Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
vidiš pomjeraš cilj(grupne faze)
Šest godina amidze iz vijetnama su tu, a ni grupna faza EL ne može da se izbori uz tolike silne milione, kamione. Slabo vi to nešto gurate te svoje ciljeve
Pa da imas jos par Zvezda i Partizana, ne bi vise pricali o Srbiji nego o Belgiji, Holandiji, Portugalu...
Ne plašim se terorista samo zaobilazim ambasadu SADa i miran samZagor je napisao/la: ↑29 jul 2020, 16:19Jeh et ti mi znas to.. Dosao u Rajvosa kad je cuo ezan mislio teroristicki napad..UstanikSBII je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:44Pa pola Sarajeva navija za Želju a ostala pola za Novi Pazar Sarajevo prate onako kad dodu za vikend iz Sandžaka ako neigra Novi Pazar.Steven11 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 15:31
Ma malo se prave 'englezi'... mislim sigurno da ima individualno primjera da zaista prate Zrinjski vise od Hajduka ili Dinama, ko oni u anketi u BL, ali imam dojam da je to manjina... i ova slika sto je postavio Ultras na Poljudu, to je vjerovatno onaj dio Ultrasa sto navija za Dinamo i pripadnici su BBB Mostar![]()
jeste baš smo tanki
Sta bi bilo tek da imamo novce.svrakino1921 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 18:01Iskamcili stadion pa se raduju
Ee sirotinjo i .......
Svasta
Super ispadnete ove godine i caotuzlak1987 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 17:46Bolje da ispadnemo nego da igramo ovu SA-RS ligu. Ova liga svakako nema vise veze sa BIH jer 80% u i oko nje ne gleda BiH kao svoju drzavu, a probosanski klubovi su tu da ispadaju.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 17:08Sportski novinari ljuti: M:tel i Arena Sport “izbacili” sa stadiona TV kamere drugih kuća i radio reportere!?
Ako su donijeli ovakvu sramotnu odluku, onda čudi zašto je TV kamerama zabranjen ulazak na Tušanj s obzirom na to da nijedna TV kuća neće prenositi susret Sloboda – Radnik? I kako je moguće da bilo ko zabrani radio-prenos sa stadiona, pogotovo ako se zna – da ponovimo – da neće biti TV prenosa?
![]()
Hahaha pa gdje ste vi ba u evropi mi evo do sad 3 play offa samo polako ne brini za nas vec kako cete plate isplatiti
Od kako je taj kojeg pominjes tu, vi titule ne uzeste, a mi pokupismo 3
i 2 kupaEvander je napisao/la: ↑29 jul 2020, 18:26Od kako je taj kojeg pominjes tu, vi titule ne uzeste, a mi pokupismo 3![]()
Pa sta treba mali mitomane, mozda plakat.svrakino1921 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 18:01Iskamcili stadion pa se raduju
Ee sirotinjo i .......
Svasta
Znamo kako ste ih uzeli.Evander je napisao/la: ↑29 jul 2020, 18:26Od kako je taj kojeg pominjes tu, vi titule ne uzeste, a mi pokupismo 3![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.