Barci ne treba novi trener, Barci treba nova uprava i novi normalni predsjednik prije svega (a oni ce onda dovesti stručni štab).
I ne mogu da vjerujem da Koeman pristaje na ovo poniženje, da spašava guz.ove Barti

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
JUST IN: Arthur Melo has been denouned by the local police in Palafrugell in the early hours after they caught him positive in an alcohol control after suffering a mild traffic accident.
Xavi - Iniesta - Villa - Puyol - Valdes ovaj stručni štab Laporta ili Fonte fotelja i povratak na stare stazeJoeBleck je napisao/la: ↑17 avg 2020, 14:08Eh kad bi se klub pustio u ruke Caviju , Iniesti pa cak i Pikeu vlazni snovi.Barca treba kolektiv ljudi koji razumiju biznis i fudbal.Kriminalci trenutno vode klub kao sto nasi vode drzavu.Obecanja i nista vise.
Kuman je budala ako prihvati posao.Bit ce popisan nakon 6 mjeseci.Sto je tragedija , njegova karijera kao trenera je odron.Jedina kvaliteta je sto vjeruje i misli na mlade igrace. Ono sto treba Barci.
Frenkie bi igrao ono sto treba da igra u nadam se zivotom da bi Buskec bio klupa ili cak bivsi.
Jel to novo "pojačanje" Jome?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑17 avg 2020, 13:54JUST IN: Arthur Melo has been denouned by the local police in Palafrugell in the early hours after they caught him positive in an alcohol control after suffering a mild traffic accident.![]()
To je to.
Da sjajan je.Ono sto radi sa Riverom je suflirani fudbal kakav je igrala Barcelona.Nema tu nekih superklasa ali ekipa djeluje atomski na terenu.Brzo,jednostavno i pokretljivo.
Pa zato sam njega i naveo jer mi izgleda kao ozbiljan tip koji ne bi dozvoljavao da mu se iko mijesa u posao.JoeBleck je napisao/la: ↑17 avg 2020, 14:39Da sjajan je.Ono sto radi sa Riverom je suflirani fudbal kakav je igrala Barcelona.Nema tu nekih superklasa ali ekipa djeluje atomski na terenu.Brzo,jednostavno i pokretljivo.
Za njega je potrebno da se klub dozove jer smatram sa ni on sam ne bi dozvolio da ga neko pravi budalom.
On ima ogroman rejting u J.Americi i napravio je vrhunske stvari,ne vjerujem da je voljan biti popisan da bi trenirao cisto Barcu.
Koga Pacov dovede, jadna mu majka. Ne žalim Koemana, sam je kriv kad je pristao da bude Bartin potrčko. Svakako ce ga šutnuti za pola godine."Valverde ➡ Setien ➡ Koeman.
U pitanju je zbunjen klub."
Kako ne shvatate da je Bartomeu bivši. Prijevremeni izbori su neminovnost. Danas će odlučiti kad i kako ali najvjerovatnije je da će biti održani u novembru. Dakle nema te sile koja će spasiti ovu upravu više. Oni su prošlost.let3 je napisao/la: ↑17 avg 2020, 14:31To je to.
Da on prihvati Barcinu klupu u nekim normalnim okolnostima kad je klub sređen i funkcionalan, pa hajde. Covjek je zabio gol za prvu titulu LP, legenda kluba, zaslužio je šansu.
Ali doci u ovo rasulo da spašava Bartinu guz.icu, ne mogu da vjerujem da na to pristajenije on glup covjek, pa da ne vidi gdje dolazi i kad dolazi u kojem momentu...i zašto ga pacov sad zove
![]()
Tata Martino isto razvaljivao tamoJoeBleck je napisao/la: ↑17 avg 2020, 14:39Da sjajan je.Ono sto radi sa Riverom je suflirani fudbal kakav je igrala Barcelona.Nema tu nekih superklasa ali ekipa djeluje atomski na terenu.Brzo,jednostavno i pokretljivo.
Za njega je potrebno da se klub dozove jer smatram sa ni on sam ne bi dozvolio da ga neko pravi budalom.
On ima ogroman rejting u J.Americi i napravio je vrhunske stvari,ne vjerujem da je voljan biti popisan da bi trenirao cisto Barcu.