Pusti se ti ZvezdeHistoricar je napisao/la: ↑07 avg 2020, 22:38Od tog Đokanovića ste brzo napravili nezamjenjivog igrača.Krupa nije mjerilo, recite mi protiv kojeg je to jakog i teškog protivnika, Đokanović razvalio i pokidao na sredini terena.Za Evropu, ako razmišljamo o nekom iskoraku i za derbije u ligi, treba nam iskusni kapitalac na zadnjem veznom, a Đokanović ce svakako dobiti svoju minutažu.Svojevremeno se i za Kenana Handžića pisalo kao i sad za Đokanovića, još mu Varešanović dao i kapitensku traku, danas ne znam jel se taj Handžić više uopšte bavi fudbalom.Iako me napadate za spominjanje Crvene zvezde, ja moram navesti jedan primjer.Zvezda na poziciji zadnjeg veznog ima zlatni klupski projekat, Veljka Nikolića, a unatoč tome, trener Dejan Stanković je izričito tražio da mu se dovede kapitalac na zadnjem veznom i doveden mu je Seku Sanogo iz saudijskog Al Itihada za milion eura.Stanković je obrazložio, da se evropske kvalifikacije i važne utakmice, igraju sa iskusnim igračima, a da ce za mlade biti prilike i da im treba postepeno dozirati minutažu.
Nego,reci ti nama,treba li zadnji vezni?