FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Zamisli revans jos da ima
Bas onakav kraj kakva je i sezona bila.Tacka na sve lose,bolje nije moglo u smislu da se udari zadnji ekser na ovu ekipu setaca.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
Ma koji ste vas dvojica jadnici, to nisu istine. Pa.d sje ne znam staburadio,.roliko je donio Barceloni da vam nikad ne padne na pamet pljuvat ga.
Od ovoliko tuge, losih transfera, desetljeca kvazitrenera, potrosenih para, lose tsktike, oni nadji s.rat po Messiju. Dan te yebo kolki jadnik moras bit.
Od ovoliko tuge, losih transfera, desetljeca kvazitrenera, potrosenih para, lose tsktike, oni nadji s.rat po Messiju. Dan te yebo kolki jadnik moras bit.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
RIP
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Hoce li sport.es dati opet Messiu ocjenu 8? 

Najgore je sad sto ce likovi opet pojedince kritikovat hahahahaha
Pa koji nam je prosjek godina? Daleko najstariji u Europi.
Bayern je opet pokazao ono sto sam govorio i govorim vec 3 godine a to je: fali ti 6 igraca.
2 krila, 2 beka i 2 veznjaka. Stopere isto zamijenit, i onda dodjemo na kompletan tim.
Bayern je opet pokazao ono sto sam govorio i govorim vec 3 godine a to je: fali ti 6 igraca.
2 krila, 2 beka i 2 veznjaka. Stopere isto zamijenit, i onda dodjemo na kompletan tim.
27.10.2020
O ovome vam je pricao stari romariooo
Sledece sezone pojacat mesiju goatu platu, dovest mu jarana nejmara i ostavit mu ove jarane u ekipi i bice bolje
Sledece sezone pojacat mesiju goatu platu, dovest mu jarana nejmara i ostavit mu ove jarane u ekipi i bice bolje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bukvalno bi primili 15 golova da imaju dvije utakmice.
Zamisli sevenup fazon kad je bio, kažeš nekome da će za 7 godina primit 15 u dvomeču
Zamisli sevenup fazon kad je bio, kažeš nekome da će za 7 godina primit 15 u dvomeču

Osjećam se ko kad ant man dođe u Endgameu i pita watafak happened here
Samo da sam sebe citiram od danas:
Kreteni ga plate 150 miliona, da bi ga poslali na posudbu i onda im frajer zabije 2 gola i upiše asistenciju za 10 minuta

Ovu upravu treba javno linčovati za sve ove promašene godine
Kreteni ga plate 150 miliona, da bi ga poslali na posudbu i onda im frajer zabije 2 gola i upiše asistenciju za 10 minuta

Ovu upravu treba javno linčovati za sve ove promašene godine

Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 avg 2020, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
fali sve, od uprave, do čistačiceleorey je napisao/la: ↑14 avg 2020, 22:55Najgore je sad sto ce likovi opet pojedince kritikovat hahahahaha
ili bolje rečeno opozicije... opozicija ne postoji da bi ovo iskoristila
Pljuvanje je reci da je njegovo vrijeme proslo?Lillard je napisao/la: ↑14 avg 2020, 22:55Ma koji ste vas dvojica jadnici, to nisu istine. Pa.d sje ne znam staburadio,.roliko je donio Barceloni da vam nikad ne padne na pamet pljuvat ga.
On je vodja ove ekipe, on je pokretacka snaga, on je neko ko se pita.
Barcelona je Messi, a vidimo da vise ne ide, niti ce ici.
Njegova era je prosla, klub ne smije vise biti njegov taoc.
Ti bi ulazio u novi preokat sa Messiem?
Pa ne ide to bas tako.
Ako hoces promjene, promjene se moraju desiti. I guradiola kad je gradio novi tim, prvo se Ronadinja i glavnih igraca rijesio.
Ti bi sad doveo novog trenera, da uredi nesto, a ne bi sredio stanje u svlacionici prije toga? Znas koji trener u ovoj konstalaciji snaga moze nesto? Niti jedan na svijetu.
rutinski smo bolje igrali za oko
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Kad nije bila dovoljna Roma i Liverpool, dobiješ ovo. Promjena trenera, neke kozmetičke promjene, igra jedan novi igrač u odnosu na Anfield. Navuklo se tu sve od luzeraja do bezobrazluka, a najveće plate na svijetu imaju. Najmanje pola tima treba da ode, ali kako? Koja budala će uzeti bilo kojeg igrača nakon ovog? Koja budala će uopće prihvatiti da trenira ovu skupinu igrača? A nema ni vremena za bilo šta.
Na kraju mi žao one djece na tribinama. Možda bi oni primili i više, ali bi barem poginuli na terenu.
Na kraju mi žao one djece na tribinama. Možda bi oni primili i više, ali bi barem poginuli na terenu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Sve bi oni čistili i nanovo, a potrošili budžet jedne jače države.
Nema se para, što ste dovodili dovodili.
Uzdajte se u ovu omladinu što ste doveli i dovesti poštenog trenera.
Nema se para, što ste dovodili dovodili.
Uzdajte se u ovu omladinu što ste doveli i dovesti poštenog trenera.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- StrikeWarzone
- Kontakt:
- branimir85
- Kontakt:
Kakva mudra odluka da kod 3-1 odustanem od gledanja, užas rezultat. 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Evo kaže Pique da su potrebne promjene, da su dotakli dno dna i da će on prvi otići ako je to najbolje za klub.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.