AlfredNobel je napisao/la: ↑03 avg 2020, 14:33Nemoj Oremuša spominjati, oči mi krvare kad vidim komentare o njemu. Kaže neko sinoć 'hajde što je loš, ali što je trom i nije borben'.![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
AlfredNobel je napisao/la: ↑03 avg 2020, 14:33Nemoj Oremuša spominjati, oči mi krvare kad vidim komentare o njemu. Kaže neko sinoć 'hajde što je loš, ali što je trom i nije borben'.![]()
Ljudi nisu znali ni ulogu Crepulje onomad, pa su pričali da ne postoji na terenu, a u biti bio glavni na sredini. Tako da je najbitnije da Vinko vidi i ocijenuje, raji se jedino pika ako taj veznjak asistira, zabija i probacuje kroz noge protivnicima. Mirko ima ulogu Casemira, na primjer.THEC je napisao/la: ↑03 avg 2020, 14:47Ma mi od Oremusa ocito imamo pogresna ocekivanja ,i mene milion puta iznervira ono vraćanje lopte unazad i slično ali ocito je to njegova uloga da bude tu ispomoć štoperima i da ne ide previše naprijed, da radi onaj sto bi rekli nevidljivi posao, a to je upravo ovaj broj predjenih kilometara, presijecanje protivničkih napada,pa i pravljenje faulova na sredini terena, dok je recimo Djokanovic dobio malo vise slobode prema naprijed a i ocito je u tome bolji od Mirka, kako god treba u ekipi imati takve igrače koliko god nas možda to nerviralo i koliko god mi navijači nekad i ne vidjeli sav posao koji se na toj poziciji odradi tokom utakmice
Ja sam ga pljuvao prije tekme kada smo igrali pripremne...AlfredNobel je napisao/la: ↑03 avg 2020, 14:33Nemoj Oremuša spominjati, oči mi krvare kad vidim komentare o njemu. Kaže neko sinoć 'hajde što je loš, ali što je trom i nije borben'.![]()
Ne prizna ti se...Izvini , ali napusti forum...Nema pljuj, pa liži...hamsik je napisao/la: ↑03 avg 2020, 15:13Ja sam ga pljuvao prije tekme kada smo igrali pripremne...AlfredNobel je napisao/la: ↑03 avg 2020, 14:33Nemoj Oremuša spominjati, oči mi krvare kad vidim komentare o njemu. Kaže neko sinoć 'hajde što je loš, ali što je trom i nije borben'.![]()
Sada priznajem da sam pogriješio![]()
Vanja8 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 15:21Ne prizna ti se...Izvini , ali napusti forum...Nema pljuj, pa liži...hamsik je napisao/la: ↑03 avg 2020, 15:13Ja sam ga pljuvao prije tekme kada smo igrali pripremne...AlfredNobel je napisao/la: ↑03 avg 2020, 14:33Nemoj Oremuša spominjati, oči mi krvare kad vidim komentare o njemu. Kaže neko sinoć 'hajde što je loš, ali što je trom i nije borben'.![]()
Sada priznajem da sam pogriješio![]()
Bilo bi dobro izbjeć Ararat, sjetit ćemo se Džehennema protiv Banantsa tamoTHEC je napisao/la: ↑03 avg 2020, 15:24Nadjoh na zvanicnoj stranici Partizana ovo o pretkolu EL i sad nabrajaju ekipe koje bi voljeli izbjeći i kazu ne bi voljeli da idu u Albaniju ili Armeniju jer im ne bi nimalo lahko bilo, pogotovo u Armeniju zbog daljine puta, uslova ali i kako kazu nekih neugodnih iskustava iz prošlih godina ,isto tako je onaj neki Srbin iz Ararata govorio da bi volio Zvezdu dobiti u LP i da vjeruje da ih mogu proci pa kontam koliko smo mi navijali za onaj Ararat mozda je ipak bolje da ne igramo protiv njihu gostima prije svega ,kuci bismo ih ipak vjerujem rutinski prosli jer kvalitetniji smo sigurno al ne smije biti podcjenjivanja pogotovo sto se jedna tekma igra
Ne znam meni Oremus nesto ne lezi, naravno nisam ja tu ni bitan al nekako mi je ne dorecen. Nije mi ni tip Stanojevic ili Cimirot a nije mi vala ni prefinjen i brz u prijenosu kao Crepulja. Vjerujem da Vinko zna kako i gdje ga koristitiTHEC je napisao/la: ↑03 avg 2020, 14:47Ma mi od Oremusa ocito imamo pogresna ocekivanja ,i mene milion puta iznervira ono vraćanje lopte unazad i slično ali ocito je to njegova uloga da bude tu ispomoć štoperima i da ne ide previše naprijed, da radi onaj sto bi rekli nevidljivi posao, a to je upravo ovaj broj predjenih kilometara, presijecanje protivničkih napada,pa i pravljenje faulova na sredini terena, dok je recimo Djokanovic dobio malo vise slobode prema naprijed a i ocito je u tome bolji od Mirka, kako god treba u ekipi imati takve igrače koliko god nas možda to nerviralo i koliko god mi navijači nekad i ne vidjeli sav posao koji se na toj poziciji odradi tokom utakmice
Kakva suspenzija od kluba? Koliko zle namjere ima tvoj post, fuj
Meni jučer bi žao što je Oremuš morao igrati onako duboko. Al' kad skontaš da će se i Tino vratiti - to mu je i jedino moguće mjesto. Bolje je i njemu nek' se navikava na tu ulogu, iako bih i ja baš volio vidjeti Oremuša na CM.bordobijeli je napisao/la: ↑03 avg 2020, 15:40Ne znam meni Oremus nesto ne lezi, naravno nisam ja tu ni bitan al nekako mi je ne dorecen. Nije mi ni tip Stanojevic ili Cimirot a nije mi vala ni prefinjen i brz u prijenosu kao Crepulja. Vjerujem da Vinko zna kako i gdje ga koristitiTHEC je napisao/la: ↑03 avg 2020, 14:47Ma mi od Oremusa ocito imamo pogresna ocekivanja ,i mene milion puta iznervira ono vraćanje lopte unazad i slično ali ocito je to njegova uloga da bude tu ispomoć štoperima i da ne ide previše naprijed, da radi onaj sto bi rekli nevidljivi posao, a to je upravo ovaj broj predjenih kilometara, presijecanje protivničkih napada,pa i pravljenje faulova na sredini terena, dok je recimo Djokanovic dobio malo vise slobode prema naprijed a i ocito je u tome bolji od Mirka, kako god treba u ekipi imati takve igrače koliko god nas možda to nerviralo i koliko god mi navijači nekad i ne vidjeli sav posao koji se na toj poziciji odradi tokom utakmice![]()
Niko se ne dize , cak smo mislili poslije Husrefa ide potop , dobro je , samo da ne pucaElCartel11 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 15:55Dobra utakmica juce, ali trebamo malo spustiti loptu i ova najavljivanja setanja ligom.
Denchi je napisao/la: ↑03 avg 2020, 14:42Oficiale
Slobodan Milanović u Olimpiku: Sarajevo posudilo krilo komšijama s Otoke
Slobodan Milanović će provesti narednih pola godine na posudbi u sarajevskom Olimpiku.
Krilni napadač Sarajeva nije u planovima šefa stručnog štaba Vinka Marinovića i najbolja opcija za obje strane je posudba koja se i desila.
Milanović će priliku za debi u dresu Vukova imati u duelu 2. kola Premijer lige BiH kada Olimpik dočekuje Široki Brijeg.
Zanimljivo, ekipa s Otoke bi na krilnim pozicijama u prvoj postavi u narednih pola godine mogla imati dva dojučerašnja igrača Sarajeva nakon što je ranije s Koševa prešao Aladin Šišić.
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, N3R3D, Proximic, rimljanin90, skoJaa, UltraSa46 i 74 gosta.