
Nego Tino se jos nije oporavio

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Tino vise na bolovanju nego na terenu...
-
- Kontakt:
Hahahahahahha koji kraljevi, momak se povrijedio, oporavlja se, al jok hejtaj, doveli povrijedjenog igraca hahahahha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Da povratis...belosevic28 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 12:07Hahahahahahha koji kraljevi, momak se povrijedio, oporavlja se, al jok hejtaj, doveli povrijedjenog igraca hahahahha
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma pusti ih...belosevic28 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 12:07Hahahahahahha koji kraljevi, momak se povrijedio, oporavlja se, al jok hejtaj, doveli povrijedjenog igraca hahahahha
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Jest bilo kad nismo za kifle imali. Tad je po 30 igrača dolazilo da bi našao tri jeftina da iole valjaju kako bi mogao odigrati sezonu. Kasnije su nam dolazili igrači ala slovenski reprezentativac Denis Popović koji nije prošao probu.

Zato jeste tamo neki Nedin Tucaković i da navijači nisu izvršili pritisak prošao bi i Abdulah Jahić.
Čini mi se da je i Tatar bio na probi, pa je na jesen bio najbolji igrač Sarajeva, učestvovao je u osvajanju 2 lige i jednog kupa.
Pouka: Nisu svi igrači na posudbi tu tek tako
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO