starigrad je napisao/la:stoji da treba dati sansu mladjim igracima. ali im i navijaci trebaju dati podrsku, a ne nakon losije predstave poceti sa psovkama, provokacijama, nazivanjem pogrdnim imenima... stvaranje standardnog igraca je dug posao, koji zahtjeva strpljenje. sjecam se mnogo ruznih reakcija i na dzekine pojedine igre u dresu zelje, a danas se, gotovo svi, kunu u njega i hvale kako je izdanak zeljine skole.
PS
slazem se sa nickom u vezi ugovora
Treba napomenuti da je Džeko tada bio u groznoj ekipi. Ako me sjećanje ne vara, a ne vara

desilo se slijedeće. Amar je otjeran sezonu prije nakon neuspjeha i ispadanja od Heartsa

doduše, igrali smo loše na početku. Odović ga je zamijenio i doveo Želju do 2 mjesta na tabeli. Onda Landžo i pijačar samir a(namjerno pišem malim slovom) puštaju skoro cijelu ekipu. Tako odlaze Hasagić, Buki, Dželo, Agić, Zeba(nisam 100% siguran al znam da nam je kompletan vezni red otišao) i još neko. Znači, kompletna ekipa. Najbolji igrači su praktički pušteni da odu. Džeko počinje da igra nakon Litexa

To je bila izrazito loša i nepovoljna situacija. Nakon onog Želje pod Osimom a bogme i Odovićem dolazimo do ekipe koja ne može meda s kašike. Napadački trio u Želji su činili Raščić, Hadžić i Džeko. Odgovorno tvrdim da je to bio najgori napad od kada ja pratim Želju

Bolji je bio Edin Kunić u napadu(inače štoper)

Ovaj napad Želje je za njih bio fantastičan šta god neki mislili o Lazaru i Daki
Pa Admiru Raščiću, dok je bio u Želji, se pjevala pjesma Admiru Raščiću, pusti folove, upregni volove, davaj/zabijaj golove

To je originalni kloc. On je patentirao opic KLOC a ne Edin Džeko
Ovo uopšteno pišem. Da se ne zaboravi
U zadnje vrijeme, uglavnom, na Grbavici se ne zviždi igračima Želje. Na Sjeveru su dovoljne dvije-tri budale da bi se orilo. Što me ponekad ponuka da odem na Sjever. Taman da ih išutamo sa Grbavice

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna