Sastav:
----------Butt(kraft)
Lahm--Breno--Badstruber---Contento
--------Kroos(thyimo)--Švajni
Robben------Miller---------Ribery
----------Gomez
Mladom Kraftu davat sve vise sansi, da vidimo da li moze biti golman od njeg, ako ne moze dovest Neuera na ljeto, a ako moze neka ga, jos bolje, dijete Bayerna, mala plata, ginut ce za grb Bayerna i Mcka na golu
Uz ovaj stoperski dvojac treba jos dodati i Demichelisa, jest da zna kiksat al iznenadio me protiv Frankfurta dobrom igrom, i neka ga nek popuni mjesto , ako se ne do Bog opet neko povrijedi od dvoja koje sam stavio gore.
Breno i Badstruber-mislim da tu lezi nasa buducnost sto se tice odbrane. pa oni imaju po 20-etak godina, a pogledajte koliko imaju godina pravi stoperi, nema ga ispo 27 da ga j ebes (tery, puyol,vidic, nesta, carvalo,ferdinand itd) znaci oni ce biti strasni za koju godinu, au njihovim godinama bi vrlo lahko mogli dostici njihov kvalitet.
Kad se robben vrati švajnija vratit na zadnjeg-centralnog veznog, i sa njim bi volio da igra Kroos tj da se nauci da igra zadnjeg veznog i kad bi se tu oni uklopili bilo bi ODLICNO !!!
Miller je zvijer igrac !!! protiv paulija je igrao na njegovoj neprirodnoj poziciji, i nije lose odigro, najveca greska je sto je fulo one zicere, al to se svima desava to je trenutak dekoncetracije, ali ipak ne treba zaboraviti da je On prelomio Tekmu-penal nad njim i crveni karton-utakmica rijesena je tu bila.znaci samo da je dao gol odlicna parija za njeg:znaci MIllera ne dirajte
Krila se znaju robbery kad se vrati Robben Ribery ce jos biti bolji, jer ce bitri pod manjim pritiskom, imat ce skom da odigra, nece sve lopte ici na njeg itd itd
U spicu strasni Gomezzz!!!! ima da se nadaje golova aBd
i mislim da ovaj sastav da se uigra moze nesto napraviti !!!
izvinjavam se na dugom postu.