15-23 milionavlakanje je napisao/la: ↑22 jul 2020, 17:59jbga, jagoda makar nema pozajmicu koju je sam sebi potpisao i sa njom ne mase klubu ispred nosatuzbaaa, daj meni mojeeee....
a vidio si sta vam je Borac "uradio", kmecite vec mjesecima... sta ce tek biti kada gospodin Zeljkovic i zvanicno preuzme rukovodjenje sa savezon?!
i ovih 15-23 miliona je isto kriminal, je l' takoto vama ne treba jer ne trebate da placate kamatu na taj kesh sto dobijete... znam, niste navikli...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Netačno, ljudi su otprilike pola-pola što se njega tiče.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- svrakino1921
- Kontakt:
Samo 8 razlikesvrakino1921 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 18:2115-23 milionavlakanje je napisao/la: ↑22 jul 2020, 17:59jbga, jagoda makar nema pozajmicu koju je sam sebi potpisao i sa njom ne mase klubu ispred nosatuzbaaa, daj meni mojeeee....
a vidio si sta vam je Borac "uradio", kmecite vec mjesecima... sta ce tek biti kada gospodin Zeljkovic i zvanicno preuzme rukovodjenje sa savezon?!
i ovih 15-23 miliona je isto kriminal, je l' takoto vama ne treba jer ne trebate da placate kamatu na taj kesh sto dobijete... znam, niste navikli...
![]()
![]()
![]()
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa rekli su fino Pitari
Dva velika pojacanja do petka dolaze na Olimpijski stadion-Asim Ferhatovic Hase
Koji zavrnu svake godine 320 000 maraka
Al hajd to na stranu
Sarajevo je veliki klub
Prvo od dva velika pojacanja je Fanimo
Da vidimo koje drugi
Al hajd to na stranu
Sarajevo je veliki klub
Da vidimo koje drugi
da da... stvarno cobani... cak je i sam amar vise puta govorio da za razliku od nekih drugih Banja Luka mu je korektan stadion, publika, sveukupno... e ajd, sad kontra amara, gospodara familije, babuke...ExBlueone je napisao/la: ↑22 jul 2020, 18:11Jesam vidio i bio na licu mjesta za razliku od tebe, ma mislim možda bi ti i naletio al ko bi čuvao ovce.vlakanje je napisao/la: ↑22 jul 2020, 17:59jbga, jagoda makar nema pozajmicu koju je sam sebi potpisao i sa njom ne mase klubu ispred nosatuzbaaa, daj meni mojeeee....
Jesu li vam svi grmečki čobani s kopa inače toliki glupani il si ih ti sviju nadmašio.
Izađi nekad iz vicinog čmara, udahni malo have, nije sav život u njegovom debelom crijevu, ne može te bager izvući od tamo.
Kakav komad budaletine, šta je ovo.
a zanimljivo kako ovi sarajevski dodjosi znaju samo da vrijedjaju, je8e se njima sta ti pricas, njemu je bitnije da sipa uvrede jer nema kapacitet za nesto vise. kad smo vec kod toga, ko trenutno koristi (jedinu) mozdanu vijugu koja je u vlasnistvu navijaca zelje?! imam pitanje pa mi treba odgovor osobe sa makar gramom mozga i zrnom razuma.
Kakav Amar. Meni je Miloš Kostić zakletva.
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
U vinklo vas je doveo, svaka mu čast.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Al igra zeljo vicesampionski 
Lemdara igra za transfer
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
vid ovoga kmeta vise u drugoj ligi bili i ono naslo nekog prozivati a u vlastitom gradu po broju navijaca tek treci klub hahahhahahavlakanje je napisao/la: ↑22 jul 2020, 18:32da da... stvarno cobani... cak je i sam amar vise puta govorio da za razliku od nekih drugih Banja Luka mu je korektan stadion, publika, sveukupno... e ajd, sad kontra amara, gospodara familije, babuke...ExBlueone je napisao/la: ↑22 jul 2020, 18:11Jesam vidio i bio na licu mjesta za razliku od tebe, ma mislim možda bi ti i naletio al ko bi čuvao ovce.vlakanje je napisao/la: ↑22 jul 2020, 17:59jbga, jagoda makar nema pozajmicu koju je sam sebi potpisao i sa njom ne mase klubu ispred nosatuzbaaa, daj meni mojeeee....
Jesu li vam svi grmečki čobani s kopa inače toliki glupani il si ih ti sviju nadmašio.
Izađi nekad iz vicinog čmara, udahni malo have, nije sav život u njegovom debelom crijevu, ne može te bager izvući od tamo.
Kakav komad budaletine, šta je ovo.![]()
![]()
![]()
a zanimljivo kako ovi sarajevski dodjosi znaju samo da vrijedjaju, je8e se njima sta ti pricas, njemu je bitnije da sipa uvrede jer nema kapacitet za nesto vise. kad smo vec kod toga, ko trenutno koristi (jedinu) mozdanu vijugu koja je u vlasnistvu navijaca zelje?! imam pitanje pa mi treba odgovor osobe sa makar gramom mozga i zrnom razuma.
I meni je dobar igrac, definitivno ima potencijal za nase uslove. Slazem se. Ja samo kazem kakav je tad bio stav velike vecine navijaca na tom pdfu, cak neke koje sam dobro zapamtio koji su danas recimo pisu o Fanimu u superlativima
@igrajlopte 🐦
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa vec je jednom prodat u Lens 
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Ko ne gleda, nek upali Celje - Olimpija, utakmica za titulu, zadnja tekma sezone, bukvalno se kolju za titulu, milina za gledati.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Sto ovako malo ljudi?bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 22:13Ko ne gleda, nek upali Celje - Olimpija, utakmica za titulu, zadnja tekma sezone, bukvalno se kolju za titulu, milina za gledati.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
To ne znam i meni je cudno, ali je tekma kakvu nisam dugo pogledao, nevjerovatno dinamicnaAntipolitika3 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 22:20Sto ovako malo ljudi?bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 22:13Ko ne gleda, nek upali Celje - Olimpija, utakmica za titulu, zadnja tekma sezone, bukvalno se kolju za titulu, milina za gledati.
Beqirajsvrakino1921 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 18:29Pa rekli su fino Pitari
Al hajd to na stranu
Sarajevo je veliki klub
Da vidimo koje drugi
Hadžić
Šušić
Fanimo
Eto ja sam ti rekao ko kerino
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Covid.Samo im 500 dozvoljeno gledalaca.Antipolitika3 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 22:20Sto ovako malo ljudi?bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 22:13Ko ne gleda, nek upali Celje - Olimpija, utakmica za titulu, zadnja tekma sezone, bukvalno se kolju za titulu, milina za gledati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Da ne kvarim temu navijacima Mladosti ovdje cu te citirati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jul 2020, 23:41Dobili ste ok lovu za Fanima..oko 100k maraka
Vjerovatno cete dobiti Sabanovica
Ako ce dobiti 100k nakon tih silnih ponuda sto su imali u zadnjih godinu dana, bolje da ga pospu benzinom i zapale. Koliko se pricalo, svi ga traze, stizu ponude jedna za drugom, ja sam mislio barem 500k ce uzeti na kraju za njega.
Forzza Velez
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.