Haha pa čekaj malo, citiram te "Ne provociram, diskutujemo o tome, a vi iz prve ruke mozete reci sta je istina, ja zato i pitam, da znam tu info ne bih vas pitao", lijepo ti odgovorim a ti zatim od mene tražiš da se preispitam za koga navijam i za koga moji prijatelji navijaju?Steven11 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:00
Ne provociram, diskutujemo o tome, a vi iz prve ruke mozete reci sta je istina, ja zato i pitam, da znam tu info ne bih vas pitao... Al kad vidim neke stvari, transparetni Torcida Mostar, BBB Mostar (ok mozda i jesu stari, sta znam) pa zvanicne udruge navijaca npr Torcida Mostar, pa web stranice, pa javna gledanja njihovih meceva... Zar ne mogu imati dilemu koga vi to vise pratite? i zar vas ne mogu to pitati? To sto kazem da ste jedan dan Torcida /BBB drugi Ultras je takav dojam, meni iz Sarajeva, kad vidim sta vidim... da ti ne kazem da nema covjeka kojeg znam iz z. Mostara da ne prati nekoga od Dinama ili Hajduka i gleda njihove meceve... ne znam bas da li tako Zrinjski gledaju...ali eto reci pitam te, da igraju Hajduk ili Dinamo protiv Zrinjskog play off za LP, za koga bi ti navijao i jesi siguran da su ti svi drugovi, eto ta nova omladina, na istom s tobom, ako bi ti navijao za Zrinjski?
Ove starije sto spominjes necemo spominjati, dobro znas da je to rodjeno kao Velezovac, pa promijenise klub kao carapu![]()

Kao prvo miješaš kruške i jabuke, pitanje je bilo za Ultrase, za Ultrase sam i odgovorio, i onda ti spominješ neke ljude koje znaš iz zapdanog mostara da gledaju hajduk i dinamo na tv... Kao drugo nisam ja nikakva omladina. Kao treće .... ma neda mi se više pisat, glup sam što sam išta odgovorarao.
Budi mi pozdravljen.