FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 25 jul 2020, 19:57

Definitivno Vinko jeste poznat kao trener koji paznje posvecuje taktici i hoce da je defanzivno siguran.Ali nemogu dva teskasa nikako na zadnjeg veznog.Mora shvatiti to da mi nismo ekipa koja ce se braniti ,da je bolje Zinedina-Amara vratiti nazad sa tim jednim u paru.Ok da igras u Evropi pa znas da si na jacu ekipu udario pa nesto ides na siguricu.Ali ovdje protiv 90% ekipa za tim nema potrebe.To nek zaboravi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 jul 2020, 19:58

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
25 jul 2020, 19:42
Prvo poluvrijeme lose..poluvrijeme za zaborav
U drugom poluvremenu je to puno bolje islo..puno agresivniji, protok lopte je bio za 50% bolji zahvaljujuci izlasku Oremusa i ulasku Djokanovica
Pidro je definitivno najbolji igrac koji je izasao iz akademije, pa nek kaze ko sta hoce
Hare je najveca promjena bio na terenu zbog njega smo proigrali....

Visok centarfor targetmen i odmah se osjetilo da sve lopte idu na njega, odma stoperi se uzvrte, povlace, po 2 na njega stanu kod prekida a to sve rezultira otvaranjem prostora za sve ostale igrace.....a i Hare se ponasa ko spic, ide pravo na gol, nista lijevo desno odma raspali na gol...samo da on bude fit nece bit frke....nek pocinje svaku, a Ahmet polako s klupe, ako jos neki dodje za evropu dobro i jest....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 25 jul 2020, 20:00

miky_hz je napisao/la:
25 jul 2020, 19:57
Definitivno Vinko jeste poznat kao trener koji paznje posvecuje taktici i hoce da je defanzivno siguran.Ali nemogu dva teskasa nikako na zadnjeg veznog.Mora shvatiti to da mi nismo ekipa koja ce se braniti ,da je bolje Zinedina-Amara vratiti nazad sa tim jednim u paru.Ok da igras u Evropi pa znas da si na jacu ekipu udario pa nesto ides na siguricu.Ali ovdje protiv 90% ekipa za tim nema potrebe.To nek zaboravi
Mislim da je uvidio to i Marinovic..odmah na pocetku drugog je ubacio Djokanovica jer je vidio da ne ide s Milicevic-Oremus u vezi
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 25 jul 2020, 20:02

damir_82 je napisao/la:
25 jul 2020, 10:17
Kamuflazn je napisao/la:
25 jul 2020, 10:04
damir_82 je napisao/la:
25 jul 2020, 09:38

I vođenje šampionskog tima...
Tako je. 3 trofeja u 2 godine. Na dobrom smo putu, a djeca nek se smiju. Ko se zadnji smije najsladje se smije.
Taj treći je u najmanju ruku diskutabilan, al hajd.. Peharu se u zube ne gleda.. Hvala na svemu i sretno u nastavku karijere..
A nama opet ostade da pamtimo formaciju 4-2-4... Da se nikada i nikome ne ponovi!
Ako si štrumf to je ok, **** suša ****.

Danas opet tanko ali vjerovatno se nema svježine, malo umor od teških priprema mada ima i taktičkih nedostataka i.konfuznosti. Nadati se da je forma tempirana kako treba. IGRAJ BIRDO BJELI OLE OLE!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 25 jul 2020, 20:04

Ma odlicno je sto Evropu ne igramo odmah ,nego cemo dotad 4 kola u PL odigrati, taman da se udje u neku formu a i protivnici su nam sasvim ok ,pa Krupu i Mladost ako nista uzeti na neki individualni kvalitet, dok se ne razigramo onako kako sigurno ova ekipa moze
Pyro is not a crime !

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 jul 2020, 20:10

AlfredNobel je napisao/la:
25 jul 2020, 19:52
A ljudi dragi zaboravite Oremuša na beku. Prošle godine se stavila tačka na to, sad opet otvarate iste teme.

Mirko je trkač i borac i kao takav on pored sebe mora imati drugi tip veznjaka, tj. onog kreativnog kakvi su Sušić i Rahmanović recimo. Ne može on pokazati nešto kad igra u paru s Miličevićem ili nekim drugim defanzivnim veznim, jer su istih karakteristika i normalno je da neće biti ideje i kreacije u igri i da će se kružiti non stop. Možeš im pridružiti i Stanojevića, opet bi to bilo mrtvo i nikakvo, jer šta? ISTI SU STIL IGRAČA.

To je isto da stavite Hendersona i Casemira i očekujete neke lepršave konekcije između linija. Isto da stavite Ndombelea i Kessija, Gattusa i Rahimića, Rustemovića i Ivetića itd. Znači, mora biti jedan 'mrtvi' defanzivni vezni, trkač i agresivac uz jednog kreatora tipa Rahman ili Sušić, a i Zinedin.
Znaci trebala su bit:

1 mrtvi defanzivni vezni - Milicevic
1 trkac i agresivac - Oremus
1 kreator - Zinedin

Jel?

Pa dje li su igrala ta 3 danas pa nisu stigli u Butmir?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 25 jul 2020, 20:14

Kako smo igrali u drugom i kako je Hare dao golove?Gledao sam do 55. minute
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 25 jul 2020, 20:21

Zundo je napisao/la:
25 jul 2020, 20:14
Kako smo igrali u drugom i kako je Hare dao golove?Gledao sam do 55. minute
Jako dobra igra u 2 poluvremenu
Prvi gol bio korner..Pidro odlicno ubacio i Handzic glavom zabio
Drugi gol kad su zabili nisam bio tu yebiga

Pitar1946
Kontakt:

Post Postao/la Pitar1946 » 25 jul 2020, 20:24

KOVACEVIC
HODZIC BESIM MILICEVIC PIDRO
SUSIC OREMUS
RAHMANOVIC
TATAR AHMETOVIC FIRMINO
Nema trenutno boljih 11

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 25 jul 2020, 20:27

Trener zeli da proba razne varijante,Dzani nije bek,Milicevic je stoper,Hodzic na neku uzasan kao i Dupovac na stoper,lose se postavlja spor,ispada cesto Besic je puno bolja opcija i lakse mi je njegove greske gledat nego od Dupovca koji je iskusan. Sto se tice igre bice to bolje jos su noge teske,nije se dugo igralo zbog korone

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 jul 2020, 20:32

Susic je kljucan jer niko osim njega i Salcina ne zna organizovat igru

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 jul 2020, 20:33

Mene ubijedili da smo u Visokom došli da se istrcimo.Sa Slobodom se čuvali od povreda. U stvari je problem kad u ekipi imaš Dupovca, Krstu, Hodžića.Van forme totalno Jukic,Oremuš ni sam ne zna na kojoj poziciji bi igrao. Desnog beka nemamo nikako a vrlo bitna karika. Povrijedjeni Sušić ko zna u kakvoj će formi biti nije odigrao pola sata posle 4 mjeseca. Ahmet ima zajebanu povredu rebra, itd.
Sreća u nesreći da igramo sa ekipama koje će se boriti za opstanak. Tek sad kad je Handzic ušao vidimo šta znači napadač, tek me muka uhvati što propade Beciraj.Nadam se da je Fanimo koliko toliko spreman, jer će biti mnogo ubojiti nego mrtvi Jukić. Pod hitno dovesti desnog beka pa makar iz Goska, al da je to već igrao.
Nadam se do Evrope da se vrate povrijedjeni igraci, da pojedini uđu u formu,jer Evropi ove akrobacije neće proći.

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 25 jul 2020, 20:39

Denchi je napisao/la:
25 jul 2020, 20:32
Valjda i Rahma zna hebeš li ga :kafa:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 25 jul 2020, 20:39

amypitar je napisao/la:
25 jul 2020, 20:33
Mene ubijedili da smo u Visokom došli da se istrcimo.Sa Slobodom se čuvali od povreda. U stvari je problem kad u ekipi imaš Dupovca, Krstu, Hodžića.Van forme totalno Jukic,Oremuš ni sam ne zna na kojoj poziciji bi igrao. Desnog beka nemamo nikako a vrlo bitna karika. Povrijedjeni Sušić ko zna u kakvoj će formi biti nije odigrao pola sata posle 4 mjeseca. Ahmet ima zajebanu povredu rebra, itd.
Sreća u nesreći da igramo sa ekipama koje će se boriti za opstanak. Tek sad kad je Handzic ušao vidimo šta znači napadač, tek me muka uhvati što propade Beciraj.Nadam se da je Fanimo koliko toliko spreman, jer će biti mnogo ubojiti nego mrtvi Jukić. Pod hitno dovesti desnog beka pa makar iz Goska, al da je to već igrao.
Nadam se do Evrope da se vrate povrijedjeni igraci, da pojedini uđu u formu,jer Evropi ove akrobacije neće proći.
Konkurisemo za 7. mjesto po navedenom
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 25 jul 2020, 20:41

Mora napadač doći!
Je li se Zundo još nada Fatosu? :urnebes:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 25 jul 2020, 20:41

belosevic28 je napisao/la:
25 jul 2020, 20:39
amypitar je napisao/la:
25 jul 2020, 20:33
Konkurisemo za 7. mjesto po navedenom
Pa po njemu to je tako
On je izjavio kako zeljo ima ubjedljivo najbolju ekipu i najveci su favoriti za titulu

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 jul 2020, 20:42

ade43 je napisao/la:
25 jul 2020, 20:39
Denchi je napisao/la:
25 jul 2020, 20:32
Valjda i Rahma zna hebeš li ga :kafa:
Ja se ne sjecam da je nekom loptu dobru u prostor dao

Sjecam se da je dao gol, udarao dobio karton, itd

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 25 jul 2020, 20:43

25 jul 2020, 20:00
miky_hz je napisao/la:
Mislim da je uvidio to i Marinovic..odmah na pocetku drugog je ubacio Djokanovica jer je vidio da ne ide s Milicevic-Oremus u vezi
Bit ce nam svima drago ako napokon to vidi,al ocigledno da je uporan u tome da ne vidi to...nazalost

Disperadun
Kontakt:

Post Postao/la Disperadun » 25 jul 2020, 20:47

Nadam se da će ovo biti puno bolje kada liga počne i iskreno ne sumnjam u momke i Vinka. Jedine zamjerke su mi vezni red kako izgleda al bit će to bolje kad se Miličević vrati na štopera i kada Tino zaigra.
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 25 jul 2020, 20:48

Sanchez1987 je napisao/la:
25 jul 2020, 20:43
25 jul 2020, 20:00
miky_hz je napisao/la:
Bit ce nam svima drago ako napokon to vidi,al ocigledno da je uporan u tome da ne vidi to...nazalost
Mislim da je shvatio
Jer da je bas uvjeren u taj vezni sumnjam da bi mijenjao..
Svidja mi se sto je uvidio gdje skripi i sa 3 izmjene je to puno bolje bilo(Cruza necu da racunam da je i usao jer nije nista uradio..)
Salcin bio los-zamjenio ga Pidro
Oremus bio kriminalno los-zamjenio ga uveo Pidru
Ovo s Velkoskim ne mogu reci da nije znao da je losa opcija nego jednostavno Handza nije na 100% mogucnosti

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”