Ali je zato tražio da se objavi na forume.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ali je zato tražio da se objavi na forume.
Ma nije uopste problem u Senadovoj uplati, kakav god on bio, opet je Zeljin navijac. Ljude vise iritiraju njegovi pusikurci sa svrsaljkama na istog, grande Miske, gospodin, hadzija...i automatski ti skrece pozornost sa uplate na njegovo svjesno samohvalisanje. Iako ja licno mislim da covjeku to nije bio cilj, al' njegove kujice mu rade antireklamu.Valter je napisao/la: ↑19 avg 2020, 17:39Nepotrebno unošenje negative i ličnih obračuna.
Hvala svakom ko uplati bilo jednu ulaznicu, bilo sto i jednu.
A ne treba prozivati i one koji nisu upaltili a po mišljenju pojedinaca trebali su.
Generalno teška vremena su pred sportom, a tako i pred našim Željom. Željo nit je samo Amarov, nit samo Senadov, nije je samo moj, a Boga mi ni tvoj. U ovakvim vremenima samo mogu pomoći pozitivne priče i zajedništvo. Na drugom forumu uglavnom navijaju za Želju, na ovom forumu uglavnom navijaju za Želju, pa u čemu je onda problem. Nije valjda u tome čiji je veći.
Željo mnogo mi značiš u ovoj svakodnevnici, pomozi nam da svi izađemo iz ovoga mentalno jaki.
Čim je proslijedio uplatnicu forumskim dupeuvlakačima, to mu je bio cilj.
I to na forumu gdje se jadni satraše u tri smjene pljujući po klubu. Samo pogledaj nik koji je objavio, Amar i uprava napolje, sve ti je jasno.
irfo je napisao/la: ↑19 avg 2020, 17:51viewtopic.php?f=99&t=14733
Da vas zamolim jos jednom, ima tema na kojoj se ta diskusija moze nastaviti, nema potrebe da nastavljamo vise o tome ovdje
Istog sam mišljenjaExBlueone je napisao/la: ↑19 avg 2020, 17:53Hvala upravi sto su omogućili ovu pay pal uplatu i za nas iz Sa.
Kako ove sezone nema gostovanja, mislim nema tekmi nikako, odlučio sam da za svaku domaću uplatim protivvrijednost jednog prosječnog gostovanja na koje bih inace išao, dakle od 35-50 KM. Pa sam zaokružio na 45 KM počevši od ove utakmice naravno.
+1maldini3 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 17:54irfo je napisao/la: ↑19 avg 2020, 17:51viewtopic.php?f=99&t=14733
Da vas zamolim jos jednom, ima tema na kojoj se ta diskusija moze nastaviti, nema potrebe da nastavljamo vise o tome ovdje
Bravo @irfo![]()
UBIPITAR je napisao/la: ↑19 avg 2020, 17:54Istog sam mišljenjaExBlueone je napisao/la: ↑19 avg 2020, 17:53Hvala upravi sto su omogućili ovu pay pal uplatu i za nas iz Sa.
Kako ove sezone nema gostovanja, mislim nema tekmi nikako, odlučio sam da za svaku domaću uplatim protivvrijednost jednog prosječnog gostovanja na koje bih inace išao, dakle od 35-50 KM. Pa sam zaokružio na 45 KM počevši od ove utakmice naravno.![]()
Zamislite da nas moze 6-7 hiljada u petak biti na tribinama. Tacno fali to sve.Drugi dan akcije navijača Željezničara: Sluteći po odzivu u petak bi na Grbavici "grmilo"
Ma bilo bi minimalno 8 hiljada protiv Mladosti. Rezultati, teren, ugodjaj na stadionu, sve je top trenutno.
Sad bi se i Sanja pjevala sa cejfom
I psovke Veselinoviću kad doda loptu u aut.
Trenutno korisnika/ca: elSaik, Google Adsense [Bot], Levin, Napaceni87, sassari i 65 gostiju.