FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 03 avg 2020, 14:43

AlfredNobel je napisao/la:
03 avg 2020, 14:33
Nemoj Oremuša spominjati, oči mi krvare kad vidim komentare o njemu. Kaže neko sinoć 'hajde što je loš, ali što je trom i nije borben'. :rol:
:crazy: :rol:

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 03 avg 2020, 14:44

Dobri kilometri, na evropskom nivou.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 03 avg 2020, 14:47

Ma mi od Oremusa ocito imamo pogresna ocekivanja ,i mene milion puta iznervira ono vraćanje lopte unazad i slično ali ocito je to njegova uloga da bude tu ispomoć štoperima i da ne ide previše naprijed, da radi onaj sto bi rekli nevidljivi posao, a to je upravo ovaj broj predjenih kilometara, presijecanje protivničkih napada,pa i pravljenje faulova na sredini terena, dok je recimo Djokanovic dobio malo vise slobode prema naprijed a i ocito je u tome bolji od Mirka, kako god treba u ekipi imati takve igrače koliko god nas možda to nerviralo i koliko god mi navijači nekad i ne vidjeli sav posao koji se na toj poziciji odradi tokom utakmice
Pyro is not a crime !

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 03 avg 2020, 15:02

Ma dobro, osim ove trojice još su samo Miličević, Kovačević i Hodžić odigrali svih 90 minuta.
Ništa manje sigurno nisu pretrčali npr Đokanović koji je bio po cijelom terenu, Jukić, Velkoski..
Ali svaka čast svejedno, velike su ovo cifre bez priče.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 avg 2020, 15:02

Dal ce Rahman konkurisati protiv Mladosti, Ili je supenzija od kluba u toku

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 avg 2020, 15:03

THEC je napisao/la:
03 avg 2020, 14:47
Ma mi od Oremusa ocito imamo pogresna ocekivanja ,i mene milion puta iznervira ono vraćanje lopte unazad i slično ali ocito je to njegova uloga da bude tu ispomoć štoperima i da ne ide previše naprijed, da radi onaj sto bi rekli nevidljivi posao, a to je upravo ovaj broj predjenih kilometara, presijecanje protivničkih napada,pa i pravljenje faulova na sredini terena, dok je recimo Djokanovic dobio malo vise slobode prema naprijed a i ocito je u tome bolji od Mirka, kako god treba u ekipi imati takve igrače koliko god nas možda to nerviralo i koliko god mi navijači nekad i ne vidjeli sav posao koji se na toj poziciji odradi tokom utakmice
Ljudi nisu znali ni ulogu Crepulje onomad, pa su pričali da ne postoji na terenu, a u biti bio glavni na sredini. Tako da je najbitnije da Vinko vidi i ocijenuje, raji se jedino pika ako taj veznjak asistira, zabija i probacuje kroz noge protivnicima. Mirko ima ulogu Casemira, na primjer.

@amy
Konkurisaće, ta kazna od Kluba je bila ona jedna pripremna tekma. Vraća se Amar.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 03 avg 2020, 15:04

Ta suspenzija davno zavrsila...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 03 avg 2020, 15:13

Nemoj Oremuša spominjati, oči mi krvare kad vidim komentare o njemu. Kaže neko sinoć 'hajde što je loš, ali što je trom i nije borben'. :rol:
Ja sam ga pljuvao prije tekme kada smo igrali pripremne...
Sada priznajem da sam pogriješio :roll:
FKS

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 03 avg 2020, 15:21

hamsik je napisao/la:
03 avg 2020, 15:13
Ne prizna ti se...Izvini , ali napusti forum...Nema pljuj, pa liži...

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 03 avg 2020, 15:21

Nadam se da smo kod ovih posudbi ubacili klauzulu da ti igrači ne mogu igrati protiv nas, da nam se ne bi ponovio slučaj Kouadio.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 03 avg 2020, 15:24

Vanja8 je napisao/la:
03 avg 2020, 15:21
hamsik je napisao/la:
03 avg 2020, 15:13
Ne prizna ti se...Izvini , ali napusti forum...Nema pljuj, pa liži...
:roll: :( :guz:
FKS

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 03 avg 2020, 15:24

Nadjoh na zvanicnoj stranici Partizana ovo o pretkolu EL i sad nabrajaju ekipe koje bi voljeli izbjeći i kazu ne bi voljeli da idu u Albaniju ili Armeniju jer im ne bi nimalo lahko bilo, pogotovo u Armeniju zbog daljine puta, uslova ali i kako kazu nekih neugodnih iskustava iz prošlih godina ,isto tako je onaj neki Srbin iz Ararata govorio da bi volio Zvezdu dobiti u LP i da vjeruje da ih mogu proci pa kontam koliko smo mi navijali za onaj Ararat mozda je ipak bolje da ne igramo protiv njih :mrgreen: u gostima prije svega ,kuci bismo ih ipak vjerujem rutinski prosli jer kvalitetniji smo sigurno al ne smije biti podcjenjivanja pogotovo sto se jedna tekma igra
Pyro is not a crime !

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 03 avg 2020, 15:33

THEC je napisao/la:
03 avg 2020, 15:24
Nadjoh na zvanicnoj stranici Partizana ovo o pretkolu EL i sad nabrajaju ekipe koje bi voljeli izbjeći i kazu ne bi voljeli da idu u Albaniju ili Armeniju jer im ne bi nimalo lahko bilo, pogotovo u Armeniju zbog daljine puta, uslova ali i kako kazu nekih neugodnih iskustava iz prošlih godina ,isto tako je onaj neki Srbin iz Ararata govorio da bi volio Zvezdu dobiti u LP i da vjeruje da ih mogu proci pa kontam koliko smo mi navijali za onaj Ararat mozda je ipak bolje da ne igramo protiv njih :mrgreen: u gostima prije svega ,kuci bismo ih ipak vjerujem rutinski prosli jer kvalitetniji smo sigurno al ne smije biti podcjenjivanja pogotovo sto se jedna tekma igra
Bilo bi dobro izbjeć Ararat, sjetit ćemo se Džehennema protiv Banantsa tamo
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 avg 2020, 15:40

THEC je napisao/la:
Ne znam meni Oremus nesto ne lezi, naravno nisam ja tu ni bitan al nekako mi je ne dorecen. Nije mi ni tip Stanojevic ili Cimirot a nije mi vala ni prefinjen i brz u prijenosu kao Crepulja. Vjerujem da Vinko zna kako i gdje ga koristiti :kafa:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 03 avg 2020, 15:41

amypitar je napisao/la:
03 avg 2020, 15:02
Dal ce Rahman konkurisati protiv Mladosti, Ili je supenzija od kluba u toku
Kakva suspenzija od kluba? Koliko zle namjere ima tvoj post, fuj :puke:

Imao je suspenziju kartona, propustio kolo i naravno da ce konkurisati za sljedecu utakmicu!
1946~

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 03 avg 2020, 15:46

Fanimo nek se okani fudbala,ako ce hodzic imati najbrzi sprint 😁😁

TheNorthFace
Kontakt:

Post Postao/la TheNorthFace » 03 avg 2020, 15:53

bordobijeli je napisao/la:
03 avg 2020, 15:40
THEC je napisao/la:
Ne znam meni Oremus nesto ne lezi, naravno nisam ja tu ni bitan al nekako mi je ne dorecen. Nije mi ni tip Stanojevic ili Cimirot a nije mi vala ni prefinjen i brz u prijenosu kao Crepulja. Vjerujem da Vinko zna kako i gdje ga koristiti :kafa:
Meni jučer bi žao što je Oremuš morao igrati onako duboko. Al' kad skontaš da će se i Tino vratiti - to mu je i jedino moguće mjesto. Bolje je i njemu nek' se navikava na tu ulogu, iako bih i ja baš volio vidjeti Oremuša na CM.

I teško da je Đokanović igrao centralnog zato što je bolji u tom od Mirka. Prije da mu Vinko ne vjeruje dovoljno.
1946

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 avg 2020, 15:55

Dobra utakmica juce, ali trebamo malo spustiti loptu i ova najavljivanja setanja ligom.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 03 avg 2020, 16:07

ElCartel11 je napisao/la:
03 avg 2020, 15:55
Dobra utakmica juce, ali trebamo malo spustiti loptu i ova najavljivanja setanja ligom.
Niko se ne dize , cak smo mislili poslije Husrefa ide potop , dobro je , samo da ne puca :)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 avg 2020, 16:16

Denchi je napisao/la:
03 avg 2020, 14:42
Oficiale

Slobodan Milanović u Olimpiku: Sarajevo posudilo krilo komšijama s Otoke

Slobodan Milanović će provesti narednih pola godine na posudbi u sarajevskom Olimpiku.
Krilni napadač Sarajeva nije u planovima šefa stručnog štaba Vinka Marinovića i najbolja opcija za obje strane je posudba koja se i desila.

Milanović će priliku za debi u dresu Vukova imati u duelu 2. kola Premijer lige BiH kada Olimpik dočekuje Široki Brijeg.

Zanimljivo, ekipa s Otoke bi na krilnim pozicijama u prvoj postavi u narednih pola godine mogla imati dva dojučerašnja igrača Sarajeva nakon što je ranije s Koševa prešao Aladin Šišić.
:kafa: :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hajdeee, rimljanin90, THEC i 68 gostiju.