Ko se bruka? Posto si tako pametan ja vise vjerujem drzavi koja je vas osudila i izbacila u nizi rang zvanicno za namjestanje tekmi nego nekom prevarantu Dzarovskomammimr je napisao/la: ↑26 jul 2020, 22:50Pa znate li vi da sam ja Sarajevu donio titulu prvaka bivše Jugoslavije 1985. godine. Namjestio sam meč s Vardarom u Skoplju, koji je završio 2:2. Cijeli stadion je navijao za Sarajevo. To svi znaju, pitajte igrače Sarajeva iz te generacije - kaže Džarovski.
Opet kažem nemojte se brukati.Puno je podataka na netu pa izvolite vjerujte onda i u ovo i prozivajte jedni druge!
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma ja ba, Dzarovski bio jaci od politike u Jugoslavije hahahahahahahahhaahah

Dzarovski, prevarant, sibicar, pseudosvemocni gospodar utakmica, mitova i legendi, ribolova... i jeste nivo zeljeznicarskog mentaliteta.
Sasvim jasno da im je blizak njegov mentalitet i rezon. Taman se radilo i o mitovima i lovackim pricama.
Uostalom, na toj bazi, i u tom tripu, veliki dio njihove istorije i jeste zasnovan.
Sasvim jasno da im je blizak njegov mentalitet i rezon. Taman se radilo i o mitovima i lovackim pricama.
Uostalom, na toj bazi, i u tom tripu, veliki dio njihove istorije i jeste zasnovan.
- FKS -
- kerimatomic1921
- Kontakt:
ammimr je napisao/la: ↑26 jul 2020, 22:50Pa znate li vi da sam ja Sarajevu donio titulu prvaka bivše Jugoslavije 1985. godine. Namjestio sam meč s Vardarom u Skoplju, koji je završio 2:2. Cijeli stadion je navijao za Sarajevo. To svi znaju, pitajte igrače Sarajeva iz te generacije - kaže Džarovski.
Opet kažem nemojte se brukati.Puno je podataka na netu pa izvolite vjerujte onda i u ovo i prozivajte jedni druge!

1985 dzaro
2015 dino/ibrak/punac
2019 respect

2020 vico/begic
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
De nam malo baci tvoj kratki,strucni osvrt na one izjave Janjusa da ste namjestali tekme? Kod vas otprilike jedna mozda titula validna jer ovo Amaw-Kozaric-Brkovic i poznati njihov kofer namjestali gdje su stiglu al eto kakva vam je historija tj da ste izbaceni iz lige i osudjeni,da ste bacili ljagu na sve bh timove i Jugu cijelu tadasnju i da ste pioniri u najmestanju i ta jedna titula je odlicnakerimatomic1921 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 00:03ammimr je napisao/la: ↑26 jul 2020, 22:50Pa znate li vi da sam ja Sarajevu donio titulu prvaka bivše Jugoslavije 1985. godine. Namjestio sam meč s Vardarom u Skoplju, koji je završio 2:2. Cijeli stadion je navijao za Sarajevo. To svi znaju, pitajte igrače Sarajeva iz te generacije - kaže Džarovski.
Opet kažem nemojte se brukati.Puno je podataka na netu pa izvolite vjerujte onda i u ovo i prozivajte jedni druge!![]()
![]()
![]()
![]()
1985 dzaro
2015 dino/ibrak/punac
2019 respect![]()
2020 vico/begic
Sta je dzarovski?
Fudbaler?
Jer Janjus je fudbaler koji je priznao da je namjestao sa zeljom....
Fudbaler?
Jer Janjus je fudbaler koji je priznao da je namjestao sa zeljom....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
ammimr je napisao/la: ↑26 jul 2020, 22:50Pa znate li vi da sam ja Sarajevu donio titulu prvaka bivše Jugoslavije 1985. godine. Namjestio sam meč s Vardarom u Skoplju, koji je završio 2:2. Cijeli stadion je navijao za Sarajevo. To svi znaju, pitajte igrače Sarajeva iz te generacije - kaže Džarovski.

Kakva bruka
- svrakino1921
- Kontakt:
A jos sto zbog vas prosirise ligu da ne ispadnete
Pa to je najveca bruka u onoj ligi
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Hocu, cim se edukujes i naucis pisati. Plus, nauci razliku izmedju UIO i PU.zagor1987 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 01:48De nam malo baci tvoj kratki,strucni osvrt na one izjave Janjusa da ste namjestali tekme? Kod vas otprilike jedna mozda titula validna jer ovo Amaw-Kozaric-Brkovic i poznati njihov kofer namjestali gdje su stiglu al eto kakva vam je historija tj da ste izbaceni iz lige i osudjeni,da ste bacili ljagu na sve bh timove i Jugu cijelu tadasnju i da ste pioniri u najmestanju i ta jedna titula je odlicnakerimatomic1921 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 00:03ammimr je napisao/la: ↑26 jul 2020, 22:50Pa znate li vi da sam ja Sarajevu donio titulu prvaka bivše Jugoslavije 1985. godine. Namjestio sam meč s Vardarom u Skoplju, koji je završio 2:2. Cijeli stadion je navijao za Sarajevo. To svi znaju, pitajte igrače Sarajeva iz te generacije - kaže Džarovski.
Opet kažem nemojte se brukati.Puno je podataka na netu pa izvolite vjerujte onda i u ovo i prozivajte jedni druge!![]()
![]()
![]()
![]()
1985 dzaro
2015 dino/ibrak/punac
2019 respect![]()
2020 vico/begic

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Pusti kako pvo a kako onosvrakino1921 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 07:10A jos sto zbog vas prosirise ligu da ne ispadnete
Namjestali ste i red je da vam se skinu sve ilegalno stecene titule, konsultovati treba i Gdina Misimovica on ima nekih informacija

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Najveća bruka je Litex.svrakino1921 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 07:10A jos sto zbog vas prosirise ligu da ne ispadnete
Vidis kako vam je mali mentalitet dan danas ne kontatesvrakino1921 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 07:10A jos sto zbog vas prosirise ligu da ne ispadnete
Najveca bruka je kad ispadnes
Nije kad ostanes

Denchi je napisao/la: ↑27 jul 2020, 09:44Vidis kako vam je mali mentalitet dan danas ne kontatesvrakino1921 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 07:10A jos sto zbog vas prosirise ligu da ne ispadnete
Nije kad ostanes
![]()

Ovog svrakinog u zadnje vrijem svi popisaju, nabaci na dobar volej.. Moras, jbga

Miske bi imao nesto da kaze za vase titulesvrakino1921 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 07:10A jos sto zbog vas prosirise ligu da ne ispadnete

- svrakino1921
- Kontakt:
Ovdje je valjda trebalo da stoji @Vanja8Denchi je napisao/la: ↑27 jul 2020, 09:44Vidis kako vam je mali mentalitet dan danas ne kontatesvrakino1921 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 07:10A jos sto zbog vas prosirise ligu da ne ispadnete
Nije kad ostanes
![]()
Citirao si me gore za ovaj moj post sa @Denchi
Ovo ti se ne pika

- svrakino1921
- Kontakt:
Gledaj ti molim te
Sve nase u augustu mjesecu domace utakmice na nasoj ljepotici u direktnom prenosu
A korona-prvaci ni u gostima a ni domacini nisu u direktnom prenosu
Valjda da u septembru budu prvi na tablici jer tad pocinje drugi val pandemije
I valjda je tad novi prekid prvenstva
Sve nase u augustu mjesecu domace utakmice na nasoj ljepotici u direktnom prenosu
Ako Borac bude prvi nakon 1. kola treba odmah prekinuti, ne treba se maltretirati cjele sezone.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Nakon treceg i derbija protiv Zelje da bude malo neizvjesno. 

Mjau !

Ma Borac lagano uzima titulu... Kod nas se prvo utvrdi prije prvenstva sta treba Srbima ove sezone,pa sta Zrinjskom a Bošnjaci nek se bore izmedju sebe,mi se ionako ne mozemo nista normalno dogovorit....svrakino1921 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 12:36Gledaj ti molim te
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.