FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima i gorih, kad se sjetim onih sa OBN kad su prenosili, citava Yuga nam se smijala, dobar je Marijan, jest budala al drazi mi je od Bahe
Bilo je milina prebacit se na live stream sa face tv-a... Ne dao Bog nikom ono vise slusat....
Al ebo njega... Prosli smo to je najbitnije i da se zalijece rane i budemo spremni za Brest..Treba podrska nasima. Igramo lose, to svi vide, nije neka matematika, al nema zasad puno stete, mozda smo kupili malo vremena da se poslozi sve sto treba, vratit ce se i TSS, mozda kliknemo...
Idemo dalje..
Al ebo njega... Prosli smo to je najbitnije i da se zalijece rane i budemo spremni za Brest..Treba podrska nasima. Igramo lose, to svi vide, nije neka matematika, al nema zasad puno stete, mozda smo kupili malo vremena da se poslozi sve sto treba, vratit ce se i TSS, mozda kliknemo...
Idemo dalje..
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- RajaBa1983
- Kontakt:
Rutinski, Šampionski !
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Dobro je...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
- Kontakt:
On je puno , puno bolji. Tito igre . Srce kao Trebevic. Mi bez Rahmanovica

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Da daKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:17To je ekipa čija se vrijednost procjenjuje na 600.000€... Nešto tipa juniori Sarajeva.
A oni su dobili
Kilmarnock.
Hjk helsinki
I jos jednu dobru ekipu...
Pa sad skontaj jesu li bas amateri.
Dalje, u 12 evropskih tekmi su primili Samo 17 golova.
U prevodu ako izbijes one od partizana sto su primili u gostima dodjes malo vise od jednog gola po tekmi. O cemu pricamo?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Sto Zinedin ne igra gotovo pa nikako. Mislim da smo svi ocekivali da ce biti nosioc veznog reda.
Nije ovo liga, nismo šampioni Lige Prvaka

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Tako jeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!
Hvala dragom Bogu, ogroman ogroman teret pao sa grudi i njima i nama kao navijačima.
Hvala dragom Bogu, ogroman ogroman teret pao sa grudi i njima i nama kao navijačima.
Da je jako doći do 4. kola LP ... Ii poraz donosi 5.0 mio eura, plus 2.9mio eura i Plasman u EL...
Hajmo pokušati Vinko.

Hajmo pokušati Vinko.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Vrlo je vžna ova pobjeda i na psiholoskom planu...
Mogu pljuvati mnogi ovdje pod frazom , "kritike", ali shvatite konacno da nas klub pomjera nas fudbal ka naprijed...
Nismo mi ni svjesni koliko ova momcima pobjeda znaci...
I pored toga pljuvaci ne prestaju, sad smo kao u doba Jesica, tanki smo...Ne znam kako imaju snage vise, ali svima vam je klub veceras zaklopio usta...
Gdje je ono pljuvanje kako nemamo snage, kako je Jeleskovic unistio ekipu, kako su bolje izgledali pod Husovom fizickom spremom...
E jadnici, pardon "kriticari" za dobrobit kluba, nabiyem vas sve redom
Mogu pljuvati mnogi ovdje pod frazom , "kritike", ali shvatite konacno da nas klub pomjera nas fudbal ka naprijed...
Nismo mi ni svjesni koliko ova momcima pobjeda znaci...
I pored toga pljuvaci ne prestaju, sad smo kao u doba Jesica, tanki smo...Ne znam kako imaju snage vise, ali svima vam je klub veceras zaklopio usta...
Gdje je ono pljuvanje kako nemamo snage, kako je Jeleskovic unistio ekipu, kako su bolje izgledali pod Husovom fizickom spremom...
E jadnici, pardon "kriticari" za dobrobit kluba, nabiyem vas sve redom
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sto ne mogu ove kvazi gospode, pa im smeta Maki.
Jel ustajete u pola 7, jel pijete caj svako jutro? Knjigu procitate, idete na posao sa aktovkom, rucate i vecerate u tacno vrijeme, spavate prije 12. Grozite se na svaku psovku
Jasta, drkate qurqc pola dana, yebete igracima sve pk spisku, pljujete, pa vam ni komentator ne odgovara
Covjek izvukao maksimum iz utakmice bez tona, bez navijaca, spremio podatke za jednu noc ko sto mnogi ne bi da su mjesec imali, dosao iz druge drzave i imao energije za sve to
BRAVO MAKI ŠMEKERSKI ODRADJENO! IDEMO DALJE
Jel ustajete u pola 7, jel pijete caj svako jutro? Knjigu procitate, idete na posao sa aktovkom, rucate i vecerate u tacno vrijeme, spavate prije 12. Grozite se na svaku psovku
Jasta, drkate qurqc pola dana, yebete igracima sve pk spisku, pljujete, pa vam ni komentator ne odgovara
Covjek izvukao maksimum iz utakmice bez tona, bez navijaca, spremio podatke za jednu noc ko sto mnogi ne bi da su mjesec imali, dosao iz druge drzave i imao energije za sve to
BRAVO MAKI ŠMEKERSKI ODRADJENO! IDEMO DALJE
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
jbg znam,al igra srcem bori se zato ga branim hehe,,ludo pa haj al je igracina,da je vise takvib u ekipi,samo nek smo prosli
I dobiti ce ga 99%. To je Amar, srcan, zivac, bez pardona i ono sto je najvaznije igrac koji daje zadnji atom snage na terenu.
Amer Dupovac!
NAJGORE SARAJEVO U ZADNJIH 30 GODINA 

- RajaBa1983
- Kontakt:
i šta sad izgleda da slabo kontaš
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Prenose li se kartoni iz LP u LESanchez1987 je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:23jbg znam,al igra srcem bori se zato ga branim hehe,,ludo pa haj al je igracina,da je vise takvib u ekipi,samo nek smo prosli![]()
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
jel moguce da smo zaradili 1.2 miliona eura ? Za ucesce 260.000 eura. Nastup u prvom 280.000 eura, a prolaz u drugo kolo kvalifikacija je donio još 380.000 eura. Eventualno ispadanje u trece 280.000 eura, ogroman novac
Hajd ne seri vise zivota ti,imas temu Bajerna,oni trenutno igraju najbolje pa uzivaj...KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑19 avg 2020, 22:13Večeras jedino pozitivno i najbitnije da smo prošli.
Generalno jako teška utakmica, ne zato što je protivnik jak, već zato što smo mi jako, jako loši.
Prijenos na FACE TV-u će ući u historiju, pa onakvo nešto ne postoji na kontinentu gdje živimo.
Protiv Bjelorusa idemo hrabro, tanki jesmo, autsajderi jesmo, ali šta znaš, možda koja frljoka uđe u gol.
Znanje definitivno nemamo, igrački kadar limitiran, nemamo kreativca kako treba, čast Rahmanoviću ali on je više fajter nego kreativan plejmejker.
Molim Boga da na neku sreću uzmemo Velež. Prema onome što sam gledao igraju mnogo lijep fudbal za bosanske standarde.![]()
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hajdeee, mire971, misstianopenaldo, PAPE3, THEC i 66 gostiju.