Da upravo to, iznenadilo me koliko smo lose fizicki spremni. tc nas ubio trkom i prekide smo lose branili.. upravo to gdje su ovi najjaci...mozda "takticka varka" sa nase straneNapapijri je napisao/la: ↑16 avg 2020, 15:34Gdje su oni najbolji, mi trenutno nismo ni prosjecni, nazalost.Fudo je napisao/la: ↑16 avg 2020, 15:33Connah je prije u kvalifikacijama izbacio norveski Stabæk i skotski klimarnock. Vrlo su agresivna ekipa bez pardona i jako su spremni fizicki. Imaju dobre prekide, gdje ce nam sigurno zadati najvece probleme. Tehnicki smo dosta jaci od njih ali ako ponovimo igru iz ove 3 prethodne tekme, pogotovo ovu protiv tc, necemo imati cemu se nadati.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja ove velšane gledam kroz prizmu reprezentacije koja im je i više nego respektabilna. Gledajući im igrače, većina ih je igrala po nižim ligama engleske a svi znamo da se po četvrtim-petim ligama engleske igra ništa manji kvalitetniji fudbal od našeg u prvom rangu.
Ne mogu zidari, menadžeri, koktel majstori izbaciti jednu od boljih ekipa iz škotskog prvenstva i ne osramotit se protiv profesionalne ekipe Partizana iz Beograda.
Najviše se bojim i naše i njihove fizičke spreme. Za nas ne znam šta očekivati u vezi toga posle onog sa Tuzlom a za njih mislim da su daleko spremnija ekipa. Nadam se da ćemo biti pametni i da nećemo odmah od starta bezglavo jurcati pa da već do poluvremena umremo i onda u drugom spašavati živu glavu.
Više sam za varijantu da umrtvimo igru u prvom poluvremenu, da se što više sačuvamo i onda da se "pobijemo" u drugom i da krenemo po taj prolaz.
Kako god, neće biti lahko, nisu ovo amateri kao što su oni sa Gibraltara, San Marina, Malte, Farskih ostrva...
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Igramo protiv Amatera kojibe bi mogli igrati ni u 5.rangu Eng. Lige po kvalitetu.
Ako je to tako onda da i mi raspustio ove nase "profesionalce". Pobjeda je imperativ
I nju očekujem.
Još se sjećam 1985. I duela protiv skijaša iz Lahtija, kad su nas dobili 2:1 na Koševu kada su iz dvije kontre dali golove....
FKS*Champion; 5xB&H // 19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Super kup 1997
-
Historicar
- Kontakt:
-
Sanchez1987
- Kontakt:
Bas to htio napisati,i od takvih da strepimo da ce bolje trcatiHistoricar je napisao/la: ↑16 avg 2020, 16:39Zadnju zvaničnu utakmicu, Nomadi su odigrali prije gotovo pet i po mjeseci.
-
Historicar
- Kontakt:
Ispadnemo li, to ce tektonske poremečaje izazvati, tražite ce se Vinkova i Hadžijina glava, logika nalaže, da bi njih dvojica u slucaju ispadanja, odmah trebala napustiti klub, a klub bi se teško oporavio od toga, do kraja sezone.Ipak, vjerujem u prolaz, bolji smo, nadam se da ce nam u ovoj emisiji nešto reci o situaciji sa Sušićem i pojačanjima.Sanchez1987 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 16:42Bas to htio napisati,i od takvih da strepimo da ce bolje trcatiHistoricar je napisao/la: ↑16 avg 2020, 16:39Zadnju zvaničnu utakmicu, Nomadi su odigrali prije gotovo pet i po mjeseci.![]()
- siroliver69
- Kontakt:
Djesi optimistaSanchez1987 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 16:42Bas to htio napisati,i od takvih da strepimo da ce bolje trcatiHistoricar je napisao/la: ↑16 avg 2020, 16:39Zadnju zvaničnu utakmicu, Nomadi su odigrali prije gotovo pet i po mjeseci.![]()
-
Samozdravlje
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑15 avg 2020, 22:30Ja sam i mislio da ce tako biti, da cemo odigrati s Olimpikom a da cemo velez odgodit. To mi se nekako logicno cinilo al eto valjda nasi bolje znaju sta je dobro za igrace.
Nerado , ali ti moramo svi priznati da si upozoravao na ovo. Nadam se da ce te nastavak prvenstva demantovati , ako ne u narednih 2-3 kola onda na proljece sigurno. Amin .
Sto se tice odgadjanja utakmica, mislim da su nasi upravo to zeljeli. Ocito da zele relaksirani i odmorni otici na otok. Velez spada u red najnepovoljnijih ekipa za nas(uz TC), ali mislim da je politika Kluba da se prodje ovo prvo kolo kvala LP i da je tome podredjen i ovaj start prvenstva.
Ne zelim ni pomisliti da ce se prenjeti ova igra u Evropi.
Welsani se ni pod razno ne smiju smatrati amaterima. Oni ce poginuti da prodju dalje, nadam se da im to nece pomoci i mi smo itekako motivisani.
Prolaz dalje bi pokopo los start u PL. Pozz.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
90minut pise jako dugo, a najaktivniji je na navijackim temama. Momak je vec neko vrijeme u navijackoj penziji i jako dugo je uz FKS obilazio sve gradove i sela najdraze nam drzave.siroliver69 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 16:48Najnormalniji si forumaš, definitivno
A evo vracaju se i odbjegle, uvrijeđene forumašice pod novim nicovima 90-ke sl.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
DA TE VOLIM ODUVIJEK SAM ZNAO...
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Red1946 je napisao/la: ↑16 avg 2020, 16:34Ja ne mogu vjerovati da se postavlja pitanje prolaska protiv Conanhsa, zvuči kao kip vic.
Igramo protiv Amatera kojibe bi mogli igrati ni u 5.rangu Eng. Lige po kvalitetu.
Ako je to tako onda da i mi raspustio ove nase "profesionalce". Pobjeda je imperativ
I nju očekujem.
Još se sjećam 1985. I duela protiv skijaša iz Lahtija, kad su nas dobili 2:1 na Koševu kada su iz dvije kontre dali golove....
Kusisi gledao sa Juga, tugo moja kako smo otisli po*****. Gore nego protiv Kukuesi . Ne bi bilo prvi put da amateri dobiju poluprofesionalce.
Jesam optimista (zato sto vas je vecina), ali ne bih se slozio sa Tvojim omalovazavanjem Welsana. Mi u stvari igramo protiv Engleza. Kazes peti rang takmicenja u Engleskoj, a u LC znaju izbacivati slicne ekipe druge timove Celzija,MU,MC i sl.
Niposto podcjeniti, domacini su , a i sudije iz iste filozofije igre.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Vjeruješ u pobjedu - Halo ba nemoj stvarati pritisak, forum utiče na igrače, kreira im svijest da su veliki favoriti, opustice se, pa šta i da ne dobiju, ne treba stvarati pritisak...
Ovako se vrti priča zadnjih nekoliko stranica.
- ElCartel11
- Kontakt:
Nije nas tako haveruHaver ! je napisao/la: ↑16 avg 2020, 17:37Skeptičan po pitanju pobjede - UAAA ne valja to, podcjenjujes ekipu i stručni štab, kao navijač nisi zaslužio ovakve uslove kluba, ne razumiješ se fudbal, negativac, vežeš šuhvu, pehiraš...
Vjeruješ u pobjedu - Halo ba nemoj stvarati pritisak, forum utiče na igrače, kreira im svijest da su veliki favoriti, opustice se, pa šta i da ne dobiju, ne treba stvarati pritisak...
Ovako se vrti priča zadnjih nekoliko stranica.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemoj zaboraviti da pogledaš bordo sedmicu za malo jače od sat
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Ammko99, aqarius, Arma00, Atlanta, Babayaro, belosevic23, boki86, bordobijeli, BurekSasirom, casual033, Cwirek, Devedesetdeveti99, DjaniTarik, DoktorXabaras, Elrond, fks74, Fudo, gh0stHZ, haklamas, HariTz, Imamkarbarum, Jadnimi, James1987, JavierBosnia, johntravolta123, KarloIvandic, kupus army, Lavcina, laznokrilo, Lecler, ledesma, mire96, mnon46, MokraKifla, Mostarac12345, Oerde, Pantelija, pinki, Pitaristok, prisonbreak, rimljanin90, Scholl, siroliver69, trunks1946, Turo, Uknaac, Velaxsa, w0st, XYZA, zagorski, Zeka i 469 gostiju.