FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Definitivno Vinko jeste poznat kao trener koji paznje posvecuje taktici i hoce da je defanzivno siguran.Ali nemogu dva teskasa nikako na zadnjeg veznog.Mora shvatiti to da mi nismo ekipa koja ce se braniti ,da je bolje Zinedina-Amara vratiti nazad sa tim jednim u paru.Ok da igras u Evropi pa znas da si na jacu ekipu udario pa nesto ides na siguricu.Ali ovdje protiv 90% ekipa za tim nema potrebe.To nek zaboravi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hare je najveca promjena bio na terenu zbog njega smo proigrali....GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jul 2020, 19:42Prvo poluvrijeme lose..poluvrijeme za zaborav
U drugom poluvremenu je to puno bolje islo..puno agresivniji, protok lopte je bio za 50% bolji zahvaljujuci izlasku Oremusa i ulasku Djokanovica
Pidro je definitivno najbolji igrac koji je izasao iz akademije, pa nek kaze ko sta hoce
Visok centarfor targetmen i odmah se osjetilo da sve lopte idu na njega, odma stoperi se uzvrte, povlace, po 2 na njega stanu kod prekida a to sve rezultira otvaranjem prostora za sve ostale igrace.....a i Hare se ponasa ko spic, ide pravo na gol, nista lijevo desno odma raspali na gol...samo da on bude fit nece bit frke....nek pocinje svaku, a Ahmet polako s klupe, ako jos neki dodje za evropu dobro i jest....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mislim da je uvidio to i Marinovic..odmah na pocetku drugog je ubacio Djokanovica jer je vidio da ne ide s Milicevic-Oremus u vezimiky_hz je napisao/la: ↑25 jul 2020, 19:57Definitivno Vinko jeste poznat kao trener koji paznje posvecuje taktici i hoce da je defanzivno siguran.Ali nemogu dva teskasa nikako na zadnjeg veznog.Mora shvatiti to da mi nismo ekipa koja ce se braniti ,da je bolje Zinedina-Amara vratiti nazad sa tim jednim u paru.Ok da igras u Evropi pa znas da si na jacu ekipu udario pa nesto ides na siguricu.Ali ovdje protiv 90% ekipa za tim nema potrebe.To nek zaboravi
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ako si štrumf to je ok, **** suša ****.
Danas opet tanko ali vjerovatno se nema svježine, malo umor od teških priprema mada ima i taktičkih nedostataka i.konfuznosti. Nadati se da je forma tempirana kako treba. IGRAJ BIRDO BJELI OLE OLE!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ma odlicno je sto Evropu ne igramo odmah ,nego cemo dotad 4 kola u PL odigrati, taman da se udje u neku formu a i protivnici su nam sasvim ok ,pa Krupu i Mladost ako nista uzeti na neki individualni kvalitet, dok se ne razigramo onako kako sigurno ova ekipa moze
Pyro is not a crime !
Znaci trebala su bit:AlfredNobel je napisao/la: ↑25 jul 2020, 19:52A ljudi dragi zaboravite Oremuša na beku. Prošle godine se stavila tačka na to, sad opet otvarate iste teme.
Mirko je trkač i borac i kao takav on pored sebe mora imati drugi tip veznjaka, tj. onog kreativnog kakvi su Sušić i Rahmanović recimo. Ne može on pokazati nešto kad igra u paru s Miličevićem ili nekim drugim defanzivnim veznim, jer su istih karakteristika i normalno je da neće biti ideje i kreacije u igri i da će se kružiti non stop. Možeš im pridružiti i Stanojevića, opet bi to bilo mrtvo i nikakvo, jer šta? ISTI SU STIL IGRAČA.
To je isto da stavite Hendersona i Casemira i očekujete neke lepršave konekcije između linija. Isto da stavite Ndombelea i Kessija, Gattusa i Rahimića, Rustemovića i Ivetića itd. Znači, mora biti jedan 'mrtvi' defanzivni vezni, trkač i agresivac uz jednog kreatora tipa Rahman ili Sušić, a i Zinedin.
1 mrtvi defanzivni vezni - Milicevic
1 trkac i agresivac - Oremus
1 kreator - Zinedin
Jel?
Pa dje li su igrala ta 3 danas pa nisu stigli u Butmir?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kako smo igrali u drugom i kako je Hare dao golove?Gledao sam do 55. minute
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jako dobra igra u 2 poluvremenu
Prvi gol bio korner..Pidro odlicno ubacio i Handzic glavom zabio
Drugi gol kad su zabili nisam bio tu yebiga
KOVACEVIC
HODZIC BESIM MILICEVIC PIDRO
SUSIC OREMUS
RAHMANOVIC
TATAR AHMETOVIC FIRMINO
Nema trenutno boljih 11
HODZIC BESIM MILICEVIC PIDRO
SUSIC OREMUS
RAHMANOVIC
TATAR AHMETOVIC FIRMINO
Nema trenutno boljih 11
Trener zeli da proba razne varijante,Dzani nije bek,Milicevic je stoper,Hodzic na neku uzasan kao i Dupovac na stoper,lose se postavlja spor,ispada cesto Besic je puno bolja opcija i lakse mi je njegove greske gledat nego od Dupovca koji je iskusan. Sto se tice igre bice to bolje jos su noge teske,nije se dugo igralo zbog korone
Susic je kljucan jer niko osim njega i Salcina ne zna organizovat igru
Mene ubijedili da smo u Visokom došli da se istrcimo.Sa Slobodom se čuvali od povreda. U stvari je problem kad u ekipi imaš Dupovca, Krstu, Hodžića.Van forme totalno Jukic,Oremuš ni sam ne zna na kojoj poziciji bi igrao. Desnog beka nemamo nikako a vrlo bitna karika. Povrijedjeni Sušić ko zna u kakvoj će formi biti nije odigrao pola sata posle 4 mjeseca. Ahmet ima zajebanu povredu rebra, itd.
Sreća u nesreći da igramo sa ekipama koje će se boriti za opstanak. Tek sad kad je Handzic ušao vidimo šta znači napadač, tek me muka uhvati što propade Beciraj.Nadam se da je Fanimo koliko toliko spreman, jer će biti mnogo ubojiti nego mrtvi Jukić. Pod hitno dovesti desnog beka pa makar iz Goska, al da je to već igrao.
Nadam se do Evrope da se vrate povrijedjeni igraci, da pojedini uđu u formu,jer Evropi ove akrobacije neće proći.
Sreća u nesreći da igramo sa ekipama koje će se boriti za opstanak. Tek sad kad je Handzic ušao vidimo šta znači napadač, tek me muka uhvati što propade Beciraj.Nadam se da je Fanimo koliko toliko spreman, jer će biti mnogo ubojiti nego mrtvi Jukić. Pod hitno dovesti desnog beka pa makar iz Goska, al da je to već igrao.
Nadam se do Evrope da se vrate povrijedjeni igraci, da pojedini uđu u formu,jer Evropi ove akrobacije neće proći.
-
- Kontakt:
Konkurisemo za 7. mjesto po navedenomamypitar je napisao/la: ↑25 jul 2020, 20:33Mene ubijedili da smo u Visokom došli da se istrcimo.Sa Slobodom se čuvali od povreda. U stvari je problem kad u ekipi imaš Dupovca, Krstu, Hodžića.Van forme totalno Jukic,Oremuš ni sam ne zna na kojoj poziciji bi igrao. Desnog beka nemamo nikako a vrlo bitna karika. Povrijedjeni Sušić ko zna u kakvoj će formi biti nije odigrao pola sata posle 4 mjeseca. Ahmet ima zajebanu povredu rebra, itd.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Mora napadač doći!
Je li se Zundo još nada Fatosu?
Je li se Zundo još nada Fatosu?

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa po njemu to je takobelosevic28 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 20:39Konkurisemo za 7. mjesto po navedenomamypitar je napisao/la: ↑25 jul 2020, 20:33Mene ubijedili da smo u Visokom došli da se istrcimo.Sa Slobodom se čuvali od povreda. U stvari je problem kad u ekipi imaš Dupovca, Krstu, Hodžića.Van forme totalno Jukic,Oremuš ni sam ne zna na kojoj poziciji bi igrao. Desnog beka nemamo nikako a vrlo bitna karika. Povrijedjeni Sušić ko zna u kakvoj će formi biti nije odigrao pola sata posle 4 mjeseca. Ahmet ima zajebanu povredu rebra, itd.
On je izjavio kako zeljo ima ubjedljivo najbolju ekipu i najveci su favoriti za titulu
Ja se ne sjecam da je nekom loptu dobru u prostor dao
Sjecam se da je dao gol, udarao dobio karton, itd
-
- Kontakt:
Bit ce nam svima drago ako napokon to vidi,al ocigledno da je uporan u tome da ne vidi to...nazalostGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jul 2020, 20:00Mislim da je uvidio to i Marinovic..odmah na pocetku drugog je ubacio Djokanovica jer je vidio da ne ide s Milicevic-Oremus u vezimiky_hz je napisao/la: ↑25 jul 2020, 19:57Definitivno Vinko jeste poznat kao trener koji paznje posvecuje taktici i hoce da je defanzivno siguran.Ali nemogu dva teskasa nikako na zadnjeg veznog.Mora shvatiti to da mi nismo ekipa koja ce se braniti ,da je bolje Zinedina-Amara vratiti nazad sa tim jednim u paru.Ok da igras u Evropi pa znas da si na jacu ekipu udario pa nesto ides na siguricu.Ali ovdje protiv 90% ekipa za tim nema potrebe.To nek zaboravi
- Disperadun
- Kontakt:
Nadam se da će ovo biti puno bolje kada liga počne i iskreno ne sumnjam u momke i Vinka. Jedine zamjerke su mi vezni red kako izgleda al bit će to bolje kad se Miličević vrati na štopera i kada Tino zaigra.
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mislim da je shvatioSanchez1987 je napisao/la: ↑25 jul 2020, 20:43Bit ce nam svima drago ako napokon to vidi,al ocigledno da je uporan u tome da ne vidi to...nazalostGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jul 2020, 20:00Mislim da je uvidio to i Marinovic..odmah na pocetku drugog je ubacio Djokanovica jer je vidio da ne ide s Milicevic-Oremus u vezimiky_hz je napisao/la: ↑25 jul 2020, 19:57Definitivno Vinko jeste poznat kao trener koji paznje posvecuje taktici i hoce da je defanzivno siguran.Ali nemogu dva teskasa nikako na zadnjeg veznog.Mora shvatiti to da mi nismo ekipa koja ce se braniti ,da je bolje Zinedina-Amara vratiti nazad sa tim jednim u paru.Ok da igras u Evropi pa znas da si na jacu ekipu udario pa nesto ides na siguricu.Ali ovdje protiv 90% ekipa za tim nema potrebe.To nek zaboravi
Jer da je bas uvjeren u taj vezni sumnjam da bi mijenjao..
Svidja mi se sto je uvidio gdje skripi i sa 3 izmjene je to puno bolje bilo(Cruza necu da racunam da je i usao jer nije nista uradio..)
Salcin bio los-zamjenio ga Pidro
Oremus bio kriminalno los-zamjenio ga uveo Pidru
Ovo s Velkoskim ne mogu reci da nije znao da je losa opcija nego jednostavno Handza nije na 100% mogucnosti
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Haksss, HyperOS, N3R3D, Varijantas8 i 98 gostiju.