Lik koji je izgubio 3 razlike od Rome i 4 razlike od Liverpoola. Yebo te Valverde da te yebo.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sve do ovog trenutka je bilo podnošljivo, koliko god to jadno i smiješno zvučalo, ali kada ti najskuplje pojačanje u historiji kluba kojeg si posudio Bayernu zabije 7 gol u 1/4 finalu Lige prvaka, e to je već neki novi nivo. Strašno.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Valverde ne bi izgubio 8-2, nego 5-2.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Hahahhahahhaahahahhahahahhahahahhahahhahaha
Messi pocaskaj mi doljnu bradu .....
Messi pocaskaj mi doljnu bradu .....
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
hahHAAHHAHASKDKS
Hahaajjaahahahah kakvo pišanje Coutinha
Ovi da imaju navijace tamo ko sto nemaju sad bi otisli i Bartomeua iznjeli ga iz kuce i deportovali iz drzave.

Ovi da imaju navijace tamo ko sto nemaju sad bi otisli i Bartomeua iznjeli ga iz kuce i deportovali iz drzave.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Hahahaha e jest mi drago zbog Coutinha, ne mogu docekati izjave, ajmo do 10.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Ovo je trebalo, hvala vam Bayern hahahaahha
Kakvi amateri, sve sto su se provlacili ikad sad su naplatili.
Sreca pa nema druge tekme, dobro sam ja rekao, bio bi dvocifren broj, a i ovako bi moglo hahahahaha
Kakvi amateri, sve sto su se provlacili ikad sad su naplatili.
Sreca pa nema druge tekme, dobro sam ja rekao, bio bi dvocifren broj, a i ovako bi moglo hahahahaha
27.10.2020
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Udri magare dok su noge u blatu
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Vodio je on qurcu mom
Kad zazivas jednog debila naustrb drugog debila. Yebote Valverde ko da je Klopp pa tu se.res.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sad nakon ove utakmicr barem mogu ocekivati da ce dobiti 80 za Coutinha kad njima vec nije dobar.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A Coutinho nije imao prilika da se pokaže kakav je igrač dok je bio u Barceloni?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
3 godine zaredom 3 najvece sramote u ligi prvaka ikad, svaka cast upravi i igračima.Rastjerati sve redom, raspustiti Messijev klan i poceti iznova.
Messi, ajde u MLS, vakat je....
Povedi i Suareza, Busketca, Vidala, Pikea...
Semedo, ajde u Boavistu. Roberto, Betis place za tobom.
Lengle, tesko da bi te i Sevila uzela nazad.
Ovo je za totalnog remonta, ali bas totalnog. Xavi ti si najpametniji, nisi lud da dodjes ove lezihljebovice da vodis. Krojf ove ne bi mogao dovesti u red.
Od citave ekipe, ostavio bih samo Puiga i Fatia. Ajde, eto mozda jos i De Jonga, dati mu sansu jednu godinu da igra zadnjeg veznog.
Ovo je za totalnog remonta, ali bas totalnog. Xavi ti si najpametniji, nisi lud da dodjes ove lezihljebovice da vodis. Krojf ove ne bi mogao dovesti u red.
Od citave ekipe, ostavio bih samo Puiga i Fatia. Ajde, eto mozda jos i De Jonga, dati mu sansu jednu godinu da igra zadnjeg veznog.
Ne briini vodja je poceskao bradu !!!Evander je napisao/la: ↑14 avg 2020, 22:51Messi, ajde u MLS, vakat je....
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
@Lillard
Opsuj jos jednom nesto, hebat cu ti i Suska i Tudjmana glupane kamenjarski!!!
Opsuj jos jednom nesto, hebat cu ti i Suska i Tudjmana glupane kamenjarski!!!
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 14 avg 2020, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
- tutankamon1905
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sad će standardne izjave Messija kako ne smiju više ovo dopuštat da će se sljedeće godine vratit jači i potrudit se više nego ikad.
Pique i Busquets isto. Alba će reći da moraju bolje. Klasika.
Pique i Busquets isto. Alba će reći da moraju bolje. Klasika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.