Evo pitari čestitaju vam vaši gu.zni haveri iz genocidnejedanjeborac je napisao/la: ↑28 jul 2020, 14:06S malim zakašnjenjem, iz skoro pa opravdanih razloga, čestitao bih navijačima manjeg sarajevskog kluba drugo mjesto u prošloj sezoni. Športski pozdrav iz Banjaluke.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Čestitke Borcu na izborenoj Evropi, nadam se da ćete u što boljem svjetlu predstaviti našu državu Bosnu i Hercegovinu.ExBlueone je napisao/la: ↑28 jul 2020, 14:42Evo pitari čestitaju vam vaši gu.zni haveri iz genocidnejedanjeborac je napisao/la: ↑28 jul 2020, 14:06S malim zakašnjenjem, iz skoro pa opravdanih razloga, čestitao bih navijačima manjeg sarajevskog kluba drugo mjesto u prošloj sezoni. Športski pozdrav iz Banjaluke.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Izgleda da imas secer pa si oslijepio, fino ti pise drugo mjesto...a manji ste klub sa manjim stadionom itd.manje trofeja(Janjus priznao)ExBlueone je napisao/la: ↑28 jul 2020, 14:42Evo pitari čestitaju vam vaši gu.zni haveri iz genocidnejedanjeborac je napisao/la: ↑28 jul 2020, 14:06S malim zakašnjenjem, iz skoro pa opravdanih razloga, čestitao bih navijačima manjeg sarajevskog kluba drugo mjesto u prošloj sezoni. Športski pozdrav iz Banjaluke.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Baci ti opet oko na tabelu..ExBlueone je napisao/la: ↑28 jul 2020, 14:42Evo pitari čestitaju vam vaši gu.zni haveri iz genocidnejedanjeborac je napisao/la: ↑28 jul 2020, 14:06S malim zakašnjenjem, iz skoro pa opravdanih razloga, čestitao bih navijačima manjeg sarajevskog kluba drugo mjesto u prošloj sezoni. Športski pozdrav iz Banjaluke.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ne može od lutvinih jajaMortemHz je napisao/la: ↑28 jul 2020, 15:17Baci ti opet oko na tabelu..ExBlueone je napisao/la: ↑28 jul 2020, 14:42Evo pitari čestitaju vam vaši gu.zni haveri iz genocidnejedanjeborac je napisao/la: ↑28 jul 2020, 14:06S malim zakašnjenjem, iz skoro pa opravdanih razloga, čestitao bih navijačima manjeg sarajevskog kluba drugo mjesto u prošloj sezoni. Športski pozdrav iz Banjaluke.![]()
E čuj irfo, jedan od većih glupana.
Kazu prodali prvu i drugu garnituru dresova...Nk Simmbau i Kozari iz Donjih Krcevina
Igrace samo u trecoj garnituri ona žuckasto-zelenkasta...
Da zbune protivnike, svi ih ocekuju u plavom, oni ko kameleoni...Ne treba ni Lendara, ni Dado, a pogotovu Jovanovic...

Igrace samo u trecoj garnituri ona žuckasto-zelenkasta...
Da zbune protivnike, svi ih ocekuju u plavom, oni ko kameleoni...Ne treba ni Lendara, ni Dado, a pogotovu Jovanovic...

Ovo da je kod nekog drugog, njima bi bilo smiješno ali pošto je kod njih, to je normalno.
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvalajedanjeborac je napisao/la: ↑28 jul 2020, 14:06S malim zakašnjenjem, iz skoro pa opravdanih razloga, čestitao bih navijačima manjeg sarajevskog kluba drugo mjesto u prošloj sezoni. Športski pozdrav iz Banjaluke.
I mi vama cestitamo 4 mjesto u prosloj sezoni
I zahvaljujemo se na zarkoj zelji da predstavljate BiH u Europi

-
- Kontakt:
pa zato je to jos gore po njih.. ja ni ne znam sto ih sprdate, ocito je da idu niz vodu i da ce se morat kad-tad prodat kinezima, kuvajcanima, jordancima.. sami sebe ukopavaju idealiziranjem i pravljenjem svete krave od amara a vrijeme ce pokazati gdje ce ih to odvesti, a nazire se gdje
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- svrakino1921
- Kontakt:
Kaji smo mi experti za prodaju igraca
GOLEM SI ZELJO
GOLEM SI ZELJO
Oni nisu na prodaju jer to je zeljkan radnicka klasa i mi smo zeljini zeljo je banana pardon vlasnik zelje je kralj bananakillafrommanilla je napisao/la: ↑28 jul 2020, 16:07pa zato je to jos gore po njih.. ja ni ne znam sto ih sprdate, ocito je da idu niz vodu i da ce se morat kad-tad prodat kinezima, kuvajcanima, jordancima.. sami sebe ukopavaju idealiziranjem i pravljenjem svete krave od amara a vrijeme ce pokazati gdje ce ih to odvesti, a nazire se gdje
Nego svrakino kako je Delko, cujem da je nesto hasta...svrakino1921 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 16:53Kaji smo mi experti za prodaju igraca
GOLEM SI ZELJO
I je li i on na budžetu Opstine N.Sarajevo?
U komšiluku izgleda desetkovani za utakmicu protiv Veleža, pola ekipe zateže zadnja plata u februaru.
Pola će tek da zategne, dugo do subote...
Pola će tek da zategne, dugo do subote...
- svrakino1921
- Kontakt:
DalijaVanja8 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 17:00Nego svrakino kako je Delko, cujem da je nesto hasta...svrakino1921 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 16:53Kaji smo mi experti za prodaju igraca
GOLEM SI ZELJO
Srce mora operisat
Neki aparat se ceka na Kosevu sto ce mu ugradit 250 000 maraka
Brz oporavak mu želim...svrakino1921 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 17:38DalijaVanja8 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 17:00Nego svrakino kako je Delko, cujem da je nesto hasta...svrakino1921 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 16:53Kaji smo mi experti za prodaju igraca
GOLEM SI ZELJO
Srce mora operisat
Neki aparat se ceka na Kosevu sto ce mu ugradit 250 000 maraka

- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Ispoštova nas M:tel posteno. Generalni sponzor, 600 milja i vip status kod prenosa na Areni 

Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
- svrakino1921
- Kontakt:
HvalaVanja8 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 17:45Brz oporavak mu želim...svrakino1921 je napisao/la: ↑28 jul 2020, 17:38Dalija
Srce mora operisat
Neki aparat se ceka na Kosevu sto ce mu ugradit 250 000 maraka![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Mozes molim te pojasnitZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑28 jul 2020, 17:46Ispoštova nas M:tel posteno. Generalni sponzor, 600 milja i vip status kod prenosa na Areni![]()
-
- Kontakt:
Velika je borba u RS-u sad pred izbore, a vi ste dosta profitirali od toga.Bira se i gradonačelnik BL a onaj mali Stanivuković je ojačao, Dodo na sve načine hoće da zadrži vlast.Ovi u MTelu su naravno njihovi pajdaši jer su istog kupili od Dode i ekipe.Uglavnom vama je dobro ispalo.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑28 jul 2020, 17:46Ispoštova nas M:tel posteno. Generalni sponzor, 600 milja i vip status kod prenosa na Areni![]()
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.