Kako se kaže ovca, na novo kurvatski jezik ?
Vuneni travojed.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Juce bio najtopliji dan i ujedno cini se jedini dan koji je ovog ljeta bio nepodnošljiv, vec od danas je maksimalna 29 i narednih sedam dana sve manje i manje uz povremenu kišu.
Jedan prigodan za danas.Hendo je napisao/la: ↑14 feb 2019, 21:43Razumijem ja tebe. Ti si dijete sa sela, do sad hodao po sijelima sa babom i mamom i sjedio zalizan u ćošku. Pojedeš jednu hurmašicu i čašu soka i nasmiješ se svima.Sarmelino je napisao/la:volim te hendo, ko tebe kamenom ti njega hljebom
Od slobode si imao slobodu da odeš u wc kad poželiš.
Sad malo sišao u grad, prvi put sam, čuo za neke strane bendove i moraš se razlikovati jer te stid babine beratke.
Nije više cool da budeš miran i zalizan i ćošku, nosaš sad horoz frizuru i koristiš ove termine samo da bi se razlikovao od amidžića, tetića, dajdžića koji su ostali na selu. A i babin kajš daleko.
"Dva smo svijeta različita" dobro te opisuje.
Old but goldHeller je napisao/la: ↑31 jul 2020, 09:47Jedan prigodan za danas.Hendo je napisao/la: ↑14 feb 2019, 21:43Razumijem ja tebe. Ti si dijete sa sela, do sad hodao po sijelima sa babom i mamom i sjedio zalizan u ćošku. Pojedeš jednu hurmašicu i čašu soka i nasmiješ se svima.Sarmelino je napisao/la:volim te hendo, ko tebe kamenom ti njega hljebom
Od slobode si imao slobodu da odeš u wc kad poželiš.
Sad malo sišao u grad, prvi put sam, čuo za neke strane bendove i moraš se razlikovati jer te stid babine beratke.
Nije više cool da budeš miran i zalizan i ćošku, nosaš sad horoz frizuru i koristiš ove termine samo da bi se razlikovao od amidžića, tetića, dajdžića koji su ostali na selu. A i babin kajš daleko.
"Dva smo svijeta različita" dobro te opisuje.
Jesi vidio, sahranice Salku u dvoristu Dzindicke dzamijetuzlak1987 je napisao/la: ↑31 jul 2020, 10:33Evo mudraca Kakira na Hayatu. Sam sebi postavlja pitanja i odgovara.
Ja konto ti imaš para makar upola ko Leorey a ono ti roviš krmetinu na akciji po katalozima.JarnoTrulli je napisao/la: ↑30 jul 2020, 11:53Erdinger i svinjski vrat, na istoj stranici, snizenje 30%. Ako ovo nije znak, ne znam sta je.![]()
![]()
Isti je to qrac , samo što se ovi javno vade na allaha da opravdaju svoje lopovluke ...Heller je napisao/la: ↑31 jul 2020, 11:24Jesi vidio, sahranice Salku u dvoristu Dzindicke dzamijetuzlak1987 je napisao/la: ↑31 jul 2020, 10:33Evo mudraca Kakira na Hayatu. Sam sebi postavlja pitanja i odgovara.pa IZ je gora od SDA X2
Al xxl, think about itHeller je napisao/la: ↑31 jul 2020, 11:29Ja konto ti imaš para makar upola ko Leorey a ono ti roviš krmetinu na akciji po katalozima.JarnoTrulli je napisao/la: ↑30 jul 2020, 11:53Erdinger i svinjski vrat, na istoj stranici, snizenje 30%. Ako ovo nije znak, ne znam sta je.![]()
![]()
Mislim da oni Salku gledaju kao ratnog heroja, koji je bio komandant jedinice Crni labudovi, a ne kao ministra.Heller je napisao/la: ↑31 jul 2020, 11:24Jesi vidio, sahranice Salku u dvoristu Dzindicke dzamijetuzlak1987 je napisao/la: ↑31 jul 2020, 10:33Evo mudraca Kakira na Hayatu. Sam sebi postavlja pitanja i odgovara.pa IZ je gora od SDA X2
Trenutno korisnika/ca: feniksptica i 38 gostiju.