E jbg obradova me bez veze.A vidim na pdf prepucavanjima ga sa nama povezuju.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E jbg obradova me bez veze.A vidim na pdf prepucavanjima ga sa nama povezuju.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 22 jul 2020, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Fanimo je odličan igrač.
Ukoliko ga dovedemo, ne bi imao ništa protiv i kada bi Tatara prodali ukoliko postoji ponuda od +250 hiljada eura uz dobar procenat narednog njegovog transfera a dio tih para usmjeriti u platu novog napadača i eventualno veznjaka kao zamjenu za Gavrića.
Ukoliko ga dovedemo, ne bi imao ništa protiv i kada bi Tatara prodali ukoliko postoji ponuda od +250 hiljada eura uz dobar procenat narednog njegovog transfera a dio tih para usmjeriti u platu novog napadača i eventualno veznjaka kao zamjenu za Gavrića.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Nikakve veze to nema. Očito si zaboravio kako se prave parovi u EL.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑22 jul 2020, 15:57Drug, mi i Olimpija skoro isti koeficijent.![]()
Celje bi direktno mogli dobit u prvom pretkolu LP i to bi bio loš žrijeb, a Olimpija u trećem pretkolu EL bi bila odlična prilika.
Mada opet kažem pričamo o šansama da izvučemo klub iz Slovenije u kvalifikacijama, nije nešto o cemu trebamo razmisljat.
Zadnja izmjena: haris004, dana/u 22 jul 2020, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
Je li ovo znači da Suljić ne dolazi?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
pa jbg ja bi dodao i Krstu i Hebiba, imali su jakih tekmi po krilu, a ostalo na posudbe ako ništa drugo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Krste je bar po meni bolje igrao kao AMF, dok je Hebib imao par dobrih mečeva, ali puno više slabih
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Testirajte Fanima, sto na koronu sto na Mortu.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Testirat ću ja prozorčiće
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Duga je sezona kartoni povrede nedo Allah, nedostatak tekmi zbog virusa kup prvenstvo evropa. Sto veci broj kvalitetnih igraca. To je bolje za nas plus 5 izmjena u toku tekme... odmah ubacis pola tima promjenis formaciju i ubijes protivnika..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Odlične vijesti za navijače Sarajeva: Fanimo blizu prelaska u Bordo klub?
Fudbalski klub Sarajevo mogao bi u narednim danima dobiti veliko pojačanje za novu sezonu.
Kako saznajemo, u toku su pregovori sa sjajnim fudbalerom Mladosti iz Doboja kod Kaknja, Matthiasom Fanimom, ali i rukovodstvom tog kluba, te bi on uskoro mogao postati fudbaler Sarajeva. Fanimo je i ranije povezivan sa Bordo klubom, a istovremeno se i on nadao inostranom angažmanu o kojem se pričalo u posljednje vrijeme.
Pa ovi naši insajderi, samo prepisuju nagadjanje sa portala.
Fudbalski klub Sarajevo mogao bi u narednim danima dobiti veliko pojačanje za novu sezonu.
Kako saznajemo, u toku su pregovori sa sjajnim fudbalerom Mladosti iz Doboja kod Kaknja, Matthiasom Fanimom, ali i rukovodstvom tog kluba, te bi on uskoro mogao postati fudbaler Sarajeva. Fanimo je i ranije povezivan sa Bordo klubom, a istovremeno se i on nadao inostranom angažmanu o kojem se pričalo u posljednje vrijeme.
Pa ovi naši insajderi, samo prepisuju nagadjanje sa portala.

- ElCartel11
- Kontakt:
Fanimo 17 nastupa 5 golova i 5 asistencija za ekipu koja se borila za opstanak je statistika vrh.
Nadam se da cemo se rijesiti kojeg igraca na krilu ili prodaja ili posudba. Da je Fanimo kapitalac nije, ali da ce biti upgrade na trenutna krila hoce, ne velika ali ce biti.
Nadam se da cemo se rijesiti kojeg igraca na krilu ili prodaja ili posudba. Da je Fanimo kapitalac nije, ali da ce biti upgrade na trenutna krila hoce, ne velika ali ce biti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
@Gospodine, cestitke 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Sarkazam je bio koliko ja mogu protumačiti ...
GIS, najjaci si, nisam pogrijesio za glas... 

pola tih portala ustvari sa foruma kupe informacije, ne mora znaciti u ovom slucaju konkretno ali cesto portali objave samo ono sto se vec odavno 'mahala'amypitar je napisao/la: ↑22 jul 2020, 16:23Odlične vijesti za navijače Sarajeva: Fanimo blizu prelaska u Bordo klub?
Pa ovi naši insajderi, samo prepisuju nagadjanje sa portala.![]()
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Onda pogledas koliko je imao golova i asistencija Milanovic za Krupu u sezoni kad su ispali... i shvatis da to sto spominjes nije relevantno.ElCartel11 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 16:24Fanimo 17 nastupa 5 golova i 5 asistencija za ekipu koja se borila za opstanak je statistika vrh.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Engleski nogometaš prikazivao je sjajne partije zu prošlosezonskom izdanju Premijer lige BiH i tako privukao veliku pažnju na sebe.
Mladost ga se ne želi odreći tako lako, a obzirom da je koronavirus napravio velike finansijske probleme gotovo svim klubovima dugo se 'zatezalo' oko ovog transfera.
Čini se da ipak pred sami početak lige počinje bitka i to za sada između dva kluba - FK Sarajevo i FK Tuzla City.
U bordo taboru iz Sarajeva i plavom taboru iz Tuzle Engleza vide kao posljednje pojačanje pred početak takmičenja, a ko će na kraju dobiti bitku ostaje nam da vidimo u narednom periodu.
Za sve ovo vrijeme Fanimo boravi u Engleskoj gdje održava formu i lagano se sprema za povraka u BiH i početak lige.
Njegova Mladost u 1. kolu igra u gostima kod Borca.
Mladost ga se ne želi odreći tako lako, a obzirom da je koronavirus napravio velike finansijske probleme gotovo svim klubovima dugo se 'zatezalo' oko ovog transfera.
Čini se da ipak pred sami početak lige počinje bitka i to za sada između dva kluba - FK Sarajevo i FK Tuzla City.
U bordo taboru iz Sarajeva i plavom taboru iz Tuzle Engleza vide kao posljednje pojačanje pred početak takmičenja, a ko će na kraju dobiti bitku ostaje nam da vidimo u narednom periodu.
Za sve ovo vrijeme Fanimo boravi u Engleskoj gdje održava formu i lagano se sprema za povraka u BiH i početak lige.
Njegova Mladost u 1. kolu igra u gostima kod Borca.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Antikloc, bordobijeli, galia95, mnon46, nedimmmm1337, rimljanin90, skoJaa, UltraSa46 i 86 gostiju.