crnov nije u ekipi...
vranjes trci koliko i stilic, a i tu kad podvucemo crtu, mali danilovic pretrci sam koliko kompletan vas gerijatrijski centar

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
meni je uvjek bio dobar igrač, 1 na 1 je dobar, jest to jer nema dobrih bekova u BiH al nejse, dobar,brz,dribler...
Hajd ba keru raspali razguli.vlakanje je napisao/la: ↑22 jul 2020, 17:48kakav si ti idiot... guzlan zakaric a vi ga trazili![]()
crnov nije u ekipi...
vranjes trci koliko i stilic, a i tu kad podvucemo crtu, mali danilovic pretrci sam koliko kompletan vas gerijatrijski centardrugog vvrznog da ne spominjem jer ne zna se jos hoce li to biti radulovic ili brtan ili neko treci a i ko god da bude, ne moze da se poredi sa ovim domom penzionera. jos samo ZZ vam fali
![]()
Jesam vidio i bio na licu mjesta za razliku od tebe, ma mislim možda bi ti i naletio al ko bi čuvao ovce.vlakanje je napisao/la: ↑22 jul 2020, 17:59jbga, jagoda makar nema pozajmicu koju je sam sebi potpisao i sa njom ne mase klubu ispred nosatuzbaaa, daj meni mojeeee....
a vidio si sta vam je Borac "uradio", kmecite vec mjesecima... sta ce tek biti kada gospodin Zeljkovic i zvanicno preuzme rukovodjenje sa savezon?!
i ovih 15-23 miliona je isto kriminal, je l' takoto vama ne treba jer ne trebate da placate kamatu na taj kesh sto dobijete... znam, niste navikli...
15-23 milionavlakanje je napisao/la: ↑22 jul 2020, 17:59jbga, jagoda makar nema pozajmicu koju je sam sebi potpisao i sa njom ne mase klubu ispred nosatuzbaaa, daj meni mojeeee....
a vidio si sta vam je Borac "uradio", kmecite vec mjesecima... sta ce tek biti kada gospodin Zeljkovic i zvanicno preuzme rukovodjenje sa savezon?!
i ovih 15-23 miliona je isto kriminal, je l' takoto vama ne treba jer ne trebate da placate kamatu na taj kesh sto dobijete... znam, niste navikli...
Netačno, ljudi su otprilike pola-pola što se njega tiče.
Samo 8 razlikesvrakino1921 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 18:2115-23 milionavlakanje je napisao/la: ↑22 jul 2020, 17:59jbga, jagoda makar nema pozajmicu koju je sam sebi potpisao i sa njom ne mase klubu ispred nosatuzbaaa, daj meni mojeeee....
![]()
![]()
![]()
![]()
da da... stvarno cobani... cak je i sam amar vise puta govorio da za razliku od nekih drugih Banja Luka mu je korektan stadion, publika, sveukupno... e ajd, sad kontra amara, gospodara familije, babuke...ExBlueone je napisao/la: ↑22 jul 2020, 18:11Jesam vidio i bio na licu mjesta za razliku od tebe, ma mislim možda bi ti i naletio al ko bi čuvao ovce.vlakanje je napisao/la: ↑22 jul 2020, 17:59jbga, jagoda makar nema pozajmicu koju je sam sebi potpisao i sa njom ne mase klubu ispred nosatuzbaaa, daj meni mojeeee....
Jesu li vam svi grmečki čobani s kopa inače toliki glupani il si ih ti sviju nadmašio.
Izađi nekad iz vicinog čmara, udahni malo have, nije sav život u njegovom debelom crijevu, ne može te bager izvući od tamo.
Kakav komad budaletine, šta je ovo.
vid ovoga kmeta vise u drugoj ligi bili i ono naslo nekog prozivati a u vlastitom gradu po broju navijaca tek treci klub hahahhahahavlakanje je napisao/la: ↑22 jul 2020, 18:32da da... stvarno cobani... cak je i sam amar vise puta govorio da za razliku od nekih drugih Banja Luka mu je korektan stadion, publika, sveukupno... e ajd, sad kontra amara, gospodara familije, babuke...ExBlueone je napisao/la: ↑22 jul 2020, 18:11Jesam vidio i bio na licu mjesta za razliku od tebe, ma mislim možda bi ti i naletio al ko bi čuvao ovce.vlakanje je napisao/la: ↑22 jul 2020, 17:59jbga, jagoda makar nema pozajmicu koju je sam sebi potpisao i sa njom ne mase klubu ispred nosatuzbaaa, daj meni mojeeee....
Jesu li vam svi grmečki čobani s kopa inače toliki glupani il si ih ti sviju nadmašio.
Izađi nekad iz vicinog čmara, udahni malo have, nije sav život u njegovom debelom crijevu, ne može te bager izvući od tamo.
Kakav komad budaletine, šta je ovo.![]()
![]()
![]()
a zanimljivo kako ovi sarajevski dodjosi znaju samo da vrijedjaju, je8e se njima sta ti pricas, njemu je bitnije da sipa uvrede jer nema kapacitet za nesto vise. kad smo vec kod toga, ko trenutno koristi (jedinu) mozdanu vijugu koja je u vlasnistvu navijaca zelje?! imam pitanje pa mi treba odgovor osobe sa makar gramom mozga i zrnom razuma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.