Nije ovo njegov profil. Vidiš da i njega sprdaju.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
jel mi moze ko prevesti ovo s cirilice ukratko
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Neki s Kipra nam sudi protiv Bresta
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
I njemu debi isto ko onom sinoc.Sto nas hoce ovi "pocetnici".
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
VenamaHrabrih je napisao/la: ↑20 avg 2020, 10:33Ovom Ilievu treba objasniti da se, u ćirilici, "N"piše kao "H" u latinici.
Čuj "legemde"?!?!
Čega li si ti direktor, muko moja...
Direk - tor, možda? Stožina, što bi reko Zaim Muzaferija i naš napaćeni narod.
Legemda je fazon, žargon.. a da ima loše fazone - ima

Dinamo sutra igra ligasku utakmicu .Opet na svom stadionu,jes ih usralo ne idu nigdje sa domaceg terena.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
hipotetički ako baš dodje do eskalacije ovog sranja u bjelorusiji za 5 dana i avion ne može da sleti, šta će se desiti u tom slučaju?neutralni teren?dinamo brest npr ne bude mogao izaći iz zemlje?
VVVBK
VVVBK
Pancir, šljem, kopačke i udri.nukleusmember je napisao/la: ↑20 avg 2020, 12:26hipotetički ako baš dodje do eskalacije ovog sranja u bjelorusiji za 5 dana i avion ne može da sleti, šta će se desiti u tom slučaju?neutralni teren?dinamo brest npr ne bude mogao izaći iz zemlje?
VVVBK
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
ahmo,juka,handze,topa,sarajevo ima što nema evropa
VVVBK
VVVBK
Steta sto nismo doveli par extra pojacanja i to na vrijeme.
Super sansa nam se ukazala.
Mada i ovako imam optimizam i nadu da mozemo proci ove Lukasenkove, jos ako Tino bude mogao igrati onda pogotovo.
Super sansa nam se ukazala.
Mada i ovako imam optimizam i nadu da mozemo proci ove Lukasenkove, jos ako Tino bude mogao igrati onda pogotovo.
Velez objavio na fb stranici da se igra u ned....
Edit: U 5. kolu m:tel Premijer lige BiH Rođeni gostuju na Koševu kod FK Sarajevo.
Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 23. augusta 2020. godine sa početkom u 19:00 sati.
Edit: U 5. kolu m:tel Premijer lige BiH Rođeni gostuju na Koševu kod FK Sarajevo.
Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 23. augusta 2020. godine sa početkom u 19:00 sati.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Odi nekad na termin eto nemoj igrat samo sjedi i gledajHeraklitMracni je napisao/la: ↑20 avg 2020, 11:58Covjek u jednu ruku je u pravu , ne mislim samo na ovaj mec , opcenito kod nas kad bude faul cujes neke urlike a za 30 sekunde ustaje , Rahman protiv TZ je 6 puta imao urlike i toliko valjanje ... Protiv ovih to ne prolazi vidio si da nisu ni jednom loptu izbacili a nasi kad su skontali da od urlika nema nista onda ustaju normalno, jako mi to smeta kod nasih klubova gdje blazi kontakt bude i nastaje haos , pogotovo to rade ekipe koje vode u tom trenutku ...
Salcina za cundasa lik stipa ovaj kae puno simuliraju...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sljedeća faza: 2. pretkolo Lige prvaka.
🏟 Regional Sport Complex Brestskiy
🗓 26.08.2020.
20h
🏟 Regional Sport Complex Brestskiy
🗓 26.08.2020.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
To sam i ja isto pomislio. Cak i ovo slavlje sinoc zbog prolaska poluamatera mi je iznenadjujuce, pogotovo pjevanje nekakvih pjesama Jale i Bube te stavljanje na story ne prilici profesionalcima. Nisam napisao misljenje sto se tice utakmice, pa cu se nadovezati. Okej igra, koliko nam je trebalo. Dinamo je dosta ozbiljniji protivnik, samim tim ozbiljniji pristup i priprema su podmoranje. Velika prilika za trece pretkolo koju ne smijemo propustiti.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- robertkosar
- Kontakt:
Razumijem velez ako nisu za odgodu utakmice, ljudi su u formi i trebaju gledsti sebe veca im je sansa da nam sad uzmu bod(ove) nego nekad u nastavku sezone kad budemo u boljoj formi.
Nisam nesto za te odgode, valjda zato imamo širinu i dosta kvaliteta na klupi samo treba imati hrabrosti dati šansu akademcima i rezervistima. Mozemo izgubiti jos koji bod al bi za nas bio puno veci dobitak da u ovom gustom rasporedu ispliva jedan akademac u prvi plan i dokaze se.
Mali salcin se cinio kao privremeno rjesenje na beku al po meni bolje igramo kad je on na terenu umjesto pidre. Ko kaze da u narednim utakmicama neko novi nece iskoristiti priliku.
Bolje rotirati nego uzeti dušu ovim prvotimcima onda si na gubitku na svim frontovima.
Nisam nesto za te odgode, valjda zato imamo širinu i dosta kvaliteta na klupi samo treba imati hrabrosti dati šansu akademcima i rezervistima. Mozemo izgubiti jos koji bod al bi za nas bio puno veci dobitak da u ovom gustom rasporedu ispliva jedan akademac u prvi plan i dokaze se.
Mali salcin se cinio kao privremeno rjesenje na beku al po meni bolje igramo kad je on na terenu umjesto pidre. Ko kaze da u narednim utakmicama neko novi nece iskoristiti priliku.
Bolje rotirati nego uzeti dušu ovim prvotimcima onda si na gubitku na svim frontovima.
You are someone else I am still right here
Ne treba odgađati. Nek se igra utakmica protiv Veleža taman izgubili.
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, alacious, Amco46, BHFreak, Bordo10, Cautinho, Combattente87, Direktorcic, Ferrante071, Fudo, Grk1234, HordeSaSjevera, J1897, JavierBosnia, johntravolta123, Kaunas, keli, klasik, kosevodom, Lecler, macahz, MaroonWhite1946, Napapijri, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, Proximic, roccosiffredi, samoFKS, Simi, siroliver69, spezial, StevieG8, Tarapi, Tatamata1946, umrobihzbogtebe1946 i 311 gostiju.