+1Bordolav je napisao/la: ↑20 avg 2020, 16:16ajdohordas je napisao/la: ↑20 avg 2020, 15:39Pratim komentare po društvenim mrežama i ne mogu da vjerujem koliko nas ljudi bez razloga mrzi i pljuje pa čak i oni neutralni ljudi.
Pa čemu to ?
Jedini smo klub na stabilnim temeljima i jedini klub koji je na kakvom takvom putu da se plasira u grupe,da osvjetla obraz države i bh. nogometa.
Stvarno ne razumijem čemu ovakvi komentari, puni pesimizma, pljuvanja, zavidnosti, negativnosti i nepovjerenja. Bože sačuvaj.
To me ovih dan bas bas onako pogadja čitajući sve to.
Balija moze sve podnijeti
Ali nikad da si uspjesan, pa cak i oni koji se kao nazivaju
Navijacima Bordo Kluba, naces takvih nazalost!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
fks74 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 16:24+1Bordolav je napisao/la: ↑20 avg 2020, 16:16ajdohordas je napisao/la: ↑20 avg 2020, 15:39Pratim komentare po društvenim mrežama i ne mogu da vjerujem koliko nas ljudi bez razloga mrzi i pljuje pa čak i oni neutralni ljudi.
Pa čemu to ?
Jedini smo klub na stabilnim temeljima i jedini klub koji je na kakvom takvom putu da se plasira u grupe,da osvjetla obraz države i bh. nogometa.
Stvarno ne razumijem čemu ovakvi komentari, puni pesimizma, pljuvanja, zavidnosti, negativnosti i nepovjerenja. Bože sačuvaj.
Balija moze sve podnijeti
Ali nikad da si uspjesan, pa cak i oni koji se kao nazivaju
Navijacima Bordo Kluba, naces takvih nazalost!
-
- Kontakt:
Kurdic i Resic bi sad bolje došli nego recimo Cruz. Al vjerovatno i oni zele stalno da igraju a ne svaku desetu utakmicu. Moze se fin sastav skuckat za velez da se odmori 4-5 igraca.
Vanja8 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 16:12Puno mi dusmana imamo, kad ovo napisem ne mislim na Velež...
To su oni unutrasnji dusmani koji pokusavaju preko interneta da unesu nervozu i nemir u nas klub...
Izmisljaju se razne teorije zavjere, laže se o klubu, stvara se netrpeljivost...
Pa evo i ovdje, odjednom se nakotise nickovi koji nikada nisu ni pisali na nasoj temi, a povukose se momci koji to nisu mogli citati...
Pokusava se nanijeti zlo klubu i koristi se svaka pogreska kako bi se stvorila doza nerada, talova, nezdrave atmosfere...
Koliko god pokusavali, mora vam biti jasno da od toga nema nista i da vam ni jedna internet revolucije nece uspijeti...
Momci igraju i klub ide naprijed, yebe se i Namu i svima kojim je stalo do kluba da li se Vinko smije ili ne smije, yebe nam se da li se vama svidja ili ne svidja kako igra Dupovac sa Oremusom ili sa Djokanovicem...
Podržimo klub od dusmana koji su presli u svoju poslijednju ofanzivno sa izvjesnim krajem u kojem ce polomiti zube...
Ne treba klubu vasa "sekiracija", jer Nam ce mijenjati kad on ne bude zadovoljan, a ne da bi ugadjao dusmanima i znajte da su vrata Fk Sarajevo za vas odavno vec zakljucana...
To su moj brate plitke duse, i u necemu losem ima nesto dobro po NAS
A to se najbolje vidi u ovakvima trenutcima, gdje KLUB koraca ka ozbiljnosti, ne mogu jadovi to podnijeti
Fale njima Muce, i slicni jemu
Navikli na hrenovke ljudi i jos uvijek su im na vrhu liste
Kako prehrane tako i pogleda na biznis
Ja sam na Cruza i zaboravio. U onih par utakmica je pokazao da je slican onome Juninho Botelho ili kako se vec zove.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Gdje si ti botelja gledao osim na treningu

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma pobit se sa ovim Brestom u slucaju da ih prodjemo mnogi bi od muke iselili iz drzave
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hvala Veležu na pobjedi na Grbavici prošle sezone sa kojom su nam obezbjedili titulu jesenjeg prvaka i dosta mirniju zimsku pauzu, to nam je itekako značilo za krajnji ishod na tabeli.
Njihov potez je za njih ispravan a mi isti trebamo objektivnije gledat. Da je suprotna situacija, isto bi bilo. Nije fer tražiti odgodu da ne igramo srijeda-subota sa kojom ćemu protivniku kasnije napraviti isti problem.
Nakon Olimpika, odgodit ponovo je puno. Da smo bili pametni odigrati sa Olimpikom i onda tražiti odgodu i to bi bilo realno i pošteno ali sa zahtjevom da taj termin uz takmičarsku komisiju odredi naš protivnik u ovom slučaju Velež.
Ne treba o Brestu razmišljati, malo izmješati ekipu i sve dati za tri boda, neophodna su kao i jučerašnji prolaz.
Imamo 5 izmjena, bukvalno pola ekipe možemo promjeniti u toku utakmice a nakon Veleža, Bresta i Radnika idemo na reprezentativnu pauzu.
Veležu se zahvaljujem na čestitkama na prolazu u drugo kolo i želim im što bolji plasman, odmah iza nas da budu. Sretno rođeni osim na sljedećoj vam tekmi.
Njihov potez je za njih ispravan a mi isti trebamo objektivnije gledat. Da je suprotna situacija, isto bi bilo. Nije fer tražiti odgodu da ne igramo srijeda-subota sa kojom ćemu protivniku kasnije napraviti isti problem.
Nakon Olimpika, odgodit ponovo je puno. Da smo bili pametni odigrati sa Olimpikom i onda tražiti odgodu i to bi bilo realno i pošteno ali sa zahtjevom da taj termin uz takmičarsku komisiju odredi naš protivnik u ovom slučaju Velež.
Ne treba o Brestu razmišljati, malo izmješati ekipu i sve dati za tri boda, neophodna su kao i jučerašnji prolaz.
Imamo 5 izmjena, bukvalno pola ekipe možemo promjeniti u toku utakmice a nakon Veleža, Bresta i Radnika idemo na reprezentativnu pauzu.
Veležu se zahvaljujem na čestitkama na prolazu u drugo kolo i želim im što bolji plasman, odmah iza nas da budu. Sretno rođeni osim na sljedećoj vam tekmi.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Samo im ne treba dopustit da se ušuljaju preko bekova sa strane tad su opasni ,sreća pa smo i mi trkačka ekipa nismo visoki i svi mogu ganjati ove crnce, nadam se da će ih dobro analizirat naši
12. igrač kluba iz Titove 38b
Igrao je jednu kup utakmicu vako iz glave se sjeca,znam da je vruce haos bilo igrali sa nekim drugoligasem dali Kozara il neko.Probat cu se zarovit da vidim imal na netu il sam fulio
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa za najboljim se uvijek prasina dizala.Koga briga da je recimo Borac trazio odgodu.Tek bi na kladionici vidio da fali jedan par.ajdohordas je napisao/la: ↑20 avg 2020, 15:57Toliko komentara poniženja i ciničnosti o jednom klubu koji predstavlja državu našu... Stičem utisak da se ponekada komentari odnose na OFK Beograd a ne na najuspješniji klub u državi Fk Sarajevo.midzuka je napisao/la: ↑20 avg 2020, 15:42Sve će ti komšija Bošnjo oprostiti sem uspjeha.ajdohordas je napisao/la: ↑20 avg 2020, 15:39Pratim komentare po društvenim mrežama i ne mogu da vjerujem koliko nas ljudi bez razloga mrzi i pljuje pa čak i oni neutralni ljudi.
Pa čemu to ?
A usput tome doprinose medijski natpisi da mi imamo vlasnika milijardera pa narod konta to odmah znaci dolazak Messija na Koševo, sve manje od tog odmah kreće ismijavanje i mržnja.
A imaš opet one koji iz straha čekaju i najmanje nešto da ismijavaju i mrze.
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
lesi se vratio sa novim bombama

Nego citam da je Brest u ligi imao problema sa sastavom korona i sl pa mi ove njihove tekme u ligi nisu mjerilo
-
- Kontakt:
Mislim da je klub trebao pitat VELEZ za odgod ako nebi pristao na isti vidjet sa ns bh.. i sta god da bude. Ove objave preko interneta ubijaju glavnu stvar ljubav sport pruzanje ruke itd.
Opravdavam Velez, jer nevidim nikakav razlog da oni radi nas prave sebi nelagodu.. Nama Velez nije rekao nemoj te nas pobjedit, dali velez smatra da smo tromi slabi da je najbolje da igraju sad sa nama i da vide svoju sansu vjerovatno vide i to je ok. Ovo psovanje je ne korektno i nije sportski.
Meni je bilo vise opravdano psovanje ako je trebalo bit na onu izjavu da nismo igrali fer play i kad smo igrali u mostaru kad je dudic reko da je penal iako je igrac fauliran van 16terca al to se negleda vec gdje igrac padne itd..
U svakom slucaju netreba pravit od ovog frku, nomad je rang Krupe igra skabija nego u krupi, nisam zadovoljan igrom (bolja je bila nego u kaknju)), al uglavnom ovogodisnji cilj u euro takmicenju zamene ispunjen, sve preko extra.. Breste bi izbacili da smo u optimalnoj formi, ovako daj boze al cisto sumnjam..
Slucaj ZIDANA, ako su saznali 5 do 12 za suspenziju, to je dokaz da klub jos nije izasao iz amaterizma..
Pjevac ista stvar, sigurno nece dobit pravi nastupa jos za 3 kola, plus nije ocistio karton sad u Vels..
Meni proslava protiv amatera, ok ako je to radi atmosfere morala, a ako je ovo radi uspjeha nad amaterima na beutralno terenu bez publike, smrdi da bi ova sezona mogla bit duga i teska..
Btw; Misljenja sam da ovoj ekipi treba sto vise utakmica, a sto manje treninga..
Podrska Vinku i ss, al nisam optimista
Odbrana igra dosta losije nego prosle godine
Krila malo se vise igra preko njih al nijedan go nismo dali nakon centar suta sa krila
Napad moze se reci isti
Kova pokazuje da je golman za jaku ekipu u pl bh nista vise
Dupovac najbolji igrac u obrani
Cruz tu RESIC NA POSUDBI, numan na posudbi besic na klupi
Neznam nekako mi ne mirise ovo nikako
Opravdavam Velez, jer nevidim nikakav razlog da oni radi nas prave sebi nelagodu.. Nama Velez nije rekao nemoj te nas pobjedit, dali velez smatra da smo tromi slabi da je najbolje da igraju sad sa nama i da vide svoju sansu vjerovatno vide i to je ok. Ovo psovanje je ne korektno i nije sportski.
Meni je bilo vise opravdano psovanje ako je trebalo bit na onu izjavu da nismo igrali fer play i kad smo igrali u mostaru kad je dudic reko da je penal iako je igrac fauliran van 16terca al to se negleda vec gdje igrac padne itd..
U svakom slucaju netreba pravit od ovog frku, nomad je rang Krupe igra skabija nego u krupi, nisam zadovoljan igrom (bolja je bila nego u kaknju)), al uglavnom ovogodisnji cilj u euro takmicenju zamene ispunjen, sve preko extra.. Breste bi izbacili da smo u optimalnoj formi, ovako daj boze al cisto sumnjam..
Slucaj ZIDANA, ako su saznali 5 do 12 za suspenziju, to je dokaz da klub jos nije izasao iz amaterizma..
Pjevac ista stvar, sigurno nece dobit pravi nastupa jos za 3 kola, plus nije ocistio karton sad u Vels..
Meni proslava protiv amatera, ok ako je to radi atmosfere morala, a ako je ovo radi uspjeha nad amaterima na beutralno terenu bez publike, smrdi da bi ova sezona mogla bit duga i teska..
Btw; Misljenja sam da ovoj ekipi treba sto vise utakmica, a sto manje treninga..
Podrska Vinku i ss, al nisam optimista
Odbrana igra dosta losije nego prosle godine
Krila malo se vise igra preko njih al nijedan go nismo dali nakon centar suta sa krila
Napad moze se reci isti
Kova pokazuje da je golman za jaku ekipu u pl bh nista vise
Dupovac najbolji igrac u obrani
Cruz tu RESIC NA POSUDBI, numan na posudbi besic na klupi
Neznam nekako mi ne mirise ovo nikako
-
- Kontakt:
Bravo majstore. Ovo treba quoteati na svakoj stranici.Vanja8 je napisao/la: ↑20 avg 2020, 16:12Puno mi dusmana imamo, kad ovo napisem ne mislim na Velež...
To su oni unutrasnji dusmani koji pokusavaju preko interneta da unesu nervozu i nemir u nas klub...
Izmisljaju se razne teorije zavjere, laže se o klubu, stvara se netrpeljivost...
Pa evo i ovdje, odjednom se nakotise nickovi koji nikada nisu ni pisali na nasoj temi, a povukose se momci koji to nisu mogli citati...
Pokusava se nanijeti zlo klubu i koristi se svaka pogreska kako bi se stvorila doza nerada, talova, nezdrave atmosfere...
Koliko god pokusavali, mora vam biti jasno da od toga nema nista i da vam ni jedna internet revolucije nece uspijeti...
Momci igraju i klub ide naprijed, yebe se i Namu i svima kojim je stalo do kluba da li se Vinko smije ili ne smije, yebe nam se da li se vama svidja ili ne svidja kako igra Dupovac sa Oremusom ili sa Djokanovicem...
Podržimo klub od dusmana koji su presli u svoju poslijednju ofanzivno sa izvjesnim krajem u kojem ce polomiti zube...
Ne treba klubu vasa "sekiracija", jer Nam ce mijenjati kad on ne bude zadovoljan, a ne da bi ugadjao dusmanima i znajte da su vrata Fk Sarajevo za vas odavno vec zakljucana...
Svaka cast na komentaru.

Evo ga nadjoh,uh sto me memorija sluzi iz 2010 se sjecam utakmice,samo sto sam fulio protivnika

Dupovac i tad stoper bio

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".