FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fczeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fczeljo » 13 dec 2010, 00:51

nikad_izvini je napisao/la:Glavu bih stavio na panj da su tada bili Landžo i samir a ; Očito bih pogriješio. Jel samir pijačar bio u klubu tada ? Znam da je ta sezona, al eto, khm, previše svega, malo rupa u glavi :mrgreen:

Derbi sa njanjama, gubili sa 0:1, Odović poslao Harisa A u napad. Pun pogodak to bijaše :mrgreen:

Što se tiče Raščića i Hadžića, bježi ba :lol: Hadžić sa spuštenom glavom, ko čačkalica i Raščić kloc. To je grozno bilo :mrgreen: Dobro si za Dželu. Zadnja sezona mu je tada bila.

Khm, nemoj tako, dobili smo Orašje :lol:
FarukT dao ostavku nakon Litexa (na što me ZB kod komšija podsjetio sa svojom ostavkom). Nakon njega, mislim da je došao Narcis Džumhur iz Željeznica, ali se zadržao samo do skupštine, ali sad mi je to već maglovito. Znam da je drugi dio sezone trener bio Ivo Ištuk.

U ta doba nekad je i Nijaz otišao iz kluba, a SamirA je poslije došao. U tom periodu znam da je vladao egzodus igrača, bježali su što dalje od Grbavice.

Mislim da su Raščić i Hadžić imali finog potencijala i da bi se sigurno dobro razvili da je Osim ostao (ili makar Odović). Ne kao Džeko, ali vjerujem da bi ih Amar naučio da budu sigurno među najboljim napadačima lige. Amar je i doveo njih dvojicu tada, Džeku gurnuo u prvi tim (mislim da je tada Amar još u prvi tim gurnuo Cocalića, Štilića, Zebu i još neke mlade igrače koji su kasnije nosili Želju a neki i reprezentaciju). Al jbga, nekima se nije dalo čekati, nisu imali strpljenja. Neuspjeh je bilo ispasti iz UEFA kupa...

Orašje :D :D :D

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 13 dec 2010, 00:54

Pomiješale mi se sezone 2004 i 2005 :roll: Landžo je došao 2005. Dobro si. Pijačar s njim.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 13 dec 2010, 00:56

To su bile igre oko Amara. Kao, nije dobro da bude i manager a svašta se pričalo o pojedinim igračima i njihovom navodnom smještanju Amaru.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 13 dec 2010, 00:57

nikad_izvini je napisao/la:
tm84 je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:@tm84, ako ti nije mrsko, koliko smo imali pobjeda u gostima u periodu bez Amara na klupi. Mrsko mi da kopam po tabelama i brojim. Ako je tebi to preglednije bio bih ti zahvalan na informaciji :mrgreen:
Ne računaj ono sezonu kada je Odović završio ligu. Nakon toga.
prije ili poslije amara?
Od Amara do Amara(sa izuzetkom Odovića) :mrgreen:
Strasna statistika:

Milomir Odovic, 4 gostujuce pobjede (2003/2004), Borac 2-1, Posusje 3-2, Orasje 3-2, Zrinjski 5-1
Jiri Plisek, 4 gostujuce pobjede (jesenji dio 2004/2005), Modrica 2-1, Rudar U. 1-0, Orasje 2-1, Sarajevo 1-0
Ivo Ištuk, 1 gostujuca pobjeda (proljetni dio 2004/2005), Borac 1-0
Ratko Ninkovic, 1 gostujuca pobjeda (jesenji dio 2005/2006), Travnik 2-0
Almir Memic, 1 gostujuca pobjeda (proljetni dio 2005/2006), Slavija 4-1
Dzelaludin Muharemovic, 1 gostujuca pobjeda (jesenji dio 2006/2007), Radnik B. 2-1
Enver Hadziabdic, 1 gostujuca pobjeda (proljetni dio 2006/2007), Orasje 3-1
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 13 dec 2010, 00:58

Željo gubi svestranog igrača!? Stanić odlazi u Holandiju

Potencijalni mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, univerzalac FK Željezničar, Srđan Stanić već na zimu bi mogao napustiti Grbavicu.

Bivšeg fudbalera Sarajeva i Slavije kojeg je menadžer Željezničara Amar Osim ove sezone vrlo uspješno koristio u svim linijama igre primjetili su skauti holandske Rode JC.

- Pounde postoje, ali ja sam igrač FK Željezničar i u ovom trenutku mi je najvažnije da sa Željom osvojimo titulu na kraju sezone. Rekao sam ranije, ponovit ću i sada, moj odlazak u budućnosti je neminovan, ali sam izuzetno svjestan koliko je meni Željo pomogao u najvažnijim trenucima moje karijere i iskreno govorim da prilikom mog odlaska sa Grbavice želim da i klub zaradi što je više moguće. Ništa neću raditi na svoju ruku bez konsultacija sa trenerom i ostalim ljudima iz Želje. - ističe Srđan Stanić.

Inače, trenutno šestoplasirana momčad holandske Eredivisie, Roda Kerkrade u prošlosti je imala u svojim redovima nekolicinu igrača sa prostora bivše Jugoslavije, a među njima svakako najveći trag u klubu je ostavio golman Vladan Kujović, koji je čuvao mrežu Rode čak pet godina.

Srđan Stanić prema njemačkom Transfermarktu vrijedi 350.000 eura, a u svojoj je karijeri odigrao tridesetak utakmica za mlade selekcije Bosne i Hercegovine i pri tome postigao petnaest golova.

Obzirom da Staniću ugovor ističe na kraju ove sezone ne bi smo se iznenadili ukoliko bi mladi univerzalac Želje po već ustaljenoj praksi prodaje igrača na Grbavici svoj tim napustio do Nove godine.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 13 dec 2010, 00:59

nikad_izvini je napisao/la:Pomiješale mi se sezone 2004 i 2005 :roll: Landžo je došao 2005. Dobro si. Pijačar s njim.
Sad se odčepilo :)

Nije opravdanje tadašnje uprave, ali sjećam se da negdje u ta doba, od 2005. godine, pa mislim do 2006., 34 utakmice (više od jedne kompletne sezone) u nizu nijedan penal nije sviran za nas. Konačno je jedan sviran u Posušju, gdje smo igrali zadnje kolo i gdje je Posušje već ispalo iz lige.

A kakvih je tada sve igrača (i dobrih i loših) prošlo kroz Želju, to je za priču :)

Od boljih moram se sjetiti: Pelak, Vladavić, Štilić, Cocalić, Baotić (golman), Dialiba (i ovi što su sada igrali): Bekrić, Šehić, Kerla...Tragedija je da od ovih igrača niko nije sastavio tim koji će makar evropu izboriti...
Zadnja izmjena: fczeljo, dana/u 13 dec 2010, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 13 dec 2010, 01:05

tm84 je napisao/la:
Milomir Odovic, 4 gostujuce pobjede (2003/2004), Borac 2-1, Posusje 3-2, Orasje 3-2, Zrinjski 5-1
Jiri Plisek, 4 gostujuce pobjede (jesenji dio 2004/2005), Modrica 2-1, Rudar U. 1-0, Orasje 2-1, Sarajevo 1-0
Ivo Ištuk, 1 gostujuca pobjeda (proljetni dio 2004/2005), Borac 1-0

Ratko Ninkovic, 1 gostujuca pobjeda (jesenji dio 2005/2006), Travnik 2-0
Almir Memic, 1 gostujuca pobjeda (proljetni dio 2005/2006), Slavija 4-1
Dzelaludin Muharemovic, 1 gostujuca pobjeda (jesenji dio 2006/2007), Radnik B. 2-1
Enver Hadziabdic, 1 gostujuca pobjeda (proljetni dio 2006/2007), Orasje 3-1
Krunić i Hotić, total : 0

Al nam je statistika od sezone 2005/2006 do Amara JEZIVA.

Za četiri sezone smo imali 4 pobjede u gostima :shock: Kad se bude pojavio naredni šampion koji počne da tjera Amara, poješće ovaj monitor zajedno sa screen shotom :mrgreen:

Hvala drug na informaciji.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 13 dec 2010, 01:11

nikad_izvini je napisao/la:Pomiješale mi se sezone 2004 i 2005 :roll: Landžo je došao 2005. Dobro si. Pijačar s njim.
Jao kad je ištuk bio trener, sjećam se da je u novinama izašlo(vjerovatno dani), da su on i neko od ljudi iz uprave u nekom kafiću sjedili i računali dug želje na listu papira i ostane im kao papir, pa konobar pronađe i na tome se zasnivao članak.. Uglavnom od tada ne čitam novine :mrgreen:
A ona polusezona sa ninkovićem dobro krenula, sve golobradi mladići i dvije domaće pobjede na otvaranju sezone.. posušje i sloboda čini mi se, osam komada u 2 tekme.. Memišević idol bio :lol:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 13 dec 2010, 01:14

fczeljo je napisao/la:

Nije opravdanje tadašnje uprave, ali sjećam se da negdje u ta doba, od 2005. godine, pa mislim do 2006., 34 utakmice (više od jedne kompletne sezone) u nizu nijedan penal nije sviran za nas. Konačno je jedan sviran u Posušju, gdje smo igrali zadnje kolo i gdje je Posušje već ispalo iz lige.

A kakvih je tada sve igrača (i dobrih i loših) prošlo kroz Želju, to je za priču :)

Od boljih moram se sjetiti: Pelak, Vladavić, Štilić, Cocalić, Baotić (golman), Dialiba (i ovi što su sada igrali): Bekrić, Šehić, Kerla...Tragedija je da od ovih igrača niko nije sastavio tim koji će makar evropu izboriti...
Kada je došao Ratko Ninković bila je priča "podmlađujemo ekipu". Onda ga otjeraju na pola sezone i sjebemo ostatak sezone. To su Landžo i pijačar :mrgreen:

Simo je imao odličnu ekipu:

Šehić, Cocalić, Kerla, Vugdalić, Kuduzović, Sadiković, Vud, Bekrić, Muharemović, Pelak, Štilić, Dialiba, Rovčanin.

U ekipi, Sadiković :lol: Žute kopačke :lol: Strašni lijevi bek.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 13 dec 2010, 01:17

Kako Simo nije uspio da izbori Europu, ostaje misterija nad misterijama. Dobro, Kerla onda nije bio neka klasa al je bilo dobrih igrača.
Gdje smo mi po mricama hodali da mi je znati.

Doduše, da nismo ne bi se Amar vratio. Neka golgote. Pa se bunite, "nismo Harts izbacili", neuspjeh :mrgreen:

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 13 dec 2010, 01:20

nikad_izvini je napisao/la:
fczeljo je napisao/la:

Kada je došao Ratko Ninković bila je priča "podmlađujemo ekipu". Onda ga otjeraju na pola sezone i sjebemo ostatak sezone. To su Landžo i pijačar :mrgreen:

Simo je imao odličnu ekipu:

Šehić, Cocalić, Kerla, Vugdalić, Kuduzović, Sadiković, Vud, Bekrić, Muharemović, Pelak, Štilić, Dialiba, Rovčanin.

U ekipi, Sadiković :lol: Žute kopačke :lol: Strašni lijevi bek.
Kad je Modriča bila prvak, sjećam se tekme na Grbavici protiv njih. 4:0 ih razbili, Štilić dao odličan gol iz slobodnjaka.

A Simo se čitavu sezonu vadio kako je na ekipu loše uticalo to što smo prvu utakmicu sezone nesretno izgubili protiv Slobode kod kuće (doduše jesmo nesretno izgubili :)). Svaka izjava je počinjala: "da nije bilo nesretnog poraza protiv Slobode u prvom kolu...." i tako čitav Simin mandat :D

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 13 dec 2010, 01:25

Kad smo već kod Sime, preuzeto sa manijaci.ba portala
Sarajevski karneval - II dio
Subota, 16 Oktobar 2010 22:22 Urednik

Na treningu fudbalskog kluba "Plavac" sa Vraca, trener Ismail, poznatiji kao Simo, na zahtjev svojih igrača drži čas psihologije.
"Vidite momci, publika u Visokom je bolja od one iz Madrida, Mančestera, Milana, ja vam to lično garantujem..." , Peljak šapće suigraču "**** mater ako ovo nisam čuo već negdje na internetu". Naime trener Simo je, s obzirom da predsjednik Fare nije mogao platit pravog psihologa igračima jer je mjenjao felge na automobilu, morao sam da predaje psihologiju te je u tu svrhu pogledao antologijski govor trenera Vrbanjušinih Šejtana, Brace. Negdje u pola govora, prekide ga Sale Vugalić koji se iznenada pojavio na trenigu: "Predsjednik Fare je uspješno prodao pola pomoćnog terena šljake firmi "Kokaprodukt" iz Čajniča zbog uspostavljanja poljoprivrednog kombinata na istoimenom zelmjištu te su tako stvorene mogućnosti za isplatu zaostalih dugova nekim igračima,sljedeći igrači nek se jave upravi: Mulanić- januarski topli obrok , Muvaremović - martovski regres i Dijaliba - tri prošlogodišnje plate..." "URAAAAAAAAAAA" - viknuše igrači a trener Simo reče: "stani ba, Dijaliba je otišao u Španiju" na što se Vugalić nasmija i reče:"E jes se levat zajeb'o" , te ode sa terena jer je uskoro počinjala italijanska prva liga.
Trener Simo očisti blato sa crnih špicoka te nastavi : " Šta kažemo sudiji kad sudi protiv nas???" Cokalić:" Znam gdje živiš sudija, mrak će te progutat" , Simo:" Tako je, a šta se kaže kad hoće da ti da žuti??? Mulanić: " Nisam, sudija Allahami, nisam džamije mi" Simo nastavlja: "Bravo, bravo može to ili nemoj sudija djece ti, Ramazan je...Dobro momci vidim da ste savladali to, e sad što se tiče morala na gostovanjima, tu nisam zadovoljan, ko pićke ste, slušaj vamo, hoću da ste agilni do kraja, kad igrate vani hoću da zamislite da ste kući, stara ima gripu nemože ništa da radi, ručak nije skuhan, kuća prljava, nema pive u frižideru a babo se vraća pjan za pola sata, haj da vidim. TRČIIIIIIII" . Počeše trčat ko ludi, a Simo veli Gradimiru Bojleru članu uprave koji je posmatrao trening : "Vidiš moj Gradimire, ništa ne diže Bosanca na noge ko pijan babo, ajmo još još" ; Simo se malo uživi u ulogu pijana oca te zavriska:" **** vam sunceeeeee, krvi ću vam se napiti" a igrači stadoše još jače da trče ko da ih sam đavo proganja, kad se odjednom začu pištaljka babe Sime: "Dobar, ja sad vamo, predsjednik Fare vas časti burekom" , igrači se zaletiše i počeše trpat burek u usta :"Stani **** ga hljeb" ciknu Simo "po dva zvrka svakome, alo mali nisi kod matere" , nakon što su se igrači najeli, trener Simo reče Peljaku" Peljak traži te predsjednik,trebaš mu, prodaje neke nekretnine a vi ostali sjedite tu oko mene imam nešto važno da vam kažem....pošto planiramo izać u Evropu u dogledno vrijeme, igraćemo prekomorske utakmice, te stoga vam moram objasniti za ne daj bože kako se napušta a kako ne napušta brod koji tone" ....

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 13 dec 2010, 01:27

a pogledajte ovo:

sezone 2007/2008 (kad je modrica bila prvak sa rekordno malim brojem bodova, 55), zeljo je zauzeo 7.mjesto sa 45 bodova.

kuci: 14 1 0 41-8 43 (jedini remi protiv sarajeva), najbolja domaca momcad u toj sezoni
gost: 0 2 13 6-27 2 (remiji protiv sarajeva i zrinjskog), 14. na tabeli gostujucih ekipa

kakva kontradiktornost... :roll:

da su krunic ili hadzija pobjedili samo dva puta u gostima, igrali bi evropu :(
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 13 dec 2010, 01:31

Al se onda možda ne bi vratio Gospodar familije :mrgreen:

Neka hvala. Ova sjećanja treba sa vremena na vrijeme evocirati, čisto da se ne zaboravi kako je bilo i kako može da bude. Nećemo uzeeti titulu na kraju sezone. Evo rasplako sam se živ :mrgreen:
Neka Amara to kraja svog života u Želji. To ne može biti loše.

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 13 dec 2010, 01:33

tm84 je napisao/la:a pogledajte ovo:

sezone 2007/2008 (kad je modrica bila prvak sa rekordno malim brojem bodova, 55), zeljo je zauzeo 7.mjesto sa 45 bodova.

kuci: 14 1 0 41-8 43 (jedini remi protiv sarajeva), najbolja domaca momcad u toj sezoni
gost: 0 2 13 6-27 2 (remiji protiv sarajeva i zrinjskog), 14. na tabeli gostujucih ekipa

kakva kontradiktornost... :roll:

da su krunic ili hadzija pobjedili samo dva puta u gostima, igrali bi evropu :(
Da smo dobili pitare i tri u gostima bili bi prvaci :D Mislim da te godine ni Modriča nije imala puno bolji skor u gostima..

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 13 dec 2010, 01:38

I tako. Valja ustati sutra. Hvala na ispravkama. Našto sam korisno naučio. Također hvala na statistikama.

Spavam i sanjam FCŽ

Laku noć vam želim

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 13 dec 2010, 12:09

Dva sarajevska nogometna prvoligaša dijelili su grad po nevidljivoj crti kojom su podijeljeni svi pravi i ozbiljni gradovi svijeta. FK "Sarajevo" je poput "Reala" bio kraljevski klub, ponos i dika političke elite i ljudi koji su vjerovali da se uspjeh u životu moze izraziti novcem, dok je NK "Željezničar" bio klub radničke klase, starosjedilaca i ljudi koji bi sami sebe proglasili starosjediocima. Nedavno je jedan uvaženi lokalni ekspert sasvim tačno navijače "Željezničara" proglasio autsajderima, što je povijesno precizna odrednica: ako ništa drugo, a onda je katastrofa protiv "Videotona" potvrdila da "Željo" kao i svaki drugi autsajder gubi važne utakmice, one koje se dogode jednom u povijesti. S druge strane, "Sarajevo" do tih utakmica nikada nije ni došlo, pa ni klub, ni njegovi navijači se ne mogu nazvati autsajderima!
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 13 dec 2010, 15:10

U BiH nema kvalitetnih, a jeftinih igrača. Koga da dovedemo iz Srbije? Možemo li uzeti igrača Zvezdi ili Partizanu? Teško, nemoguće, kaže Osim

Fudbaleri Željezničara na zasluženom su zimskom odmoru. Menadžer Amar Osim, svojim izabranicima, koji su u jesenjem dijelu šampionata osvojili drugo mjesto u Premijer ligi BiH, sa pet bodova zaostatka iza lidera Borca, te izborili plasman u polufinale Kupa, dao je nešto više od mjesec dana odmora.

Okupljanje je zakazano za 18. januar, a Željo će pripreme obaviti u Međugorju i Puli. Ono što najviše interesuje navijače Željezničara jeste igrački kadar s kojim će Plavi na proljeće krenuti u odbranu naslova prvaka. Za sada je izvjesno da je Grbavicu samo napustio Semir Kerla. U rubriku dolasci, za sada nije upisano niti jedno ime. Osim ne voli čuti riječ pojačanja.

"Šta znači pojačanje? Za nas bi pojačanja bili Fatos Beqiraj ili Igor Bišćan. Ali, odakle nam novci za takve igrače. To u ovom trenutku ne možemo priuštiti", u svom stilu rekao je Željin menadžer za SC reviju.

Proteklih godina Osim je sa svojim pomoćnicima znao «iskopati» kvalitetnog igrača čija cijena i nije previsoka za naše uslove.

"Bez para to možeš uraditi jednom, dva puta, ali teško je to tri puta ponoviti. U BiH nema kvalitetnih, a jeftinih igrača. Koga da dovedemo iz Srbije? Možemo li uzeti igrača Zvezdi ili Partizanu? Teško, nemoguće. Ljetos smo doveli četiri-pet novih igrača i ne bi bilo dobro da isto uradimo sada i da gomilamo igrački kadar. Mislim da je bolje da uigravamo postojeći kadar. Nismo toliko loši da po svaku cijenu moramo dovoditi nove igrače. Nadati se da ćemo za 10 do 15 posto podići formu u odnosu na jesenji dio šampionata i da ćemo češće biti u formi, jer kada smo u formi, u našoj ligi možemo pobijediti svakoga. Naravno, ako nam iskrsne nešto kvalitetno, nećemo to ispustiti", naglasio je Osim.

Obzirom da će stručnom štabu na proljeće na raspolaganju biti i nekoliko igrača koji su se oporavili od povreda (Jadranko Bogičević, Bajro Spahić, Aleksandar Nikolić...), vrlo je izvjesno da će Osim neke igrače poslati na posudbu.

"Još uvijek ne znam ko će ići na posudbu. Sve zavisi od toga koga ćemo dovesti. Imena treba tražiti među onim igračima koji su jesenas imali manju minutažu"!, zaključio je Osim, koji se nada da Željo može minimalno ponoviti uspjeh iz prošle sezone:

"Volio bih da odbranimo titulu. Ali, moramo se popraviti. Mislim da to možemo uraditi".
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 13 dec 2010, 16:12

+19drina45+ je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:U BiH nema kvalitetnih, a jeftinih igrača. Koga da dovedemo iz Srbije? Možemo li uzeti igrača Zvezdi ili Partizanu? Teško, nemoguće, kaže Osim

:lol: :lol: :lol: & је у праву!
Makni taj smajli neki ce te pogresno shvatiti !

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 13 dec 2010, 17:03

+19drina45+ je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:U BiH nema kvalitetnih, a jeftinih igrača. Koga da dovedemo iz Srbije? Možemo li uzeti igrača Zvezdi ili Partizanu? Teško, nemoguće, kaže Osim

:lol: :lol: :lol: & је у праву!
znaci ipak je u pravu
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 14 gostiju.