I meni sve smrdi na ovo.jasonstatham je napisao/la: ↑02 sep 2020, 23:20Niko ne zna šta se krije iza ovog Messijevog faksa, no jedno je sigurno - fantastično skretanje pažnje sa debakla, sramote, srama iz Lisabona.
Sve više počinjem da mislim da je ovo jedna sjajna, ciljana namještaljka. Predstava. Kako ne pričati o Bayernu, tražiti radikalne poteze, rezove? Jednostavno igraj igru odlaska najvećeg. Pa će tako kroz par dana Messi ipak pristati na ostanak, Bartomeu će umjesto giljotine biti heroj. Neće morati Leo puno da se pravda i pojašnjava, reći da je izgubio vjeru, motivaciju, ali su mu je vratili.
Potom će krenuti hvalospjevi trio Bartomeu - Koeman - Messi i sve će biti zaboravljeno. A posebno nakon hat tricka protiv Elchea.
Neymar je lani htio ići, palili mu dresove, pa ostao. Slično je bilo onih par mjeseci dok je Coutinho dolazio. Golovima navijači sve zaborave. I ovdje će biti tako.
Čisto da se zna, ne da nisam za ostanak Messija, već bih ih rastjerao sve, kompletan tim **** iz Lisabona. A od Busquetsa bih napravio primjer kako to u Meksiku rade.
Ostadoše i Buskets i Alba i Pike i Suarez. Ne umanjujem ja značaj Messija za istoriju Barselone, ali ako igrač koji te košta neto 50 mil € po sezoni želi da ide, a pritom ima i 33 godine ja ne vidim razloga za zadržacavanjem. Dajte nam Bernarda i Garsiju, ne morate ništa ni doplaćivati. Ovo bi povuklo i Suarezov odlazak i dosta igrača bi preispitalo hoće li ostajati.
Koliko vidim nakon svega ujeo vuk magarca.