FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Luca.Toni
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Luca.Toni » 12 dec 2010, 15:09

Evo mog sastava do kraja sezone ako se nista ne dovede, a sto je vrlo moguce, mada sam i ja za to da se ne dovodi nista ako ce se dovodit neki levat, bolje da igraju ovi nasi omladinci nego neki levati koji su prosjecni igraci u prosjecnim klubovima, pa tako tim nista necemo dobit, nego hem sto cemo dati pare, nego ce i nasi mladi igraci morati grijeti klupu i nece imati priliku za napredak
Sastav:

----------Butt(kraft)
Lahm--Breno--Badstruber---Contento

--------Kroos(thyimo)--Švajni

Robben------Miller---------Ribery

----------Gomez
Mladom Kraftu davat sve vise sansi, da vidimo da li moze biti golman od njeg, ako ne moze dovest Neuera na ljeto, a ako moze neka ga, jos bolje, dijete Bayerna, mala plata, ginut ce za grb Bayerna i Mcka na golu :)
Uz ovaj stoperski dvojac treba jos dodati i Demichelisa, jest da zna kiksat al iznenadio me protiv Frankfurta dobrom igrom, i neka ga nek popuni mjesto , ako se ne do Bog opet neko povrijedi od dvoja koje sam stavio gore.
Breno i Badstruber-mislim da tu lezi nasa buducnost sto se tice odbrane. pa oni imaju po 20-etak godina, a pogledajte koliko imaju godina pravi stoperi, nema ga ispo 27 da ga j ebes (tery, puyol,vidic, nesta, carvalo,ferdinand itd) znaci oni ce biti strasni za koju godinu, au njihovim godinama bi vrlo lahko mogli dostici njihov kvalitet.
Kad se robben vrati švajnija vratit na zadnjeg-centralnog veznog, i sa njim bi volio da igra Kroos tj da se nauci da igra zadnjeg veznog i kad bi se tu oni uklopili bilo bi ODLICNO !!!
Miller je zvijer igrac !!! protiv paulija je igrao na njegovoj neprirodnoj poziciji, i nije lose odigro, najveca greska je sto je fulo one zicere, al to se svima desava to je trenutak dekoncetracije, ali ipak ne treba zaboraviti da je On prelomio Tekmu-penal nad njim i crveni karton-utakmica rijesena je tu bila.znaci samo da je dao gol odlicna parija za njeg:znaci MIllera ne dirajte :D
Krila se znaju robbery kad se vrati Robben Ribery ce jos biti bolji, jer ce bitri pod manjim pritiskom, imat ce skom da odigra, nece sve lopte ici na njeg itd itd

U spicu strasni Gomezzz!!!! ima da se nadaje golova aBd
i mislim da ovaj sastav da se uigra moze nesto napraviti !!!
izvinjavam se na dugom postu.
Razumijes ti mene burazere moj :)

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 12 dec 2010, 15:55

Klare je napisao/la: Samo da mi je znati, ko ovoj neznalici Monologu, ulogu moderatora dade. Ko to bira? Kakve uslove treba da ispunjava?
Eto ako neko od ovih finih forumaša zna, volio bih da mi da odgovori, samo Geronimo ti nemoj :!:
znam ja al ne ispunjavam kriterije tj. nisam fin, pa ak ti ne smeta...
nazalost, ja sam bio taj koji je molio admina da monologu dodjeli tu titulu :(
reko da se dijete ne potuca od teme do teme, da ne spama, da se koncno skrasi...
tako jedne prilike dok sam sjedio sa adminom na kahvi proturim ovu pricu.
ispocetka se bunio, bio skeptican al na kraju je pristo.
kaze ´dobro secko, nek ti bude, al ako ces ti garantovat´.
Šečeru jel sad vidiš zakaj se meni gadi zalazit u ovu temu?
gdi ti se a visis ovdje :lol: uf, najmrze su mi ove sveznalice. jado nema posla pa surfa na nekoliko stranica i misli da je pokupio svu pamet svijeta :lol: koji primitivac :roll:
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 12 dec 2010, 15:58

slika 8-) 8-)

Božićnim poklonima za navijače u Minhenu nema kraja.Iduće sedmice Robben počinje trenirat s ekipom.Očekuje se da pripreme u Dubaiu odradi punom parom i da za početak proljetnog dijela bude 100% spreman.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Klare

Post Postao/la Klare » 12 dec 2010, 17:49

@Torrente S mislio si najbolje, u to ne sumnjam, ali otišlo je nagore. On sada ne samo da spama, nego se usuđuje i prepravljati tuđe postove, zato je on miljenik tamo one bagre, onih MUDovaca. :x
@Bilal ti se meni usuđuješ govoriti o pravopisnim greškama. :? Nema te ovdje dugo, a onda dođeš da mi govoriš o pravopisu. :roll: Imaš li išta pametnije napisati. :roll:
Nisam nikako siguran u vezi Robbena, ta povreda mi se čini nakva nepredvidiva. Zna li mi neko nešto više reći o tom obliku povrede. Evo imamo doktora ovdje 8-) , ali šta ćemo, to nije u njegovom domenu. :|

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 12 dec 2010, 18:57

ejj, prvo se kaze ´opp pa se onda djipne ;)
bilalov upis se odnosio na monologa ;)
On sada ne samo da spama, nego se usuđuje i prepravljati tuđe postove, zato je on miljenik tamo one bagre, onih MUDovaca. :x
nemoj pricat :o et moj ti klare u sta sam se uvalio...cccc...
sto se tice robenove povrede, mayku mu, ni ja nisam bas nacisto :?
olandjani govore da nije nist´, dok se svabe slomise ubjedjujuci kako cova ima rupetinu u misicu.
haj da kazemo da se insan mere oslonit na doktora volfarta. dakle, teska povreda i nj. povratak ocekujemo u 18-om kolu. doduse neki govore da ga nece biti do februara :x
el ima ko zivi???

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 12 dec 2010, 19:04

@Klare nije se na tebe odnosilo ono u vezi pravopisa. Mislio sam na monologa i njegovu ulogu moderatora, koju sigurno nije dobio zbog sportskog znanja :lol:
A sto se tice pravopisnih gresaka, meni ne smetaju i nisam ni primjetio da imas nekih gresaka ;)
Ja sam ovdje svakog dana, citam ovu nasu temu redovno ali mi mrsko pisat ;)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 dec 2010, 19:10

schweini, bilo je to 2009. a rezultat je bio 5:0.
Klare, što si cjepidlaka. :lol:
A ovom našem Paji, Bundesligaškom Paji mogu porućiti...šorni ga Pajo bre, šorni ga. :lol:

Što se tiče Robbena, on nikad neće biti onaj stari. Rupa ostaje, ali će on i dalje bušiti rupe protivnicima.
Neka bude 70% od prošle sezone, ja na konju zvani zimzelen. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 dec 2010, 19:13

:mrgreen: :mrgreen:

Da, vidim da @Bilal i @Klare imaju znanje o sportu u malom prstu. Da znam poput vas, vjerovatno bih sam sebe nazvao neznalicom. Zbog takvih poput vas bi nešto bolji poznavaoci sporta(nebitno kojeg, da se razumijemo), morali nositi nick "monolog", jer dijalog sa vama je nemoguć. Bolje pisati u wordu negoli pokušavati sa vama i vama sličnim uspostaviti bilo kakvu komunikaciju. :D

Da je pravopis ikakav kriterij, vjerovatno se vas dvojica ne bi mogli ni registrovati na ovaj forum, tako da... ;)

Also, da ne bude baš potpuni off(iako sam natjeran na to), samo da pitam je li iko povjerov'o u dolazak Torresa? :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 12 dec 2010, 19:42

Što se tiče Robbena, on nikad neće biti onaj stari. Rupa ostaje, ali će on i dalje bušiti rupe protivnicima.
ma kakva crna rupa yebo ga ti :(
zaraslo je to, zaraslo. il nije :? nisam siguran :( ne pripadaj meee :cry:
je li iko povjerov'o u dolazak Torresa?
jok, al je moguce :P ustvari, bilo je moguce sve dok krmcic nije produzio :cry:
yebo ti svinju, bas mi je krivo sto je produzio :P
el ima ko zivi???

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 dec 2010, 19:57

torrenteS je napisao/la: ma kakva crna rupa yebo ga ti
zaraslo je to, zaraslo. il nije nisam siguran :( ne pripadaj meee
Pa recimo da se rupa( :mrgreen: ) od 6 cm smanjila na pristojnih 2cm, ali još uvijek postoji.
Ja sam na svjetskom bio uz Lale i nestrpljivo očekivao njegov povratak na teren, sada kad malo bolje razmislim, jesam bio idiot, jer je to njegovo igranje za 'olandeze značilo otežavanje več postojeće povrede.
torrenteS je napisao/la: jok, al je moguce :P ustvari, bilo je moguce sve dok krmcic nije produzio :cry:
Nemoj da ti bude krivo za Švajnija, jer njegova primanja mogu biti samo podsticaj za nadolazeće "zvijezde".
Jer ko bi očekivao da se u jednoj Bundesligi (Bayernu) može fina lova klepiti.
Ribery - dešan, Švajni - dešan, Lahm - 9 somića, Robben......
Kako je poznato, Torres ima u 'Poolu nešto između 7-8 milja, pa vi sad razmislite je li do primanja.
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 12 dec 2010, 22:30

@Bilal dugujem ti izvinjenje. Nisam to znao, ali izgleda da je njegov put do Moderatora postala "javna tajna". :twisted: Aha, sad smo ga otkrili. :twisted: Monolog, griješiš žestoko što se tiče pravopisa, ja ni kod sebe niti kod Bilala greške primjetio nisam. ;) Bilal još jednom izvinjenje. ;)
Evo naešto nam se pobunila plava strana grada, napadaju na nas, k'o nešto im nije pravo. :twisted:
A brate Schweiniu dati 10 miliona je stvarno previše, imamo li mi para da poplaćamo ovolike zvijezde. :mrgreen:

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 13 dec 2010, 10:31

ocel se ta rupica zatvorit do januara :?
to za svajnija, nije mi krivo 8-) lazem, krivo mi je.
covjece, da mi i bez svinje nismo prejaki na toj poziciji ja bi reko ok, de da i ja nesto uletim 8-)
al mi smo i bez svinje i bomela beton na toj poziciji.
pomozi mi, kolko zaradjuje bomel?
yebaj ga, za svinju se moglo uzeti 35-40 miliona ili, pak, sacuvati 50 koji mu se moraju isplatit.
ispravi me ako grijesim kada kazem da kroos nije toliko slabiji od svinjceka da bi se osjetila razlika.
sta vise, misljenja sam da su par kroos-timoscuk jaci od para svajni-bommel, ili?
kroos(20) vec sad igra dobro na toj poziciji i za ocekivati je napredak, ili?
za svajnijevih 35 miliona bi mogli dovesti coentraa i hovedesa, ili?
ta dva igraca ne bi imala novaca onoliko koliko ima svajni, ili?
povratkom robena jedan od igraca ce morati na klupu, ili?
moja malenkost misli da ce upravo kroos biti taj koji ce na nju, ili?
takodjer sam misljenja da to nikako nije dobro za mladog igraca, prvenstveno za samopouzdanje, ili?
vjerujem da ce se gaal boriti svim silama da zadrzi zemljaka bomela, ili?
misljenja sam da nije lijepo imati dva nezadovoljna igraca(kroos i timo) u ekipi jer to moze dosta toga poyebati ako se stvari ne budu odvijale onako kako to vide iz uprave, ili?
misljenja sam da je nastavak suradnje sa doticnim nista drugo do promasaj uprave i to jedan u nizu, il... :lol: sta ti mislis?
el ima ko zivi???

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 13 dec 2010, 10:46

@torrenteS Ma mogli ste uzeti 100 miliona za Svajnija a istice mu ugovor za godinu. To je vjerovatno i glavni razlog zasto je ostao u Bayernu. Nisu mogli za njega uzeti puno para pa su mu dali astronomski ugovor koji nije mogao odbiti. Opet je ovo bolja varijanta nego da su ga prodali za 20 miliona. Identicna stvar se desila za Runijem

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 13 dec 2010, 11:07

jbg, 18 miliona funti, 20 miliona evra, 25 miliona evra ili koja vec suma samo od fergusona. vjerujem da bi ponuda vremenom rasla nakon sto bi se u ´lov´ ukljucili i ostali giganti.
ukratko, u pravu si, samo da ne trazim dalje :lol:
el ima ko zivi???

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 13 dec 2010, 11:46

vezano za robena i tu famoznu rupu mislim da će to biti opet ona stari robeni a ne kako neki kažu da bude bar 70 posto ko prošle sezone to je vrhunski igrač trebaće mu par kola da se povrati u staru formu nema sumnje da će to ponovo biti onaj stari roben.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 dec 2010, 12:43

Ovo Robbenu nije ni prva a ni zadnja povreda i svaki se put vratio na top level...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 dec 2010, 12:48

S tim da se susreće prvi put sa ovolikom pukotinom u mišiću.
Vom Jäger zum Gejagten

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 dec 2010, 13:04

Ne brinem se za Robbena ipak o njemu brine jedan od najboljih doktora sto se tice sportskih ozlijeda nas Hans-Wilhem Müller :) ....Prema Daily Mailu_u Bayern se sprema na dovđenje Leighton Bainesa iz Evertona za 12 mil funti....Sad neznam koliko je pametno davati tolike pare za igrača koji nema malo ili gotovo nista iskustva na europskoj sceni..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 dec 2010, 13:20

torrenteS je napisao/la: covjece, da mi i bez svinje nismo prejaki na toj poziciji ja bi reko ok, de da i ja nesto uletim 8-)
al mi smo i bez svinje i bomela beton na toj poziciji.
Basti je naše dijete, koji igra na vrhuncu svoje karijere. Zar bi se ti tako lako odrekao igrača, na čijim će plećima Bayern upisati najuspješniji dio u svojoj historiji (poslije neponovljivih '70-ih)
Tja, i jedan Luka Toni je imao primanja od 10 miliona.
torrenteS je napisao/la: pomozi mi, kolko zaradjuje bomel?
Ne znam tačno (mrsko mi tipkati, uostalom kao i tebi :mrgreen: ) ali je prije par godina imao 4 mio (da, onda kada je makaroni-feferoni na svom kontu imao tada nezamislivih 10M).
torrenteS je napisao/la: yebaj ga, za svinju se moglo uzeti 35-40 miliona ili, pak, sacuvati 50 koji mu se moraju isplatit.
ispravi me ako grijesim kada kazem da kroos nije toliko slabiji od svinjceka da bi se osjetila razlika.
sta vise, misljenja sam da su par kroos-timoscuk jaci od para svajni-bommel, ili?
Gotovo je, pomiri se s tim. :) Najjači par je Švajni-Kroos. Tako će i biti u narednoj sezoni.
torrenteS je napisao/la: kroos(20) vec sad igra dobro na toj poziciji i za ocekivati je napredak, ili?
za svajnijevih 35 miliona bi mogli dovesti coentraa i hovedesa, ili?
ta dva igraca ne bi imala novaca onoliko koliko ima svajni, ili?
povratkom robena jedan od igraca ce morati na klupu, ili?
moja malenkost misli da ce upravo kroos biti taj koji ce na nju, ili?
Lutaš sa tim tvojim štoperima, prvo Merte, pa Hummels, sad bi Howedesa. :? Imamo BB par kojim samo treba dobra zamjena u slučaju da se neko od njih povredi. Dvojici kosalja uručiti ispisnicu što prije.
Dobar je Kroos, slažem se da je bolji nego Švajni kada je bio u njegovim godinama. Zasad se eksperimentiše (mudra je van Gaalova glava). Baby-face je još uvijek mlak, ali nadoće on.
Povratkom Robbena ne mora niko od njih ići na klupu (ali u sljedećoj sezoni kada nas napusti Gertruda :lol: ).
Mada Galonja ne voli plaho da rotira, čak šta više, nikako, biće prostora da Kroos pokaže šta zna.
torrenteS je napisao/la: misljenja sam da nije lijepo imati dva nezadovoljna igraca(kroos i timo) u ekipi jer to moze dosta toga poyebati ako se stvari ne budu odvijale onako kako to vide iz uprave, ili?
misljenja sam da je nastavak suradnje sa doticnim nista drugo do promasaj uprave i to jedan u nizu, il... :lol: sta ti mislis?
Nezadovoljnih igrača ćeš uvijek imati, ali su samo oni pravi koji ne prave belaj (kao Tymo, Hamit, Pranja), dok se ovih, koji narušavaju harmoniju konstantnim negodovanjem, treba riješiti što prije. Još kad tome pridodaš da ti ni na terenu nisu od neke pomoći, raus mit ihm!
Vom Jäger zum Gejagten

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 13 dec 2010, 13:58

Saurman je napisao/la:Ovo Robbenu nije ni prva a ni zadnja povreda i svaki se put vratio na top level...
On je fenomen kada je u pitanju vracanje u top formu nakon povrede. Del Piero je prije povrede bio mozda najbolji igrac svijeta, ali se nakon povrede vratio kao znatno slabiji igrac. Vidjeli smo da i Riberi nakon povrede izgleda znatno losije. Sumnjam da ce se vratiti u staru formu. Roben 'nema problema' sa povredama, uvijek vrlo brzo dolazi na nivo igre koji je im'o prije povrede :roll: . Vjerovatno je momak besprjekorno disciplinovan (ne tovi se dok lezi), hrabar (ne boji se nove povrede), karakteran (ne gubi samopouzdanje) i mentalno jak (ne klone duhom). Fascinantno.

Velika je stvar za Bajern ostanak Svajnstajgera. Vazno je u timu imati svoju djecu. Oni pored para i slave imaju dodatni motiv da igraju za svoj klub, oni odrzavaju prepoznatljivi stil igre, stvaraju 'kult' na koji se stranci nadogradjuju,.. Bastijan se u potpunosti 'stopio' sa Bajernom i bilo bi nevjerovatno glupo dozvoliti da ode. Isto vazi za Lama. Uvijek bih prije prod'o Robena i Riberija nego Svajnstajgera i Lama. Zamjene za Riberija i Robena se mogu naci, ali za Svajnstajgera i Lama NE MOGU. Oni su okosnica tima, veliki klub mora imati takve igrace (Liverpul - Dzerard, Celsi - Teri, Barsa - Cavi i Iniesta, Roma - Toti,...), te ih 'nadogradjiviti' sa ekstra kvalitetnim strancima kao sto su Roben i Riberi. Nesto me glava boli od vina, tesko sklapam recenice, valjda razumijete sta hocu reci :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []