Moze, ali ako ces dovesti stadion do kategorije 4 za 5 godinaChwila1921 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:49Mogul sa rajom sutra termin opalit na Koševu? Dacemo 2km Bogam
Deal?
Moze, ali ako ces dovesti stadion do kategorije 4 za 5 godinaChwila1921 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:49Mogul sa rajom sutra termin opalit na Koševu? Dacemo 2km Bogam
Moze, ako ispunis uplatnicu kako trebaChwila1921 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:49Mogul sa rajom sutra termin opalit na Koševu? Dacemo 2km Bogam
Pantelija je napisao/la: ↑30 jul 2020, 01:48Moze, ako ispunis uplatnicu kako trebaChwila1921 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:49Mogul sa rajom sutra termin opalit na Koševu? Dacemo 2km Bogam
Ti si zapravo ovom recenicom i najbolje objasnio ovo o cemu ja pricam!Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:49Memara je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:45E jbg sad druže.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:41kad smo već kod j.e.b.ene zvezde:
u Zvezdi: PROSINEČKI, PIKSI STOJKOVIĆ, GENIJE SAVIĆEVIĆ, PANČEV, MRKELA, pa nakon prvog poluvremena 3 0 za Slobodu
Kad bi se opet napravila zajednička liga kroz 5-6 godina bismo ih opet ovako "preslišavali"![]()
kad igraš u istoj ligi, prilagođavaš se tim najboljim klubovima i samim tim i ti postaješ bolji. mogli smo tad, i opet bi. garantujem da bi se desilo ovo što sam gore napisao.
druze za pocetak nije JSL vec Linlong
Da jeste, ali znas zasto je to tako, zato sto su sve ekipe u Srbiju svjesne da pored Beogradskih velikana nemaju nikakve sanse za titulu, tako da i nemaju neke ambicije da umjesto lupam 5 mil. € projketuju budzet na 10-15 mil.FoSte95 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 08:13druze za pocetak nije JSL vec Linlong![]()
19sto mjesto su na konto Zvezde i Partizana ostali u tome učestvuju minimalno.
Čuka, Vosa i ostali ama bas nista specijalno u Evropi nisu napravili da bi ih respektovao, ja njih cak sta vise smatram pozeljnim protivnicima za klubove iz nase lige. Njima je neki maksimum trece kolo kao i nama. Niko me ne moze ubijediti i da ovaj Hajduk ne bi mogli izbaciti bilo ko od Zelje/Zrinje/Borca. Zrinja je igrao egal mec za Ludogorecom, izbacio Utrehta. Sarajevo dva ravnopravna meca sa Celticom itd....
Mnogo mi podcjenjujemo nase timove i ligu generalno.
A vodio ga onaj kancer Tudor, lik antitalenat za sve sto ima veze sa fudbalomforgempp je napisao/la: ↑30 jul 2020, 01:05Iskreno se ne slazem samo s tim da bi trenutni Hajduk bio prvak, a i naravno Belupo (Gorica mozdaChwila1921 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:59Ne znam sto se toliko prica o Srbijanskoj ligi.. Zvezda,Partizan, ostali klubovi su u rangu Želje , Sarajeva, Zrinjskog .. Hrvatska je velesila , Dinamo-Osijek-Lokomotiva-Rijeka-Hajduk, svi bi bili prvaci da se takmice kod nas .. bukvalno da se prosetaju ligom
Slaven Belupo koji je 7 zavrsio , borio bi se za prvaka kod nas .. jadni smo i jbg). Hajduka ko ove sezone nije gledao taj ne zna šta je patnja. Iskreno ne znam šta se dešava takvom velikanu...
A gdje se još termin plaća u kilometrima???Chwila1921 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:49Mogul sa rajom sutra termin opalit na Koševu? Dacemo 2km Bogam
Ovo posebno bode u oci,mi podcjenjujemo nasu ligu i timove,ne nego ih mi precjenjujemo. Je.beni Luksemburg,Latvija,Kazahstan imali su svoje timove u grupnim fazama o cemu pricamo. Trebamo napraviti neki iskorak, nismo se pomakli s mjesta.Evo kad si vec spomenuo Hajduk pa pricas o 5 ekipi HNL ali eto i oni su u periodu od 2015 do 2019 igrali play off euro lige znaci 4 godine zaredom,2011 grupna faza europske lige ali trenutno pricamo o ekipi koja je ispod Osijeka,Rijeke i Lokomotive i onda krenu pricati o nasem najboljem timu i neces naci bolje rezultate od 5-plasiranog tima HNL-aFoSte95 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 08:13druze za pocetak nije JSL vec Linlong![]()
19sto mjesto su na konto Zvezde i Partizana ostali u tome učestvuju minimalno.
Čuka, Vosa i ostali ama bas nista specijalno u Evropi nisu napravili da bi ih respektovao, ja njih cak sta vise smatram pozeljnim protivnicima za klubove iz nase lige. Njima je neki maksimum trece kolo kao i nama. Niko me ne moze ubijediti i da ovaj Hajduk ne bi mogli izbaciti bilo ko od Zelje/Zrinje/Borca. Zrinja je igrao egal mec za Ludogorecom, izbacio Utrehta. Sarajevo dva ravnopravna meca sa Celticom itd....
Mnogo mi podcjenjujemo nase timove i ligu generalno.
sampras je napisao/la: ↑30 jul 2020, 08:42A gdje se još termin plaća u kilometrima???Chwila1921 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:49Mogul sa rajom sutra termin opalit na Koševu? Dacemo 2km Bogam
Steta sto se ne mogu vise pronaci one slike otvaranja TrEbine, dersing rooma i europa leguae
E to da i ja dosta od Vose ocekujem ovo ljeto, ali otom potom vidjecemomarconato je napisao/la: ↑30 jul 2020, 08:27Da jeste, ali znas zasto je to tako, zato sto su sve ekipe u Srbiju svjesne da pored Beogradskih velikana nemaju nikakve sanse za titulu, tako da i nemaju neke ambicije da umjesto lupam 5 mil. € projketuju budzet na 10-15 mil.
Dalje, izuzev mozda Čukaričkog i pojavim sada TSC-a ORGANIZACIONO to su neozbiljne ekipe za nesto vise u Evropi. Imas dosta tih politickih poltrona koji su tu zarad nekog sitnog interesa!
Najbolji primjer je proslosezonski Radnički sa Lalatovićem koji je gazio u ligi, cim dodje ljeto, Tončev rasproda tim (8-9 igraca iz starnih 11), samim tim ga i Lalatović **** i umjesto da igraju play off za LE,oni ispali u drugom pretkolu...Zato su opet posle isli "Jovo na novo" i nekako dogurali do 5. pozicije.
Bas cemo da vidimo sta ce sada u Evropi uraditi i jedni i.drugi. Evo za sada Voša nije drasticno mijenjala tim (prodali samo.golmana Rockova), imaju Lalatovića na klupi, pa cemo da vidimo...![]()
Apsolutno.
Zapravo je JSL ispred HNL po rankingu,jer je ova 20, a ne 15 liga...Ne znam otkud ti da je HNL 15?!hordasDoboj je napisao/la: ↑30 jul 2020, 10:58Ma tesko se to sve može usporedjivati, HNL je 15., JSL 19. liga Evrope.
PL je tek 40. iako ja ocekujem za nekih 5 godina da mi budemo tu negdje malo ispod 30. mjesta gdje realno i zasluzujemo. I ova razlika izmedju Hrvatske i Srbijanske liga je premala koliko je Hnl naprednija i bolja liga.
PL treba skratiti na 10 ekipa, izglasati zakon o sportu, dobro poraditi na infrastrukturi tek onda bi mogli da se upoređujemo sa ligama komsijskih drzava.
Ne treba uporedjivati ni tu neku historiju, Dinamo uzeo 5 titula u Yugi, Zvezda oko 20 pa je opet Dinamo daleko ispred Zvezde
Sad pogleda ranking i upravu si, ne znam kako onda Hrv ima 2 predstavnika u LP?!marconato je napisao/la: ↑30 jul 2020, 11:37Zapravo je JSL ispred HNL po rankingu,jer je ova 20, a ne 15 liga...Ne znam otkud ti da je HNL 15?!hordasDoboj je napisao/la: ↑30 jul 2020, 10:58Ma tesko se to sve može usporedjivati, HNL je 15., JSL 19. liga Evrope.
PL je tek 40. iako ja ocekujem za nekih 5 godina da mi budemo tu negdje malo ispod 30. mjesta gdje realno i zasluzujemo. I ova razlika izmedju Hrvatske i Srbijanske liga je premala koliko je Hnl naprednija i bolja liga.
PL treba skratiti na 10 ekipa, izglasati zakon o sportu, dobro poraditi na infrastrukturi tek onda bi mogli da se upoređujemo sa ligama komsijskih drzava.
Ne treba uporedjivati ni tu neku historiju, Dinamo uzeo 5 titula u Yugi, Zvezda oko 20 pa je opet Dinamo daleko ispred Zvezde![]()
To zapravo i ne mijenja sustinu, jako slicne lige,mozda je HNL za nijansu kvalitetniji jer su koncentrisali kvalitet na 10 timova...![]()
Zato sto su takmicasku 18/19 zavrsili kao 15stihordasDoboj je napisao/la: ↑30 jul 2020, 11:55Sad pogleda ranking i upravu si, ne znam kako onda Hrv ima 2 predstavnika u LP?!marconato je napisao/la: ↑30 jul 2020, 11:37Zapravo je JSL ispred HNL po rankingu,jer je ova 20, a ne 15 liga...Ne znam otkud ti da je HNL 15?!hordasDoboj je napisao/la: ↑30 jul 2020, 10:58Ma tesko se to sve može usporedjivati, HNL je 15., JSL 19. liga Evrope.
Ne treba uporedjivati ni tu neku historiju, Dinamo uzeo 5 titula u Yugi, Zvezda oko 20 pa je opet Dinamo daleko ispred Zvezde![]()
To zapravo i ne mijenja sustinu, jako slicne lige,mozda je HNL za nijansu kvalitetniji jer su koncentrisali kvalitet na 10 timova...![]()
Ma sumnjam da je to nijansa, evo sad vidjeh da su prosirili na 20 klubova ligu![]()
Ali ne bih svakako vise u off-topic, tema je PL opcenito.