Da hocemo samo krenuti igrati ligu i europu pa neka i Krste igra u napadu...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ovdje pojedinci pokusavaju od FK Sarajeva napraviti kafanski klub. Zar stvarno mislite da bi Hadzija ili bilo koji clan uprave pojedincima iznosio detalje o ponudama, finansijski detaljima transfera koji nisu ni blizu realizacije.Jos su mi gori ovi koji povjeruju u gluposti koje pisu ovi prvi. Majka mu stara za sta vam mozak sluzi.
Jos mi pure trebamo pojesti da se nadamo nekom iskoraku u Evropi. Dok budemo u pet deka sa konkurencijom u ligi, od iskoraka nema nista.
Jos mi pure trebamo pojesti da se nadamo nekom iskoraku u Evropi. Dok budemo u pet deka sa konkurencijom u ligi, od iskoraka nema nista.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Pa bolje staviti Kovu u napad jesi vidio po onim klipevima lik zabi iz kornera golGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jul 2020, 00:20Da hocemo samo krenuti igrati ligu i europu pa neka i Krste igra u napadu...

FKS
-
- Kontakt:
I to je sva srž.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑27 jul 2020, 00:23Ovdje pojedinci pokusavaju od FK Sarajeva napraviti kafanski klub. Zar stvarno mislite da bi Hadzija ili bilo koji clan uprave pojedincima iznosio detalje o ponudama, finansijski detaljima transfera koji nisu ni blizu realizacije.Jos su mi gori ovi koji povjeruju u gluposti koje pisu ovi prvi. Majka mu stara za sta vam mozak sluzi.
Ne kazem da nismo kvalitetniji, izgradili smo sebi fine temelje za zdrav klub i na dobrom smo putu da imamo tu dominaciju u ligi. Ali opet kazem, dvije titule zaredom ne garantuju iskorak u Evropi, a glave cw se ovdjw skidat u slucaju ispadanja u prvom pretkolu.
- ElCartel11
- Kontakt:
Au brate ja mislio ti se zajebavas kao i uvijek kad ono...AlfredNobel je napisao/la: ↑27 jul 2020, 00:00Samo ću reći da Hadžiji treba dići spomenik ako ovo finalizira. Jedva čekam..![]()
![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kako Vam ne dosadi ovo izigravanje insajdera više jbt
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
2 pojačanja koja mi čekamo su Sušić i Ahmetović, plus Rahmanović nakon prvog kola. Ova ostala dovođenja, pregovaranja odbacimo...
Kad se to sa njima stavi na papir budu slatke muke, osim na desnom beku, al Hole je premijerligaški oldskul bek, defanziva i ne nadaj se previše
Kad se to sa njima stavi na papir budu slatke muke, osim na desnom beku, al Hole je premijerligaški oldskul bek, defanziva i ne nadaj se previše
Čestitajte mi...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:

haj da ne spamamo bezze, morao sam se malo "pohvalit".

Kad ovaj novi ne potpiše, tek će nam biti žao
You are someone else I am still right here
STARA GARDA

Normalno je da ce dovoditi 30 plus nema tima na svijetu posebno koji napada titulu da mu juniori svi igraju,kod nas to nikad nece biti jer razlog je jednostavan i potezi su vise nego logicni. Inace nasa publika trpi mladje igrace jednu losu tekmuFRANK RIBERY je napisao/la: ↑26 jul 2020, 23:44Ulazu se pare u akademiju, a ganjaju pojacanja od 30 i kusur godina. Povlace se besmisleni potezi da bi se dodvoriti navijačima. Sarajevo nece igrati grupni fazu dok uprava bude slusala sta mahala i navijaci zele.bordobijeli je napisao/la: ↑26 jul 2020, 23:27Ovi "branioci" uprave i naprave euforiju s kapitalcima Hajrovic i slicna imena, pa pricom idu ulaganja, napadamo grupne faze itd. Prave euforiju da kao uljepšaju stvari a ustvari kontra efekat stvaraju.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑26 jul 2020, 23:16Manite se mahalanja, Sarajevo je kompletiralo ekipu.
Bilo nam krivo ili pravo tako je kako je ...
Igra se jedna utakmica, do izrazaja ce doci tehnicki i fizicki bolje ekipe, a mi nismo medju njima.
Treba se okrenuti akademiji Djokanovicu, Pidri, Salcinu itd to je jedini pravi put, podrzati tu djecu ne stavljati im prevelik teret i pritisak.![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nesto razmisljam..kakvu Vinko karijeru moze napraviti
Postepeno je radio, da bi dosao do trenutno najjaceg kluba u BiH..on ako s nama osvoji titulu, i napravi fine rezultate u europi, on ce definitivno otici u inostranstvo i aBd napraviti i tamo dobre rezultate
Postepeno je radio, da bi dosao do trenutno najjaceg kluba u BiH..on ako s nama osvoji titulu, i napravi fine rezultate u europi, on ce definitivno otici u inostranstvo i aBd napraviti i tamo dobre rezultate
Kad ono zajebava se kao i uvijekElCartel11 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 00:33Au brate ja mislio ti se zajebavas kao i uvijek kad ono...AlfredNobel je napisao/la: ↑27 jul 2020, 00:00Samo ću reći da Hadžiji treba dići spomenik ako ovo finalizira. Jedva čekam..![]()
![]()
![]()

ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
-
- Kontakt:
Vjeruj mi sam sa sobom se dopisujeUltraSA je napisao/la: ↑27 jul 2020, 01:52Kad ono zajebava se kao i uvijekElCartel11 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 00:33Au brate ja mislio ti se zajebavas kao i uvijek kad ono...AlfredNobel je napisao/la: ↑27 jul 2020, 00:00Samo ću reći da Hadžiji treba dići spomenik ako ovo finalizira. Jedva čekam..![]()
![]()
![]()
![]()

Kol'ko ti je drkanje ?
Najjači je kad je na klupiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jul 2020, 00:20
Da hocemo samo krenuti igrati ligu i europu pa neka i Krste igra u napadu...

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, JavierBosnia, rimljanin90 i 35 gostiju.