FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Amca007

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Amca007 » 22 jul 2020, 15:27

Imam insajdersku da nece niko vise doci osim napadaca i desnog beka i mozda veznjaka...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 22 jul 2020, 15:31

Amca007 je napisao/la:
22 jul 2020, 15:27
Imam insajdersku da nece niko vise doci osim napadaca i desnog beka i mozda veznjaka...
Imam ja bolju, da niko neće doći
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 22 jul 2020, 15:35

Meni realno dragu da niko nista ne zna. to samo dokaz da klub radi kako treba.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 jul 2020, 15:40

Ja nikad nisam skontao na koji nacin se mi finansiramo odnosno koliko Nam da ciste love. Nije ovo da nesto kritikujem nego cisto kao navijaca me interesuje stvarno se cesto zapitam zasto ulaze i na koji nacin. Mozda je glupo pitanje al stvarno bi volio kad bi neko pojasnio.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 22 jul 2020, 15:44

bordobijeli je napisao/la:
22 jul 2020, 15:40
Ja nikad nisam skontao na koji nacin se mi finansiramo odnosno koliko Nam da ciste love. Nije ovo da nesto kritikujem nego cisto kao navijaca me interesuje stvarno se cesto zapitam zasto ulaze i na koji nacin. Mozda je glupo pitanje al stvarno bi volio kad bi neko pojasnio.

Koliko tacno daje mislim da niko ne zna. Ali daje dovoljno za najveci budzet u ligi, servisiranje tekucih obaveza a spreman je ulagati i u stadion...
Zasto ulaze? Jbg investira. Da li ce mu se vratiti kroz marketing, promociju, direktno u novcu...ili nikako...i to niko nmze garantovati. Svaka investicija donosi rizik.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 22 jul 2020, 15:44

AngelDiMaria je napisao/la:
22 jul 2020, 15:27
VenamaHrabrih je napisao/la:
22 jul 2020, 15:17
Bilo bi "ludilo brale" kad bi u Krupi istrčali sa Andrejem i Đanijem u vezi.
Nekako mi spona Miličević - Mustedanagić izgleda sporo i previše ide u širinu.
Mimo prijateljskih tekmi, ko je gledao FKS protiv Tuzle, mogao je uočiti da Miličević šalje loptu uvijek na stranu, nikako okomito. Tako smo i gol primili. Yebeš DMF-a ako se napadač mora vraćat po hloptu.
e tu se slazem s tobom. milicevic kad je dmf nikako ne ide, jer je nekako ahmet tu na centru slabo produktivan. vise mi je milicevic u kombinaciji sa handzetom onda, jer se handze nekako redovnije odvazi na sut ( primjer mladost, velez, tuza city)
Milić je na stoperu. tonbe. Na dmf-u je okretan ko tamić.
Krupa će, bezbeli, igrat ko Sloboda u pripremnoj. Mali teren, plastika, postaviće se 451 i gušiće sredinu. Treba ih izvuć na našu polovinu i razbijat po bokovima. Ili odmah pritiskati zadnju liniju i tjerati golmana da ispucava loptu. Bude li Mili igrao dmf-a i ako se odlučimo za proigravanja kroz sredinu sa posjedom, bojim se da ćemo ih teško deflorirat. Što kažeš, ili šutevi sa distance, ili brzi prodori s boka sa oštrim loptama u šesnaest. Nešta će se i u gol odbit

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 22 jul 2020, 15:47

Ulaze da bi dovodio Vijetnamce, al oni kod nas nece doci dok ne budemo igrali grupe LE.znaci mora nas dici na veci nivo da bi poceo da ostvaruje svoj plan.
Cilj mu je da Vijetnamski igraci nastupaju u Evropi i da sticu iskustvo i da napreduju kako bi njihova reprezentacija bila bolja. Eto ukratko.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 22 jul 2020, 15:47

Jos samo 10 dana do ludila...

IGRAJ SARAJ'VO NEMA VEZE...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 jul 2020, 15:49

bodi123 je napisao/la:
22 jul 2020, 14:25

Koliko je kvalitet naše lige u kurcu skontaš tek kad pogledaš ovaj video i šta Fanimo radi većini odbrambenih igrača. Ovo su neistine stvarno, kao Mbappe ih šiša niko da ga isprati, ovi defanzivci ne znaju kud udaraju, braćo moja mila al se ismija :lol: :lol:

Da se razumijemo ne osporavam njegove kvalitete jer je i za mene sasvim ok igrač i potencijalno pojačanje za nas, ali opet.. što je previše previše je.
pa upravo to, nemaš 2 defanzivno dobra beka u cjeloj ligi, znači zato ti treba ovakav igrač koji rješi protivnika i prolazi, pravi višak u napadu....sad zamisli kakva su krila u ligi kad ovako prolaze možda isto svega 2-3 krila....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 jul 2020, 15:52

Kamuflazn je napisao/la:
22 jul 2020, 14:54
Sarajevo filijala mladosti.
ja ba i Kešoljuba smo iz Mladosti uzeli :crazy: :damn: :puke:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 jul 2020, 15:53

Lakoste je napisao/la:
22 jul 2020, 14:59
Ako je Fanimo pojacanje onda smo se pojacali.
mashallah
fin broj krila
10
okruglo
:D :thumbup:

ima nosača aviona sa manje krila :rol:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 jul 2020, 15:55

Matthias Fanimo je novi igrač FK Sarajeva!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 22 jul 2020, 15:55

SaNa je napisao/la:
22 jul 2020, 12:01
20:45 SK2 Celje - Olimpija
Do sad smo navijali za Celje, sad navijamo za Olimpiju. Opet je bolje da izbjegnemo Celje u prvoj rundi, a Olimpiju da uhvatimo u drugom/trećem pretkolu LP/EL.
Mada doduše ravnodušni smo, ne zavisimo direktno od njih.

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 22 jul 2020, 15:56

Denchi je napisao/la:
22 jul 2020, 15:53
Lakoste je napisao/la:
22 jul 2020, 14:59
Ako je Fanimo pojacanje onda smo se pojacali.
mashallah
fin broj krila
10
okruglo
:D :thumbup:

ima nosača aviona sa manje krila :rol:
Od tih 10, samo Jukić i Tatar su solidni, mada imaju nedostataka. Cruz, Milanović nisu za FKS, dok juniori još nisu, a možda budu u budućnosti
SAMO SARAJ'VO

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 jul 2020, 15:56

belosevic28 je napisao/la:
22 jul 2020, 15:44

Koliko tacno daje mislim da niko ne zna. Ali daje dovoljno za najveci budzet u ligi, servisiranje tekucih obaveza a spreman je ulagati i u stadion...
Zasto ulaze? Jbg investira. Da li ce mu se vratiti kroz marketing, promociju, direktno u novcu...ili nikako...i to niko nmze garantovati. Svaka investicija donosi rizik.
Hvala. Ma nisam ni mislio da znamo tacne brojke, nego kako se pise o ovim pojacanjima i kontam koliko para imamo i na koji nacin sve to ide. Da li daje recimo na pocetku godine neki budzet uracuna tu sve plate, troškove, akademiju, pojacanja a onda nasi na osnovu toga plan prave ili Hadzija kaze treba nam taj igrac pošalji pare :D. Imas sad situaciju da nece biti publike, nismo nikog ni prodali odma je manji budzet. Ma lupam i ja nemam pojma kako to ide al eto nesto razmišljam kako to fercera.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 22 jul 2020, 15:57

haris004 je napisao/la:
22 jul 2020, 15:55
SaNa je napisao/la:
22 jul 2020, 12:01
20:45 SK2 Celje - Olimpija
Do sad smo navijali za Celje, sad navijamo za Olimpiju. Opet je bolje da izbjegnemo Celje u prvoj rundi, a Olimpiju da uhvatimo u drugom/trećem pretkolu LP/EL.
Mada doduše ravnodušni smo, ne zavisimo direktno od njih.
Drug, mi i Olimpija skoro isti koeficijent. :crazy:

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 22 jul 2020, 15:57

GospodinIz9Sarajeva je napisao/la:
Je li ta info ovo od **, ili nešto tvoje?
SAMO SARAJ'VO

crnehorde
Kontakt:

Post Postao/la crnehorde » 22 jul 2020, 15:58

Fanimo pravi igrac i krilo koje ima predispozicije jako dobre sto se tice brzine i driblinga ni nemamo nijedno brzo krilo tako da ce se on uklopiti aBd jako dobro red je da pogodimo s jednom igracem iz Mladosti, al poredjenje igraca Sisic,Kuzmanovic,Andjusic s Fanimom je veliko neznanje oko fudbala
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 jul 2020, 15:59

Zundo je napisao/la:
22 jul 2020, 15:57
GospodinIz9Sarajeva je napisao/la:
Je li ta info ovo od **, ili nešto tvoje?
Ma da malo dignem temu :D
Znas i sam sta sam ti pisao u pp u vezi Fanima ;)
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 22 jul 2020, 16:01

Evo pokušaću ja, onako kako sam sam skonto, iako sam qarina za ekonomiju. Daklem, čisto laički;
Zamisli da otvaraš kafić i treba ti početni kapital. Obratiš se banci (Namu). Banka ti da odrrđena sredstva. E sad ti, damping cijenama, ili nečim drugim privučeš puno svijeta u kafić. Zarada ti nije neka, ali imaš veliku količinu novca koji cirkuliše kroz kafić. Na osnovu prometa, banka ti daje novi kredit jer prethodni uredno servisiraš. Kamate su manje, a samim tim protok novca i zarada se povećava. U osnovi je jedino bitno da lova cirkuliše. Većim brojem gostiju, kafić dobiva na popularnosti pa se time i reklamira. Banka je spremna dati beskamatna sredstva kojim ti povećavaš protok istih. Nakon toga, banka, kao garant tvog poslovanja, uzima dio zarade, s tim da servisira dio ili cjelinu tvojih troškova, a garant je tvoga poslovanja. Banka je internacionalni subjekt i dio tvoje zarade, recimo, uplaćuje u humanitarne svrhe u treću zemlju. Na osnovu toga biva oslobođena poreza i onda posluje bez dažbina. Npr. Ako je porez 17%, a banka da 10% u humanitarne svrhe, samo na osnovu povrata istog ima godišnju zaradu od 7%, bez ostalih prihoda. Analogno tome i tebi sljeduje dio kolača, bez obzira što ti, mećimo, prikazuješ gubitke. Kako rekoh, najvažniji je protok love.
Neka mi optoste ekonomisti. Zaista pojma nemam o tome. Samo iznosim svoje shcatanje Namovog ulaganja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”