FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zovni @samozdravlje nek objasni momku definiciju riječi 'legenda'.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- AlfredNobel
- Kontakt:

Kakva pojačanja pičići, čovjek se sređuje, boli ga qurac za Beqirajem i Hadžićem. Samo lagano Hadžo, ha ja..

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sređuje se da bude lijep na danasnjem potpisuAlfredNobel je napisao/la: ↑22 jul 2020, 13:46
Kakva pojačanja pičići, čovjek se sređuje, boli ga qurac za Beqirajem i Hadžićem. Samo lagano Hadžo, ha ja..![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Malo me brinu ove povrede Sušić vec dugo ne trenira i sigurno ce ostaviti traga na formu, Ahmetovic mjesec out, Hebib od prije povrede, Handzic isto. Jako su nam bitni ovi igraci ako dodam da Rahmanovic nije unutra 100% mozemo doci do problema posebno sto su august i septembar bas zgusnuti liga, europa. Al vjerujem da ce Vinko to znati sve posloziti, kljuc je proci prvo kolo europe ostalo cemo lakse.
Sušić trenira, ima slika sa treninga od prije par dana, isto važi i za Handzića...bordobijeli je napisao/la: ↑22 jul 2020, 13:52Malo me brinu ove povrede Sušić vec dugo ne trenira i sigurno ce ostaviti traga na formu, Ahmetovic mjesec out, Hebib od prije povrede, Handzic isto. Jako su nam bitni ovi igraci ako dodam da Rahmanovic nije unutra 100% mozemo doci do problema posebno sto su august i septembar bas zgusnuti liga, europa. Al vjerujem da ce Vinko to znati sve posloziti, kljuc je proci prvo kolo europe ostalo cemo lakse.
Bordo bijeli za život cijeli!!
-
- Kontakt:
Moguce da radi individualno, danas ovaj video s treninga Vinko rece očekuje njegov povratak iduce sedmiceBenjolos je napisao/la: ↑22 jul 2020, 13:55Sušić trenira, ima slika sa treninga od prije par dana, isto važi i za Handzića...bordobijeli je napisao/la: ↑22 jul 2020, 13:52Malo me brinu ove povrede Sušić vec dugo ne trenira i sigurno ce ostaviti traga na formu, Ahmetovic mjesec out, Hebib od prije povrede, Handzic isto. Jako su nam bitni ovi igraci ako dodam da Rahmanovic nije unutra 100% mozemo doci do problema posebno sto su august i septembar bas zgusnuti liga, europa. Al vjerujem da ce Vinko to znati sve posloziti, kljuc je proci prvo kolo europe ostalo cemo lakse.
Ne trenira kao ostali prvotimci vec po posebnom programu .Promakla ti je vjerovatno trenerova izjava od danas.Benjolos je napisao/la: ↑22 jul 2020, 13:55Sušić trenira, ima slika sa treninga od prije par dana, isto važi i za Handzića...bordobijeli je napisao/la: ↑22 jul 2020, 13:52Malo me brinu ove povrede Sušić vec dugo ne trenira i sigurno ce ostaviti traga na formu, Ahmetovic mjesec out, Hebib od prije povrede, Handzic isto. Jako su nam bitni ovi igraci ako dodam da Rahmanovic nije unutra 100% mozemo doci do problema posebno sto su august i septembar bas zgusnuti liga, europa. Al vjerujem da ce Vinko to znati sve posloziti, kljuc je proci prvo kolo europe ostalo cemo lakse.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A Fanimo ? - imaju li sa.ba insajderi kakvih saznanja u vezi njega ? 

Pyro is not a crime !
Procitao sam sve moguce sastave,ne znam po mom misljenju prva dva kola moze ali poslije mi moramo imati napadaca-golgetera..Handza nije taj igrac a ahmetovic ce tek nekad u septembru igrat...Da ne govorim u evropu bez napdaca i zadnjeg veznog mozda,sumnjam da bi daleko dogurali
-
- Kontakt:
Ako je fanimo pojacanje onda vratite i rundu i usrefa taldziju, ugasite akademiju i da se nastavimo patiti
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
TheIvicnjak je napisao/la: ↑22 jul 2020, 14:05Ako je fanimo pojacanje onda vratite i rundu i usrefa taldziju, ugasite akademiju i da se nastavimo patiti
Ne kazem da je fenomenalan, ali bio bi dobar za rotacije
Po meni fanimo nije los,odlican igrac za uc sa klupe.Ima brzinu i dribling,problem je sto u mladosti nije imao s kim igrat.Kod nas su dosta bolji igraci i bolje razumiju igru msm da bi se fino uklopio..
-
- Kontakt:
U mladosti bi i altiparmakovski izgledao odlicno
Mali Imamovic ce na posudbu u Olimpic, barem tako sam cuo, nisam nikakav insajder. 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Onako opcenito citajuci,vi nekog etiketirate kakav je igrac dok nije ni potpisao vi vec ma kakaav on itd, one mahalske price(ne svi ali dosta vas).Sacekajte da momak zaigra pa onda sudite..Nije rijec o fanimu nego o svima
Fanimo je dobar ako će to biti razmjena igrača to bi bio pun pogodak. Sad da ga placamo je mac sa dvije ostrice, al eto svakako po mom misljenju niko nema zagarantovano mjesto u prvih 11 osim Kovačevića.. borite se, kopajte teren za prvu postavu
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kod Vinke niko nema zagarantovano mjesto u prvih 11
Kovacevic voli da se zayebava s loptom pa bi i on mogao malo da osjeti kako se grije klupa

Ali fakat nije normalan,kad se sjetim kupa prosle godine krenuo driblati igraca pa ga morao rusiti jer mu je uzeo loptu

Ali se mangupski izvukao odbranjenim penalom
Koliko je kvalitet naše lige u kurcu skontaš tek kad pogledaš ovaj video i šta Fanimo radi većini odbrambenih igrača. Ovo su neistine stvarno, kao Mbappe ih šiša niko da ga isprati, ovi defanzivci ne znaju kud udaraju, braćo moja mila al se ismijaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jul 2020, 14:06TheIvicnjak je napisao/la: ↑22 jul 2020, 14:05Ako je fanimo pojacanje onda vratite i rundu i usrefa taldziju, ugasite akademiju i da se nastavimo patiti
Ne kazem da je fenomenalan, ali bio bi dobar za rotacije

Da se razumijemo ne osporavam njegove kvalitete jer je i za mene sasvim ok igrač i potencijalno pojačanje za nas, ali opet.. što je previše previše je.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bilosta, Hajdeee, Haksss, JavierBosnia, kanarinac, Najprvi, Napapijri, perodeformero, rimljanin90, skoJaa, Varijantas8 i 72 gosta.