halid kad se povrijedio ili bio dogovren sa mladosti,u roku od 10 dana se trebao dovesti bek,al ako znas naravno,emir ne zna raskinuti ugovor sa cruzom koji prima platu 2 godine DZABA.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 12:45Za ovako slabu seliktiranu ekipu neko treba odgovarati. A Hadzija je najblizi tome. Usli u sezonu sa 2 beka, dalje ne moram govorit...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ljubinac bordo navijača traži povratak Musemica
Unatoč (ne)očekivanom prolasku u drugi krug u Evropi, premda nemaju poraza u Premijer ligi, navijači Sarajeva nisu zadovoljni prezentacijom na terenu. Naprotiv. Sve je očitije nezadovoljstvo, pogotovo što Sarajevo ima najbolje igrače. Malo je trenera FK Sarajevo u novijoj povijesti u prva četiri kola na Koševo izgubilo četiri boda.
Iako je mirni, staloženi trener Vinko Marinović čvrsto u sedlu, uvjeren da će ekipa tek doći u pravu formu, sve je izraženije nezadovoljstvo bordo navijača. Na društvenim mrežama oglasio se i Almir Turković, jedan od najboljih poslijeratnih igrača, ne samo Sarajeva već i BiH.
“Vratite nam Elvisa. HUSREFA”- napisao je Turković na fejzbuku i izazvao rekacije i podršku bordo simpatizera. Turković je trener s profi licencom i golemim igračkim internacionalnim iskustvom. Kratko je bio samostalno trener seniorske ekipe, a najviše je radio s mlađim selekcijama.

Unatoč (ne)očekivanom prolasku u drugi krug u Evropi, premda nemaju poraza u Premijer ligi, navijači Sarajeva nisu zadovoljni prezentacijom na terenu. Naprotiv. Sve je očitije nezadovoljstvo, pogotovo što Sarajevo ima najbolje igrače. Malo je trenera FK Sarajevo u novijoj povijesti u prva četiri kola na Koševo izgubilo četiri boda.
Iako je mirni, staloženi trener Vinko Marinović čvrsto u sedlu, uvjeren da će ekipa tek doći u pravu formu, sve je izraženije nezadovoljstvo bordo navijača. Na društvenim mrežama oglasio se i Almir Turković, jedan od najboljih poslijeratnih igrača, ne samo Sarajeva već i BiH.
“Vratite nam Elvisa. HUSREFA”- napisao je Turković na fejzbuku i izazvao rekacije i podršku bordo simpatizera. Turković je trener s profi licencom i golemim igračkim internacionalnim iskustvom. Kratko je bio samostalno trener seniorske ekipe, a najviše je radio s mlađim selekcijama.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bili su nasi igraci trazeni
Imali smo ponude za Rahmana,Pidru i Milicevica...
Imali smo ponude za Rahmana,Pidru i Milicevica...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ja bih ispunio zelju Zeki...HeraklitMracni je napisao/la: ↑25 avg 2020, 12:51Ljubinac bordo navijača traži povratak Musemica
![]()
Prvo neka se vrati Elvis, pa onda Bruce Lee i tako redom kako je covjek poželio...

Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 25 avg 2020, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.
Dupe odličan bio sve dosad, nemojte bahilat bezveze.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Naša najveća greška je izgleda Zinedin Mustedanagić.
Nakon što je lutao sa posudbe na posudbu gdje je skroz rijetko igrao u slabijim češkim klubovima, tako je nastavio i kod nas, u tri utakmice na proljeće u prošloj sezoni je skupio 17 minuta protiv Tuzle i 30 minuta protiv Mladosti. U ovoj sezoni je igrao 6 minuta protiv Krupe, 8 protiv Mladosti, 4 protiv Tuzle i 45 protiv Veleža.
Gledao sam ga od kako je došao kod nas jer sam očekivao i mislio da će nam valjati, u svakoj, ama baš svakoj utakmici me debelo razočarao, bilo to ove ligaške bilo to prijateljske/pripremne.
To su uvijedli i ljudi u stručnom štabu, i kad nije bilo Rahmanovića, Velkoski je opet igrao prije njega, kad se zamjenio i Velkoski, Tatar je prekomandovan na njegovo mjesto pa tek onda on. Četvrta opcija igrač za kojeg smo platili obeštećenje.
Nakon svega toga dobije priliku protiv Veleža od prve minute i ne može izdržati poluvrijeme a nije imao nikakve povrede.
Njegova plata sigurno nije mala, još smo platili obeštećenje, za te pare što smo dali za njega mogli smo riješiti pitanje i beka i napadača.
Nakon što je lutao sa posudbe na posudbu gdje je skroz rijetko igrao u slabijim češkim klubovima, tako je nastavio i kod nas, u tri utakmice na proljeće u prošloj sezoni je skupio 17 minuta protiv Tuzle i 30 minuta protiv Mladosti. U ovoj sezoni je igrao 6 minuta protiv Krupe, 8 protiv Mladosti, 4 protiv Tuzle i 45 protiv Veleža.
Gledao sam ga od kako je došao kod nas jer sam očekivao i mislio da će nam valjati, u svakoj, ama baš svakoj utakmici me debelo razočarao, bilo to ove ligaške bilo to prijateljske/pripremne.
To su uvijedli i ljudi u stručnom štabu, i kad nije bilo Rahmanovića, Velkoski je opet igrao prije njega, kad se zamjenio i Velkoski, Tatar je prekomandovan na njegovo mjesto pa tek onda on. Četvrta opcija igrač za kojeg smo platili obeštećenje.
Nakon svega toga dobije priliku protiv Veleža od prve minute i ne može izdržati poluvrijeme a nije imao nikakve povrede.
Njegova plata sigurno nije mala, još smo platili obeštećenje, za te pare što smo dali za njega mogli smo riješiti pitanje i beka i napadača.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
jedino što im zamjeram je pozicija napadača, sve ostalo nekako i mogu prežvakati
- egocentrik
- Kontakt:
Treba malo gledati i u buducnost, Zinedin je dugoročno sigurno pojačanje
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
To sam bas isto pisao i ja u vise navrata. Isto kao da nemaju nikakvu obavezu bez lopte kad su. Niko se ne otvara ne spušta se niko nazad po loptu i onda stoperu il zadnjem veznom ostaje da nabije dugu loptu il pokusa neki pretezak rizican pas. Onda krajem utakmice raja psuje dupovcu zbog toga a ne gledaju gdje su mu saigraci stajali.Haver ! je napisao/la: ↑25 avg 2020, 12:48Korektno je odradio svoj dio posla.
Nismo svjesni koliko štoperski par trpi, bez obzira ko ga čini, sa Besimom ili bez njega, zbog indolentnosti ostatka ekipe, odsječenosti veznog dijela od napada i nepovezanosti sa odabranom, stvara se ogromna "rupa" i slobodan prostor za napaljene protivničke igrače i onda najveći teret spada na štopere, još kad nemaju pomoć bekova to djeluje kao rasulo.
You are someone else I am still right here
Nije lako pogoditi pojacanje.Barsa prospe 450 miliona za kutinja ,grizmana i dembelea pa zivot ide dalje.Jos im jedan igrac zabije dva gola u Ligi prvaka
-
- Kontakt:
Taman kad proigra ostane do isteka ugovora jos 7 mjeseci,i ode ti ko duljevicegocentrik je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:08Treba malo gledati i u buducnost, Zinedin je dugoročno sigurno pojačanje
Ja ne znam šta je sa Zinedinom. U U21 reprezentaciji je jedan od najboljih igrača, došao kao pojačanje na posudbu. Odmah po dolasku u prijateljskoj protiv Radničkog iz Niša daje 2 gola u remiju sa njima(2-2). Nakon toga uđe sa klupe i izbori penal protiv Tuzle. Protiv Borca nije ulazio, protiv Mladosti odigrao solidno. Ali onda odigrao par jako loših pripremnih utakmica, dobio nešto malo minuta u prva 3 kola, i onda očajno poluvrijeme protiv Veleža.
Ja se iskreno nadam da će momak proraditi, i da će opravdati svoju platu i obeštećenje plaćeno za njega.
Ja se iskreno nadam da će momak proraditi, i da će opravdati svoju platu i obeštećenje plaćeno za njega.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Do njegovog isteka ugovora je ostalo 2 godine i 10 mjeseci. Nadam se da mu neće trebat još 2 godine i 3 mjeseca da proigraSanchez1987 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:12Taman kad proigra ostane do isteka ugovora jos 7 mjeseci,i ode ti ko duljevicegocentrik je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:08Treba malo gledati i u buducnost, Zinedin je dugoročno sigurno pojačanje![]()

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- egocentrik
- Kontakt:
Ma proigrat će on, mali ima šlifa i igrač je poteza.. a ugovor ga drži kod nas do 2023Sanchez1987 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:12Taman kad proigra ostane do isteka ugovora jos 7 mjeseci,i ode ti ko duljevicegocentrik je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:08Treba malo gledati i u buducnost, Zinedin je dugoročno sigurno pojačanje![]()
Meni više sekira Pidro, iako je akademac i nije neki trošak kluba, brine me njegova igra nakon povrede,
djeluje ko najgori LB lige, a očekivanja su visoka.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
-
- Kontakt:
da je hadzija doveo beciraja pa se ovaj nije snasao,i bude los onda mu rijeci ne bih rekao,ipak mi svi znamo ko je beciraj,kao i grizman i dembele,druga stvar je kako ce se igrac snaci,,al on nije doveo nikako,ni napadaca ni beka.
-
- Kontakt:
jedna dok proigra u drugoj zabije 20 golova i 15 asistencija,i neko ga snimi,i onda ostane jos 10 mjeseci za to ne mozes uzeti ni 200 hiljda €Zundo je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:16Do njegovog isteka ugovora je ostalo 2 godine i 10 mjeseci. Nadam se da mu neće trebat još 2 godine i 3 mjeseca da proigraSanchez1987 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:12Taman kad proigra ostane do isteka ugovora jos 7 mjeseci,i ode ti ko duljevicegocentrik je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:08Treba malo gledati i u buducnost, Zinedin je dugoročno sigurno pojačanje![]()
![]()
Kad bi imao 20 golova i 15 asistencija, otišao bi on te sezone za puno veće pare od 200 hiljada euraSanchez1987 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:22jedna dok proigra u drugoj zabije 20 golova i 15 asistencija,i neko ga snimi,i onda ostane jos 10 mjeseci za to ne mozes uzeti ni 200 hiljda €Zundo je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:16Do njegovog isteka ugovora je ostalo 2 godine i 10 mjeseci. Nadam se da mu neće trebat još 2 godine i 3 mjeseca da proigraSanchez1987 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:12
Taman kad proigra ostane do isteka ugovora jos 7 mjeseci,i ode ti ko duljevic![]()
![]()
![]()

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
" ,, "...Sanchez1987 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:18da je hadzija doveo beciraja pa se ovaj nije snasao,i bude los onda mu rijeci ne bih rekao,ipak mi svi znamo ko je beciraj,kao i grizman i dembele,druga stvar je kako ce se igrac snaci,,al on nije doveo nikako,ni napadaca ni beka.

-
- Kontakt:
Zundo je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:24Kad bi imao 20 golova i 15 asistencija, otišao bi on te sezone za puno veće pare od 200 hiljada euraSanchez1987 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:22jedna dok proigra u drugoj zabije 20 golova i 15 asistencija,i neko ga snimi,i onda ostane jos 10 mjeseci za to ne mozes uzeti ni 200 hiljda €![]()
![]()
![]()
Sad se vise ne radi tako,sad igracu prije na 7-8mjeseci kazes mali hoces li kod nas kad ti istekne ugovor evo duplo vece pare ovaj kaze moze
-
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:24" ,, "...Sanchez1987 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:18da je hadzija doveo beciraja pa se ovaj nije snasao,i bude los onda mu rijeci ne bih rekao,ipak mi svi znamo ko je beciraj,kao i grizman i dembele,druga stvar je kako ce se igrac snaci,,al on nije doveo nikako,ni napadaca ni beka.![]()
![]()
![]()
To je zbog nezadovoljstva prema vrhunskom SD
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Ado_77, ajdohordas, Amidzaa, Armija1987, benko21, bordobijeli, Bordotim, Burberry46, CentarsutNaClanak921, Confiance, Cwirek, ErosViverosViv, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Haksss, JavierBosnia, Kyle88, Lewy21, misstianopenaldo, MojaMalenkost, MostarReds22, muhamedhulk, NeSamSafetee, Oerde, Pitaristok, Rule_hz, StarmoCity, Uvijeknapravojstrani, Vjecnobordo, Zagor i 299 gostiju.