FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 07 avg 2020, 23:11

OsmaDolazi je napisao/la:
07 avg 2020, 23:09
Previse se lahko podcijenjuje Zeljeznicar.
Cak sta vise, oni su nam prvi konkurent za titulu. Jedino ih moze unakaziti ako im Stila ode u Emirate.
Imaju dobru ponudu za njega a i Stila bi krunisao karijeru dobrim novcima.

Sasvim fina ekipa sa realno najboljim trenerom u ligi.
Upravo tako..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 avg 2020, 23:12

Po mom skromnom misljenju potreban je DM kao backuo Djokanovicu. Znaci malca gurati u prvu postavu, a ovaj ce ga mjenjati u slučaju povreda, kartona ili ovako kad se zgusne rasporored.

Tako bi imali recimo po pozicijama:
DM: Djokanovic + novi igrač
CM: TSS + Oremus
AM: Rahmanovic + Zinedin + Salcin

Nije nam pod moranje al bi volio da dodje DM.
Ja se vise nadam napadacu, da dovedemo boljeg od Merse, jer samo tako možemo napredovati, da dovodimo bolje nego sto imamo :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 07 avg 2020, 23:15

ElCartel11 je napisao/la:
07 avg 2020, 23:12
Po mom skromnom misljenju potreban je DM kao backuo Djokanovicu. Znaci malca gurati u prvu postavu, a ovaj ce ga mjenjati u slučaju povreda, kartona ili ovako kad se zgusne rasporored.

Ja se vise nadam napadacu, da dovedemo boljeg od Merse, jer samo tako možemo napredovati, da dovodimo bolje nego sto imamo :D
To je to. Zato sam razocaran dovodjenjem fanima. Tatar je za njega ronaldo. A vracanje igraca kojeg smo drzali na tribinama i otjerali bilo bi u najmanju ruku smijesno.

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 07 avg 2020, 23:16

Ja bih postabio ovako
Jukic Rahman Fanimo pa onda u 60 minuti ubacio Zinedina i Salčina...
FKS

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 07 avg 2020, 23:17

Imamo najširi i definitivno najkvalitetniji roster u državi.
Imamo najboljeg trenera.
Odlične vlasnike.
Nema konkurencije za nas!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 07 avg 2020, 23:17

THEC je napisao/la:
07 avg 2020, 23:03
TheIvicnjak je napisao/la:
07 avg 2020, 23:00
hamsik je napisao/la:
07 avg 2020, 22:55

Prvo poluvrijeme katastrofa drugo dosta bolje uz sreću prvi gol greška golmana i klizeći nwkog igraća drugi gol autogol igrali su teški presing a sloboda se nije snašla...
Po meni željo borac tu su negdje najveći konkurent svinjski koji će opet igrati hinjski i biti veliki konkurent za 1 mjesto.
Skretnicu ce sudije pogurati do mjesta koje vodi u evropu, zrinjski ce nam biti konkurencija za titulu.
Sve ispod duple krune za mene bi bilo razocarenje.
najmanje pola lige je cirkus zesci, itekako ce nam biti konkurenti za titulu
Oni su nam najveći konkurenti, ne vidim ja da smo mi nesto kvalitetni od njih, imaju stilica koji je realno najbolji igrač u ligi imaju trenera koji je pokazao da je majstor u izvlačenju maksimuma iz igrača, to da smo mi bolji od njih takve priče idu samo njima u prilog jer oni sa hrane sa tim i loze pogotovo protiv nas.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 07 avg 2020, 23:18

OsmaDolazi je napisao/la:
07 avg 2020, 23:09
Previse se lahko podcijenjuje Zeljeznicar.
Cak sta vise, oni su nam prvi konkurent za titulu. Jedino ih moze unakaziti ako im Stila ode u Emirate.
Imaju dobru ponudu za njega a i Stila bi krunisao karijeru dobrim novcima.

Sasvim fina ekipa sa realno najboljim trenerom u ligi.
Gledao sam ih danas, fino i ozbiljno igraju. Njihova mana je sto nemaju klupe. Povrijede se Stilic i Juricic oni padaju. Ova sezona je za nas naizazovnija. Odbraniti titulu bice zaista veliki uspijeh. Svaka nam je pobjeda imeprativ. Borca ce gurat sto vise, Zrinjski je tu uvijek opasan i maleni najveci rival. Bice ovo duga sezona sa puno nerviranja..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 07 avg 2020, 23:19

Cekaj Adukor se spominje, pa spomenite i Aleksandra Pejovica i Irfana Hadzica, kad se vec prica o mahalskim :mrgreen: ...btw ovo sa infa prenosim, mada ni tamo niko ne tvrdi da su ovi igrači 100% zavrseni, da ne bude kakve ljutnje kasnije sto su se spominjali :mrgreen:

I jesmo individualno kvalitetniji od zelje ali opet ce nam biti konkurenti
Pyro is not a crime !

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 avg 2020, 23:21

TheIvicnjak je napisao/la:
07 avg 2020, 23:15
To je to. Zato sam razocaran dovodjenjem fanima. Tatar je za njega ronaldo. A vracanje igraca kojeg smo drzali na tribinama i otjerali bilo bi u najmanju ruku smijesno.
Fanimo bi nas mogao sve prijatno iznenaditi. Sto se mene tice prije dolaska nisam bio toliko za njega, ali sad vidim, da nam dzaba i 5 krila kad je samo Tatar dobar ostali za sad nikakav doprinos nemaju (racunajuci i pripremne ).
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 avg 2020, 23:23

hamsik je napisao/la:
07 avg 2020, 23:16

Ja bih postabio ovako
Jukic Rahman Fanimo pa onda u 60 minuti ubacio Zinedina i Salčina...
A gdje ti je Tatatatataaaaar
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 avg 2020, 23:27

Sve je to momci u pet deka kao sto sam najavio prije sezone, pola lige ce se boriti za titulu/Evropu, ostala polovica za opstanak. I u ova nepuna dva kola se vidi taj kvalitet izmedju recimo nas, kona, Borca, Zrinjskog na jednoj i Mladosti, Krupe, Radnika, Olimpika na drugoj strani.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 07 avg 2020, 23:34

Andrej Đokanović kod Vinka Marinovića ima: jednu utakmicu u kojoj nije bio u konkurenciji, dvije utakmice koje je presjedio na klupi, jednu utakmicu gdje je igrao 6 minuta i ovu zadnju utakmicu gdje je igrao 84 minute.

Pitanje je da li bi igrao i ovu zadnju da je u konkurenciji bio Sušić ili Dupovac. Ako je suditi po razmišljanju Vinka sa pripremnih, da je Dupovac bio tu, igrao bi stopera a Miličević bi igrao zadnjeg veznog. Da je i Sušić tu, onda Miličević stoper a Sušić uz Oremuša u vezi.

Na stranu vaše simpatije prema momku, i bez pojačanja na zadnjem veznom, upitna je prva postava njemu ukoliko ne budemo imali velikih problema oko povreda. To je moje mišljenje na osnovu dosadašnjeg rada našeg trenera.

Mislim da Vinko najviše vjeruje u Salčina i mislim da je trenutno prvi izbor na lijevom beku.

Đokanović i Pidro će dobiti solidnu minutažu ali daleko od one "standardne" tipa minutaža Hodžića, Besima, Tatara...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 07 avg 2020, 23:36

Mi ćemo mnogo veći problem imati u ofanzivnom dijelu ekipe nego u defanzivnom(za ligu sasvim dovoljno defanzivnih opcija a pitanje u ovom trenutku koliko je realno dovoditi za evrokvalifikacije koje se igraju na neutralnom terenu pojačanja i plaćati)U 90% utakmica lige ćemo imati posjed lopte i protivnici će igrati na kontru.Tip krilnih igrača(Jukić,Fenimo,Tatar) su igrači koji lošije igraju na postavljene odbrane i timove koji čekaju u zoni na 40m.Najveća snaga je u Ahmetoviću kome odgovara takva igra i Rahmanoviću(koji ima individualni kvalitet )Ako nas napusti Rahmanović poslije evrokvalifikacija i Ahmetović ne mogne iznjeti veliki broj utakmica(što je za očekivat),ekipa će imati problem sa realizacijom.Poznavajući Zinedina kroz omladinske selekcije i češko prvenstvo,on nikad nije pucao od spremnosti i nikad trkački nije mnogo donosio,za njega mora ekipa da radi dosta(mislim da on može biti samo back up Rahmanovići ).
Nadam se da će se Sušić brzo vratiti jer njegov individualni kvalitet je nešto što će mnogo značiti ekipi.

Ahbab
Kontakt:

Post Postao/la Ahbab » 07 avg 2020, 23:37

skoroalen je napisao/la:
07 avg 2020, 22:13
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
07 avg 2020, 22:04
Stoji i to, ali sta kad zagusti s povredama i zutim+ umor?
Milicevica naprijed gurati je grijeh, a onda ti jos Dupovac nazad igra..
Ne znam, i dobar i los potez bi bio dovodjenje Adukora
Struka najbolje zna
Ako sve to zagusti toliko da nemaš druge opcije na toj poziciji, bolje pustit malog Hodžića da igra. Adukor ne bi igrao za siću + je stranac + povratnik u ekipu. Realno, ako ćemo tako gledat, onda nam na svakoj poziciji treba još po jedan igrač. Zamisli zagusti s povredama a lijevo imaš samo Pidru i Salčina, na AMFu samo Rahmana i Zizua, desno samo Tatara i Fanima...
U pravu si. Bolje Hodzica gurati.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 07 avg 2020, 23:46

Dovesti Adukora i posaditi ga na tribine, kao razlog zašto ga nema navoditi 'tehnička odluka'.
Zezam se, ne treba biti surov. Vinko neka odluči treba li mu ili ne, ja sam više 'za' nego 'protiv'.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Ahbab
Kontakt:

Post Postao/la Ahbab » 07 avg 2020, 23:54

Vico zeljkovic je iz borca otisao na mjesto predsjednika saveza BiH. Sponzor lige je mtel. Ukoliko se bude štetilo i namještalo borcu onako kako vlasi to uvijek rade onda treba otici ispred zgrade saveza i nesto napraviti.. :bih:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 07 avg 2020, 23:55

Meni iskreno Anel Hadžić "ohladio", da biram između njega, Adukora, Gnjatića.. bio bi mi na zadnjem mjestu. Haman da se posvetio nekom biznisu oko auta, trenutno je na odmoru sa ženom, nema više onih story-a gdje trenira nikako a prije ih na dan bude dvocifren broj :mrgreen:

Ja sam uvijek ZA novog igrača, ako smo u mogućnosti što više kvalitetnih igrača to bolji rezultati.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 07 avg 2020, 23:58

Ahbab je napisao/la:
07 avg 2020, 23:54
Vico zeljkovic je iz borca otisao na mjesto predsjednika saveza BiH. Sponzor lige je mtel. Ukoliko se bude štetilo i namještalo borcu onako kako vlasi to uvijek rade onda treba otici ispred zgrade saveza i nesto napraviti.. :bih:
Kad si ti na terenu pravi, nema boga da iko išta može našteliti. Kad nisi, onda svaka sitnica smeta. Naravno da se može navlačiti, pa dobiješ primjer gurbeta od prije par sezona i saldom od šest suspendovanih sudaca, ali opet je ne osvojiše. Tako da ti kad na terenu izdominiraš, pet Vica ne mogu ništa. Previše vi tome pridajete značaja..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Ahbab
Kontakt:

Post Postao/la Ahbab » 08 avg 2020, 00:02

AlfredNobel je napisao/la:
07 avg 2020, 23:58
Ahbab je napisao/la:
07 avg 2020, 23:54
Kad si ti na terenu pravi, nema boga da iko išta može našteliti. Kad nisi, onda svaka sitnica smeta. Naravno da se može navlačiti, pa dobiješ primjer gurbeta od prije par sezona i saldom od šest suspendovanih sudaca, ali opet je ne osvojiše. Tako da ti kad na terenu izdominiraš, pet Vica ne mogu ništa. Previše vi tome pridajete značaja..
Vidjet ćemo u kojem smjeru stvari idu...

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 08 avg 2020, 00:02

BordoSarajevo je napisao/la:
07 avg 2020, 23:55
Meni iskreno Anel Hadžić "ohladio", da biram između njega, Adukora, Gnjatića.. bio bi mi na zadnjem mjestu. Haman da se posvetio nekom biznisu oko auta, trenutno je na odmoru sa ženom, nema više onih story-a gdje trenira nikako a prije ih na dan bude dvocifren broj :mrgreen:

Ja sam uvijek ZA novog igrača, ako smo u mogućnosti što više kvalitetnih igrača to bolji rezultati.
100% se slazem..
Otvorio biznis u Austriji, rade folije za auta..
Prije mu svaki story bio trening, a sada kako je uradjena folija na Porscheu...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, PapakIzSa, Zaboljesutra i 44 gosta.