Ne brini ti za nas,ako prodjemo prvo kolo bice ponuda koliko hoces. Stabilni u svakom pogledu dok se vi trebate brinuti sto ste uigravali Jovanovici lik ode,pa onda dovodite starudije,plate nisu redovne itd. Nas tim je dovodio predstavnike Italije,Basel,Besiktas,Borusiju,Dinamo Kijev,Rapid,Cluj,Celtik itd dok ste vi na tv-u sve pratili i najveci uspjeh igranje sa Newcastlom, 3 play ofa djecace a vi pricajte o nekakvim prenosima i molite Boga da nadjete nesto "lose" pa da nas prozivate a kod vas rasulo. Koliki ste licemjeri govori i to da molite Boga da nadjete investitora a nas prozivate da smo vijetnamci hahasvrakino1921 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 12:36Gledaj ti molim te
Sve nase u augustu mjesecu domace utakmice na nasoj ljepotici u direktnom prenosu
A korona-prvaci ni u gostima a ni domacini nisu u direktnom prenosu
Valjda da u septembru budu prvi na tablici jer tad pocinje drugi val pandemije
I valjda je tad novi prekid prvenstva
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
- svrakino1921
- Kontakt:
Tako je prijatelju mojrishovski je napisao/la: ↑27 jul 2020, 12:42
Ma Borac lagano uzima titulu... Kod nas se prvo utvrdi prije prvenstva sta treba Srbima ove sezone,pa sta Zrinjskom a Bošnjaci nek se bore izmedju sebe,mi se ionako ne mozemo nista normalno dogovorit....svrakino1921 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 12:36Gledaj ti molim te
Sve nase u augustu mjesecu domace utakmice na nasoj ljepotici u direktnom prenosu
Kako si
Jel sve ok.
- svrakino1921
- Kontakt:
Mi smo prosli Ferencvaros i igrali sa Standard Liezzagor1987 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 12:44Ne brini ti za nas,ako prodjemo prvo kolo bice ponuda koliko hoces. Stabilni u svakom pogledu dok se vi trebate brinuti sto ste uigravali Jovanovici lik ode,pa onda dovodite starudije,plate nisu redovne itd. Nas tim je dovodio predstavnike Italije,Basel,Besiktas,Borusiju,Dinamo Kijev,Rapid,Cluj,Celtik itd dok ste vi na tv-u sve pratili i najveci uspjeh igranje sa Newcastlom, 3 play ofa djecace a vi pricajte o nekakvim prenosima i molite Boga da nadjete nesto "lose" pa da nas prozivate a kod vas rasulo. Koliki ste licemjeri govori i to da molite Boga da nadjete investitora a nas prozivate da smo vijetnamci hahasvrakino1921 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 12:36Gledaj ti molim te
Kasnije osvojili kup BiH
I nakon toga napravili stadion
Prootiv Standarda bilo 22 000 na Kosevu
Zaboravili smo mi Newcastl
I naravno sto smo vas istaslacili za ove sve godine to je ono pride
Istaslacilisvrakino1921 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 12:52Mi smo prosli Ferencvaros i igrali sa Standard Liezzagor1987 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 12:44Ne brini ti za nas,ako prodjemo prvo kolo bice ponuda koliko hoces. Stabilni u svakom pogledu dok se vi trebate brinuti sto ste uigravali Jovanovici lik ode,pa onda dovodite starudije,plate nisu redovne itd. Nas tim je dovodio predstavnike Italije,Basel,Besiktas,Borusiju,Dinamo Kijev,Rapid,Cluj,Celtik itd dok ste vi na tv-u sve pratili i najveci uspjeh igranje sa Newcastlom, 3 play ofa djecace a vi pricajte o nekakvim prenosima i molite Boga da nadjete nesto "lose" pa da nas prozivate a kod vas rasulo. Koliki ste licemjeri govori i to da molite Boga da nadjete investitora a nas prozivate da smo vijetnamci hahasvrakino1921 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 12:36Gledaj ti molim te
Kasnije osvojili kup BiH
I nakon toga napravili stadion
Prootiv Standarda bilo 22 000 na Kosevu
Zaboravili smo mi Newcastl
I naravno sto smo vas istaslacili za ove sve godine to je ono pride

Eto onako reda radi da te napimenem. Vi ste od litexa 7 primili a mi prestavnika Bugarske izbacili. Koliko je protiv Genka bilo,Borusije,Celtica?
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 27 jul 2020, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR JE ŠAMPION!
Drugog mjesta!
Drugog mjesta!
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa ovo ima samo kod nas
Aktuelnog sampiona niko ne prenosi u augustu

Eto vam razloga da napadnete ovu temu posto nemate sta drugosvrakino1921 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 12:57Pa ovo ima samo kod nas
![]()
![]()

Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 27 jul 2020, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.
Izgradi li se Švrakino?svrakino1921 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 12:57Pa ovo ima samo kod nas
![]()
![]()
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Jovanovic nije bio uigravan.zagor1987 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 12:58Eto vam razloga da napadnete ovu temu posto nemate sta drugosvrakino1921 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 12:57Pa ovo ima samo kod nas
![]()
![]()
Nego gdje je Jovanovic i zasto ga je Amaw strucnjak uigravao hahahah
Kako ide sistematizacija i razgranicavanje PU i UIO?

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Vas i Borac i treba da ste na oku
hocete malo sa sudijama mutit 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Napisi kao sto svi normalni vasi navijaci pisu totalni amaterizam nije sramota,kad pogledas da uplatnicu niste znali ispuniti ovo je onda normalno,tako da pored amawowih kamata uprava vas ostavila bez euro nastupa i najmanje 500 milja eura.Pitanja je mnogo kao i ono kad ce dresovi? Kad ce vas uzeti neki seik pa da vas zvanicno zovemo jahaci kamila tj radnicka klasa?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 13:00Jovanovic nije bio uigravan.zagor1987 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 12:58Eto vam razloga da napadnete ovu temu posto nemate sta drugosvrakino1921 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 12:57Pa ovo ima samo kod nas
![]()
![]()
Nego gdje je Jovanovic i zasto ga je Amaw strucnjak uigravao hahahah
Kako ide sistematizacija i razgranicavanje PU i UIO?
![]()
![]()
![]()
E cuj kad ce dresovi 
Ne znam Boga mi kako to tebe dotice s obzirom da ne navijas za nas klub.

Ne znam Boga mi kako to tebe dotice s obzirom da ne navijas za nas klub.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
ono pricaju ti za dresove nesto likovi koji nose jedne te iste pet godina hahahahhahaha totalno odsustvo mozga 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Jesi vidio nece sampiona prenositi treba smjenit upravu

- grbavicka1921
- Kontakt:
Hoće jezik pravo

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Ajde idi slusaj Rizu Hamidovica to je nivo zeljinih forumasa ovdje.
Kakve posljedice ostavi izgubljena titula. Hvala, komšije. Uživamo u vašim bolima.
Admir Adžem napustio FK Željezničar
Omladinski pogon se emotivno oprostio
NEKIDU SVI, SVI, SVI.
Omladinski pogon se emotivno oprostio
NEKIDU SVI, SVI, SVI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.